Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ile gzybków;):grins::grins:

Witammy :lol!:

evaxon napisał(a):
witanko :multi:
widze ze grzybowy sezon rozpoczety:cool3:

bonita napisał(a):
Dobry wieczór :)

Byłam tu u Was i byłam , tyle fotek do oglądania , że musiałam trochę posiedzieć żeby wszystkie oglądnąć :loveu:
Jascura fajnego widziałam, a grzybów tyyyyyyyyyle:crazyeye:

Pozdrawiamy.

Imbir1 napisał(a):
Witajcie boksiowa rodzinko:multi::multi::multi::multi::multi:
wszystko obejrzałam, fotki cuuuudne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Witam wszystkich:lol: a grzybków :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: tyyyyyyle

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
Ale masa foteczek - dzikie zwierzaki boskie! A tam na jednym to był wilk:crazyeye: ??? Przynzam sie z e gdybym takiego na wolności spotkała to pomyślałabym że to pies i próbowała do domu zaciągnąć, a przynajmniej pogłaskać:roll:

Grzybki boskie - ja w sobote na spacerku znalazłam przy ścieżce 2 podgrzyby i 1 maślaka - więc twoje łupy zdecydowanie bardziej imponujące :evil_lol: :loveu: a boksie też z wami były na grzybkach przez 3 ???

Czy ja też moge na tą dziczyzne w grzybkach i winko:p

Wilczyca wychowywała się razem z psem i jest ponoć oswojona:diabloti: :diabloti:

Tak więc pierwsze grzybobranie miałaś:evil_lol: Ciężki temat:shake: TZ nie ......:mad: :mad: :mad: przez 3.

Pewnie że możesz z nami-Jagoda lubi gotować:evil_lol: :evil_lol:

Posted

cudo cudo cudo!!!!! dla takich boksiów jak twoje musiałabym sobie większe wyrko kupić i TZ-a na ogódek wyprowadzić - one takie słodkie, że wszystkie ze mną by w łóżeczku spały:loveu:

Posted

caroolcia napisał(a):
cudo cudo cudo!!!!! dla takich boksiów jak twoje musiałabym sobie większe wyrko kupić i TZ-a na ogódek wyprowadzić - one takie słodkie, że wszystkie ze mną by w łóżeczku spały:loveu:

A wnuki. Z doskoku?

Posted

Donvitow napisał(a):
A wnuki. Z doskoku?

caroolcia napisał(a):
Masz kropkę - to ci musi wystarczyć:diabloti:

Ciekawie zapowiadają się te wnuki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ferraribox napisał(a):
Jestem już wściekła na Nomisię.Z 50 zrobiontch fot na 30 całuje Gacka:diabloti: Psiaki nie chcą się ruszać,są leniwe no i całuśne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:lol: moja to tylko siebie całuje:evil_lol:

Posted

ferraribox napisał(a):
I nikt nas nie odwiedza:-(

To nie wiedziałaś:crazyeye:, jak się foty wkleja , to oglądalność galerii spada- tradycyjnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A foty nie nadają się do oglądalności przed 22-gą:diabloti:, więc to pewno drugi powód:evil_lol:
Jeszcze 5 minutek i zobaczysz jak się zlezą oglądać:diabloti:

Pozdrowionka

Posted

[quote name='bonita']Bosz, jaka dyskryminacja,:shake: suki z cieczką siedzą samie:evil_lol:
A może Gacka zostawie samego i będę z sukami siedziała?:cool3:
[quote name='bonita']To nie wiedziałaś:crazyeye:, jak się foty wkleja , to oglądalność galerii spada- tradycyjnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A foty nie nadają się do oglądalności przed 22-gą:diabloti:, więc to pewno drugi powód:evil_lol:
Jeszcze 5 minutek i zobaczysz jak się zlezą oglądać:diabloti:

PozdrowionkaTo od tej chwili będzie ich mniej:evil_lol: A może powinnam tylko takie wstawiać,które można po 22?:evil_lol: :diabloti:

[quote name='Kate I Luka']Jestem Asiu, jestem :)
Oglądam i się rozpływam :loveu:

Całuski i przytulanki suuuuuper
http://img70.imageshack.us/img70/6743/dscn0830eu9.jpg

pysio do wycałowania tylko :loveu:

Całuj ciotka,całuj:loveu: :loveu: