Kate I Luka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Asiu, ale ładnie wyglądasz :) http://img516.imageshack.us/img516/958/dscn2648so4.jpg Ale ładnie i w kręconych i w prostych... zaleta kręconych, że można łatwo wyprostować i zupełnie inaczej wyglądać :) Quote
ferraribox Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 :lol: Doberek wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętajcie:jaki poniedziałek taki cały tydzień:razz: Quote
Imbirka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ferraribox napisał(a)::lol: Doberek wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętajcie:jaki poniedziałek taki cały tydzień:razz: Doberek:multi::multi::multi: :mdleje:Asia, nie dobijaj mnie, ja na 6 rano do roboty musiałam przyjść:cool3: i kocioł mam od samego rana Quote
caroolcia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 no no no, co ja tu widzę! taka szałowa nowa fryzurka - toż to trzeba na wsytawę - a przynajmniej "na miasto" ruszać, takich cudów nie mozna w domu marnować :cool3: Dzisiaj leń ze mnie okropniasty - czyli taka cały tydzień będę :oops: ???:eviltong: Quote
Donvitow Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Kate I Luka']Asiu, ale ładnie wyglądasz :) http://img516.imageshack.us/img516/958/dscn2648so4.jpg Ale ładnie i w kręconych i w prostych... zaleta kręconych, że można łatwo wyprostować i zupełnie inaczej wyglądać :) :loveu: :lol: Quote
DORRAG Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Cześć:p Bardzo ładnie Ci w nowej fryzurce:loveu: :p Ja też idę swoje włosy trochę obciąć ...i może uda się je wyprostować:diabloti: Quote
teqquila Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witanko ladna fryzurka i ldnie wygladasz Quote
Kitka20 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witam fafluny i jej Pańcie z nową fryzurką Quote
ferraribox Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Imbir1 napisał(a):Doberek:multi::multi::multi: :mdleje:Asia, nie dobijaj mnie, ja na 6 rano do roboty musiałam przyjść:cool3: i kocioł mam od samego rana Ja pół dnia spedziłam segregując dokumenty:evil_lol:Mam tyle zalwgłości,że na tydzień wystarczy:diabloti: caroolcia napisał(a):no no no, co ja tu widzę! taka szałowa nowa fryzurka - toż to trzeba na wsytawę - a przynajmniej "na miasto" ruszać, takich cudów nie mozna w domu marnować :cool3: Dzisiaj leń ze mnie okropniasty - czyli taka cały tydzień będę :oops: ???:eviltong::evil_lol: evaxon napisał(a):siemanko:multi::multi::multi: Donvitow napisał(a)::loveu: :lol: DORRAG napisał(a):Cześć:p Czwść , cześć:lol: Bardzo ładnie Ci w nowej fryzurce:loveu: :p Ja też idę swoje włosy trochę obciąć ...i może uda się je wyprostować:diabloti: teqquila napisał(a):Witanko ladna fryzurka i ldnie wygladasz Kitka20 napisał(a):Witam fafluny i jej Pańcie z nową fryzurkąniestety już po fryzurce:evil_lol: ,a szkoda . Quote
tygra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 niestety już po fryzurce:evil_lol: ,a szkoda .[/QUOTE] znaczy znów loczki? też ladnie Quote
Donvitow Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Proszę o foty. Ocenię które Ladniejsze.:evil_lol: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witamy wieczornie ;) i prosimy o fotki :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Cześć kochani:multi::multi: Dzisiaj miałam bardzo pracowity dzień w pracy, więc, mimo, że to poniedziałek, mam nadzieję, że tydzień będzie lżejszy;) Ferrariki wybieracie się na Klubową Boxera??:cool3: Quote
bonita Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ferraribox napisał(a)::lol: Doberek wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętajcie:jaki poniedziałek taki cały tydzień:razz: Nie strachaj:crazyeye:, ja chcę mieć trochę wolnego w tym tygodniu:p:evil_lol: Witanko:multi: Quote
ferraribox Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='tygra']niestety już po fryzurce:evil_lol: ,a szkoda . znaczy znów loczki? też ladnie [quote name='Donvitow']Proszę o foty. Ocenię które Ladniejsze.:evil_lol::cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: ;) ;) [quote name='matusz5']Witamy wieczornie ;) i prosimy o fotki :loveu::loveu:Dobry wieczorek? [quote name='madzia i medor']Cześć kochani:multi::multi: Dzisiaj miałam bardzo pracowity dzień w pracy, więc, mimo, że to poniedziałek, mam nadzieję, że tydzień będzie lżejszy;) Ferrariki wybieracie się na Klubową Boxera??:cool3:Życzę lekkiego tygodnia:evil_lol: :lol: Na klubówce nas nie będzie. [quote name='bonita']Nie strachaj:crazyeye:, ja chcę mieć trochę wolnego w tym tygodniu:p:evil_lol: Witanko:multi:Mówisz i masz:lol: ;) Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ferraribox napisał(a): Życzę lekkiego tygodnia:evil_lol: :lol: Na klubówce nas nie będzie. Nawzajem:p:p Szkoda ... Quote
Rybka_39 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 AAAAle mnie tu dawno niebyło ^^ Czekam na nowe fotki:multi: Quote
Imbirka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hejka:multi::multi::multi::multi::multi: boksiowa rodzinko Quote
Kate I Luka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Witaj Asiu, wnusio pozdrawia serdecznie :loveu: Quote
Recommended Posts