Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ferraribox napisał(a):
:lol:Maluszki mają już 3 tygodnie!!!!! Na fotkach są dwu tygodniowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Serdecznie Was pozdrawiamy:
Asia, Gaston,Koka, Nomi i Carrera Destrella[Kati],Cajetano[Kajuś],Cartier Noir[Terri],Corleone[Koruś],Caus[Caus]

Asiu, ale piękne imiona miotu C :loveu::loveu::loveu::loveu:
To ja też chcę na matkę chrzestną :loveu: Mnie się podoba Cartier Noir[Terri] choć nie wiem który to maluszek... Mam nadzieję, że pręgusek :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy, trzymajcie się cieplusio :loveu:

Posted

:loveu:Witam wszystkich tu zaglądajacych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W psim świecie wszystko OK!!! , w moim troszkę mniej OK:cool3:.Mam już serdecznie dość remonciku,a końca jeszcze nie widać.Wstawię kilka fot 4 tygodniowych boksików bo one mnie tylko napawają radością.No nie tylko one.Cieszę się, że tu jeszcze zaglądacie.Przyznam się ,że tęsknię za Wami i jest mi przykro,że zupełnie wypadłam z obiegu i nie wiem co się u Was dzieje.
POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ach przepiękne - rozkoszne, pal licho remont z takimi bąbęlkami w domu chyba na niczym innym bym się nie skupiala hi hi hi. Kati prześliczna, reszta grubaśnych brzuszków tez do wycałowania :loveu:
Czyżby kati zostawała.....:cool1:

Posted

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: boszsz jakie cuuudne kluchy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i jak urosły. Rety ale bym je wymiziała i wycałowała:lol: