ferraribox Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='bonita']http://img123.imageshack.us/img123/2332/dscn0089wu6.jpg Ja daję BIS-a:multi::evil_lol: , Świetne fotki w pięknym ogródeczku:loveu: Wszystkie mi się podobają:loveu: Pozdrawiamy! Dobrze,że :evil_lol: nie NSwR:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To tak po człowieczemu bardzo .........by brzmiało:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: POZDRAWIAM Quote
Donvitow Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='ferraribox']A dobrze biegasz?;) Klasa sportowa o profilu koszykówki i KKS Lech. Karolcia poświadczy Quote
bonita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ferraribox napisał(a):Dobrze,że :evil_lol: nie NSwR:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To tak po człowieczemu bardzo .........by brzmiało:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: POZDRAWIAM :grin::grin::grin: faktycznie nie za fajnie:evil_lol: Quote
ferraribox Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Donvitow napisał(a):[quote name='ferraribox']A dobrze biegasz?;) Klasa sportowa o profilu koszykówki i KKS Lech. Karolcia poświadczy :razz: :razz: :razz: :razz: ...:lol: Quote
Kate I Luka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witaj Asiu wieczorową porą :calus: Ależ On śliczny :loveu: :loveu: :mdleje: http://img509.imageshack.us/img509/7197/dscn0064yt7.jpg [quote name='ferraribox']Mam nowy aparacik.Wczoraj TZ ustawiał mnie do fotek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale się cieszę Asiu, że masz aparacik... teraz to już będziesz mogła wstawiać tyle fotek by naszą ciekawość zaspokoić :p Quote
ferraribox Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj Asiu wieczorową porą :calus: Ależ On śliczny :loveu: :loveu: :mdleje: http://img509.imageshack.us/img509/7197/dscn0064yt7.jpg Ale się cieszę Asiu, że masz aparacik... teraz to już będziesz mogła wstawiać tyle fotek by naszą ciekawość zaspokoić :p Kasiu żeby było śmieszniej jeszcze dzisiaj odbierałam lipcową płytę ze zgranymi fotkami boksików.Tak więc stary aparat nie zawiódł,no a nowym będę pstrykała ile dusza zapragnie:lol: POZDRAWIAM Quote
Kate I Luka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ferraribox napisał(a):Kasiu żeby było śmieszniej jeszcze dzisiaj odbierałam lipcową płytę ze zgranymi fotkami boksików.Tak więc stary aparat nie zawiódł,no a nowym będę pstrykała ile dusza zapragnie:lol: POZDRAWIAM Suuuuper... nic mnie tak nie raduje jak widok bandy boksi na jednym zdjęciu :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ferraribox napisał(a): nowym będę pstrykała ile dusza zapragnie:lol: Już widzę Ciebie skradającą się do boksiów z aparatem, a one... chodu!:evil_lol: Quote
ferraribox Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Już widzę Ciebie skradającą się do boksiów z aparatem, a one... chodu!:evil_lol: PrędzejTZ ucieknie.Patrzy na mnie jakbym:shake: . Quote
ferraribox Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 DOBEREK! Koka przybiegła się przywitać.My potem:lol: Quote
Jagoda1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witam, b. fajne zdjęcia.. i oto chodzi:evil_lol: ! Niech TŻ idzie na ryby... Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ferraribox napisał(a):Kasiu żeby było śmieszniej jeszcze dzisiaj odbierałam lipcową płytę ze zgranymi fotkami boksików.Tak więc stary aparat nie zawiódł,no a nowym będę pstrykała ile dusza zapragnie:lol: POZDRAWIAM Ale super wieści z samego rana:multi::multi: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cudowne mordeczki:loveu: Jednak boksiu z kopiowanymi uszami robi wrażenie:mdleje::mdleje::p http://img241.imageshack.us/img241/4760/90100cl1.jpg Quote
drzalka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hej.. o bnowe fotencje.. ale masz piekne boksie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witanko boksiowa rodzinko :) no to teraz bedziesz nas fotami zasypywac :multi: :multi: Quote
Donvitow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Zaglądam po pracy i nic :shake: nowego. Tylko nie zamieszczaj Swoich fotek bo mnie rozpraszają.:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Donvitow napisał(a):Zaglądam po pracy i nic :shake: nowego. Tylko nie zamieszczaj Swoich fotek bo mnie rozpraszają.:evil_lol: Zamieszczaj, zamieszczaj:razz:... Donvitow, trzeba miec podzielną uwagę.:evil_lol: Quote
ferraribox Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 drzalka napisał(a):Hej.. o bnowe fotencje.. ale masz piekne boksie :loveu: :loveu: :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) teqquila napisał(a):Witanko boksiowa rodzinko :) no to teraz bedziesz nas fotami zasypywac :multi: :multi: Czekamy na słońce:cool3: bonita napisał(a):Dzień dobry Ferrafibox-ie:multi: Dobry,dobry:loveu: Donvitow napisał(a):Zaglądam po pracy i nic :shake: nowego. Tylko nie zamieszczaj Swoich fotek bo mnie rozpraszają.:evil_lol: Będą więc piesy ze mną:evil_lol: :evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Zamieszczaj, zamieszczaj:razz:... Donvitow, trzeba miec podzielną uwagę.:evil_lol: Donvitow - tak,tak powinieneś ćwiczyć podzielność uwagi:roll: Quote
Donvitow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Zamieszczaj, zamieszczaj:razz:... Donvitow, trzeba miec podzielną uwagę.:evil_lol: Mamm podzxielną uwagę . To Tylko podpucha.Jak zabronisz To właśnie będzie więcej fotek :evil_lol: a dziewieczyna śliczna:loveu: Quote
ferraribox Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Ja też nie mam podzielnej uwagi:evil_lol: Psy gdzieś tam w kwiatach buszują a ja ich nie widzę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts