Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']Witanko :) to my tez sie piszemy :)
CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote name='Donvitow']Mogę takie Wam zrobić.

Ale to zajmie mi dwa lata:evil_lol: :evil_lol:
Podoba mi się.Super połączone z otoczeniem.
POCZEKAM I 2 LATA:lol:

Posted

:mad:

teqquila napisał(a):
no moze :evil_lol: albo cos skoncili :P jak mi zgina posty tom ich :mad: :mad: :mad: :evil_lol:

:mad: Jak mi nie oddadzą to ich:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

teqquila napisał(a):
wszystkim odebrali posty mi tez ale juz wczesniej :P o tobie moze teraz sobie przypomnieli :P:evil_lol: ale oddali edit :P:D ale jak mi znow zabiora to ...

Tak sami oddali? A może trzeba im w łapę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ?

Posted

ferraribox napisał(a):
Kto mi wytłumaczy dlaczego wcięło moje posty? Są tylko 2:placz:

Moja koffana:cool1::cool1::cool1: Teraz posty na fotoblogach i offtopicach nie są liczone:razz:

Posted

Jasne że Ci oddam:evil_lol:
ale zapomniałam dodać jego wad:diabloti:
-Uparty gorzej niż muł, osioł zawsze to on ma racje i go się nie da przekonać
-W najbliższej przyszłości nie myśl o dzieciach chyba że tych boksiowych(najgorsza wada:angryy:
- licz się z tym że Twe boksery byłyby bardziej doceniane niż Ty
Dalej go chcesz???

Posted

:evil_lol:

Kitka20 napisał(a):
Jasne że Ci oddam:evil_lol:
ale zapomniałam dodać jego wad:diabloti:
-Uparty gorzej niż muł, osioł zawsze to on ma racje i go się nie da przekonać
-W najbliższej przyszłości nie myśl o dzieciach chyba że tych boksiowych(najgorsza wada:angryy:
- licz się z tym że Twe boksery byłyby bardziej doceniane niż Ty
Dalej go chcesz???

:diabloti: Daj niech przeszkoli mojego TZta jak należy z boksiami się obchodzić.W ostateczności zawsze możem się nimi zamienienić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kitka20 napisał(a):

-

Ja tego za wadę nie uważam :diabloti::diabloti::diabloti: to piękna cecha, dopóki becikowe jest tak małe nie ma co się spieszyć.

ferraribox jak ty to robisz- taka galeria a tylko 2 posty :razz::evil_lol: coś mało się udzielasz:evil_lol:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Ja tego za wadę nie uważam :diabloti::diabloti::diabloti: to piękna cecha, dopóki becikowe jest tak małe nie ma co się spieszyć.

jestem za!!!!

Poniedziałkowe cmoki dla boksiej ferajny :loveu:

Posted

Witajcie Boksiki z Pańcią, bo przekorny "Pańcio" pojechał...

A u mnie to jak wiesz, jest na odwrót, Mąż, nie zastanawiałby się długo nad wyborem... cieszyć się, czy płakać? :evil_lol:

Posted

[quote name='ferraribox']CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podoba mi się.Super połączone z otoczeniem.
POCZEKAM I 2 LATA:lol:[/quote]

o trzeba doglądąc. Nie za dwa lata tylko na dwa lata z wiktem i opierunkiem:evil_lol: .

Posted

[quote name='Ewkaa']Ja tego za wadę nie uważam :diabloti::diabloti::diabloti: to piękna cecha, dopóki becikowe jest tak małe nie ma co się spieszyć.
Kto może czekać ten może,mój kalendarz pokazuje coś innego:evil_lol: :evil_lol:
ferraribox jak ty to robisz- taka galeria a tylko 2 posty :razz::evil_lol: coś mało się udzielasz:evil_lol:[/quote]
Jest koniec roku szkolnego pewnie dostałam 2:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='caroolcia']jestem za!!!!
I wcale się nie dziwię;)
Poniedziałkowe cmoki dla boksiej ferajny :loveu:[/quote]
:eviltong: :eviltong: :eviltong: Lizanko od faflunów i pozdrowienia dla pańci:multi:
[quote name='evaxon']czesc i czołem boxie z rosołem:multi:[/quote]
:multi: :multi: :multi: Czołem evaxony z rosołem:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Witajcie Boksiki z Pańcią, bo przekorny "Pańcio" pojechał...

A u mnie to jak wiesz, jest na odwrót, Mąż, nie zastanawiałby się długo nad wyborem... cieszyć się, czy płakać? :evil_lol:[/quote]
:lol: Witajcie championki:multi: Przesadzasz.A do kogo zadzwonił po stracie boksiny ?A kto odnalazł mężowi Korcię?Jesli chodzi o psy to się uzupełniacie:lol:
[quote name='Donvitow']o trzeba doglądąc. Nie za dwa lata tylko na dwa lata z wiktem i opierunkiem:evil_lol: .[/quote]
Z wiktem i opierunkiem i jeszcze trzeba doglądać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ?

Posted

caroolcia napisał(a):
cześć piękne faflunki! Jak mija tydzień, maleństwa szaleją przy chłodniejszej pogodzie? Burbik z Bonką nie moga przestać:evil_lol:

WITAM!odliczam dni do wakacji:evil_lol: ,moje fafluny szaleją nawet w upały z pewnością teraz im lżej:evil_lol: