ferraribox Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Rybka_39 napisał(a):Boksiaki wymiatają:loveu: piekne..szkoda ze cieta, ale i tak sa boskie...az chce sie calowac i sciskac Całuj,całuj;) ;) ;) Quote
ferraribox Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='teqquila']Witanko :) to my tez sie piszemy :) CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Donvitow']Mogę takie Wam zrobić. Ale to zajmie mi dwa lata:evil_lol: :evil_lol: Podoba mi się.Super połączone z otoczeniem. POCZEKAM I 2 LATA:lol: Quote
ferraribox Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Kto mi wytłumaczy dlaczego wcięło moje posty? Są tylko 2:placz: Quote
ferraribox Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 teqquila napisał(a):moze znow cos robia z dogo :evil_lol: TYLKO U MNIE????????:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
teqquila Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no moze :evil_lol: albo cos skoncili :P jak mi zgina posty tom ich :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
ferraribox Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 :mad: teqquila napisał(a):no moze :evil_lol: albo cos skoncili :P jak mi zgina posty tom ich :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :mad: Jak mi nie oddadzą to ich:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
teqquila Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 wszystkim odebrali posty mi tez ale juz wczesniej :P o tobie moze teraz sobie przypomnieli :P:evil_lol: ale oddali edit :P:D ale jak mi znow zabiora to ... Quote
ferraribox Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 teqquila napisał(a):wszystkim odebrali posty mi tez ale juz wczesniej :P o tobie moze teraz sobie przypomnieli :P:evil_lol: ale oddali edit :P:D ale jak mi znow zabiora to ... Tak sami oddali? A może trzeba im w łapę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ferraribox napisał(a):Kto mi wytłumaczy dlaczego wcięło moje posty? Są tylko 2:placz: Moja koffana:cool1::cool1::cool1: Teraz posty na fotoblogach i offtopicach nie są liczone:razz: Quote
Kitka20 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jasne że Ci oddam:evil_lol: ale zapomniałam dodać jego wad:diabloti: -Uparty gorzej niż muł, osioł zawsze to on ma racje i go się nie da przekonać -W najbliższej przyszłości nie myśl o dzieciach chyba że tych boksiowych(najgorsza wada:angryy: - licz się z tym że Twe boksery byłyby bardziej doceniane niż Ty Dalej go chcesz??? Quote
ferraribox Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 :evil_lol: Kitka20 napisał(a):Jasne że Ci oddam:evil_lol: ale zapomniałam dodać jego wad:diabloti: -Uparty gorzej niż muł, osioł zawsze to on ma racje i go się nie da przekonać -W najbliższej przyszłości nie myśl o dzieciach chyba że tych boksiowych(najgorsza wada:angryy: - licz się z tym że Twe boksery byłyby bardziej doceniane niż Ty Dalej go chcesz??? :diabloti: Daj niech przeszkoli mojego TZta jak należy z boksiami się obchodzić.W ostateczności zawsze możem się nimi zamienienić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ewkaa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kitka20 napisał(a): -W najbliższej przyszłości nie myśl o dzieciach chyba że tych boksiowych(najgorsza wada:angryy: - Ja tego za wadę nie uważam :diabloti::diabloti::diabloti: to piękna cecha, dopóki becikowe jest tak małe nie ma co się spieszyć. ferraribox jak ty to robisz- taka galeria a tylko 2 posty :razz::evil_lol: coś mało się udzielasz:evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ewkaa napisał(a):Ja tego za wadę nie uważam :diabloti::diabloti::diabloti: to piękna cecha, dopóki becikowe jest tak małe nie ma co się spieszyć. jestem za!!!! Poniedziałkowe cmoki dla boksiej ferajny :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witajcie Boksiki z Pańcią, bo przekorny "Pańcio" pojechał... A u mnie to jak wiesz, jest na odwrót, Mąż, nie zastanawiałby się długo nad wyborem... cieszyć się, czy płakać? :evil_lol: Quote
Donvitow Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73737 Quote
Donvitow Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ferraribox']CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podoba mi się.Super połączone z otoczeniem. POCZEKAM I 2 LATA:lol:[/quote] o trzeba doglądąc. Nie za dwa lata tylko na dwa lata z wiktem i opierunkiem:evil_lol: . Quote
ferraribox Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Ewkaa']Ja tego za wadę nie uważam :diabloti::diabloti::diabloti: to piękna cecha, dopóki becikowe jest tak małe nie ma co się spieszyć. Kto może czekać ten może,mój kalendarz pokazuje coś innego:evil_lol: :evil_lol: ferraribox jak ty to robisz- taka galeria a tylko 2 posty :razz::evil_lol: coś mało się udzielasz:evil_lol:[/quote] Jest koniec roku szkolnego pewnie dostałam 2:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='caroolcia']jestem za!!!! I wcale się nie dziwię;) Poniedziałkowe cmoki dla boksiej ferajny :loveu:[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: Lizanko od faflunów i pozdrowienia dla pańci:multi: [quote name='evaxon']czesc i czołem boxie z rosołem:multi:[/quote] :multi: :multi: :multi: Czołem evaxony z rosołem:multi: :multi: :multi: Quote
ferraribox Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witajcie Boksiki z Pańcią, bo przekorny "Pańcio" pojechał... A u mnie to jak wiesz, jest na odwrót, Mąż, nie zastanawiałby się długo nad wyborem... cieszyć się, czy płakać? :evil_lol:[/quote] :lol: Witajcie championki:multi: Przesadzasz.A do kogo zadzwonił po stracie boksiny ?A kto odnalazł mężowi Korcię?Jesli chodzi o psy to się uzupełniacie:lol: [quote name='Donvitow']o trzeba doglądąc. Nie za dwa lata tylko na dwa lata z wiktem i opierunkiem:evil_lol: .[/quote] Z wiktem i opierunkiem i jeszcze trzeba doglądać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
caroolcia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 cześć piękne faflunki! Jak mija tydzień, maleństwa szaleją przy chłodniejszej pogodzie? Burbik z Bonką nie moga przestać:evil_lol: Quote
ferraribox Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 caroolcia napisał(a):cześć piękne faflunki! Jak mija tydzień, maleństwa szaleją przy chłodniejszej pogodzie? Burbik z Bonką nie moga przestać:evil_lol: WITAM!odliczam dni do wakacji:evil_lol: ,moje fafluny szaleją nawet w upały z pewnością teraz im lżej:evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witamy się:multi::multi::multi::multi::multi: A my dzisiaj jedziemy bandą nad wodę, ale się będzie działo:lol: Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Od dziś masz fajrant....Boksie sie już cieszą. Quote
Recommended Posts