ferraribox Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='evaxon'] hehehe ale sobie łapki moczą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I mordencje też:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ale minka:evil_lol: [quote name='ferraribox']Właśnie tak:razz: Odrazu chłodniej...;) Cudowne to Twoje stadko:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ach jak pańciuchna dba o swoje potworki :lol: hi hi jaki jęzor rewelacja te foteczki - a jaką boska wanienke macie!!!! Quote
DORRAG Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Co Ja mogę innnego powiedzieć :p masz piękne fafuńce:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Donvitow Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Super fotki. Jakie one radosne. Chrzań tego faceta jeśli tylko możesz. Quote
Ewkaa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ciężko walczyć z własnymi uczuciami, ale jeśli on nigdy nie zaakceptuje twojej pasji cóż .... może lepiej dać sobie i bokserom szansę na coś nowego, są jeszcze na tej ziemi psiarze jajcarze :razz: Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ewkaa napisał(a):Ciężko walczyć z własnymi uczuciami, ale jeśli on nigdy nie zaakceptuje twojej pasji cóż .... może lepiej dać sobie i bokserom szansę na coś nowego, są jeszcze na tej ziemi psiarze jajcarze :razz: no masz.. a ta jak ni eo bananach to o jajach gada:evil_lol: Ewa.. jestes głodna?:razz: :diabloti: :evil_lol: witanko boxiowa rodzinko:loveu: Quote
Ewkaa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a):no masz.. a ta jak ni eo bananach to o jajach gada:evil_lol: Ewa.. jestes głodna?:razz: :diabloti: :evil_lol: Już dawno po kolacji :eviltong: A co ja znowu źle napisałam- no o facetach pisałam ogólnie tylko:diabloti: Quote
Aganiok Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='evaxon'] boksie robią pranie :diabloti: Biuro matrymonialne? Fajna spara, ale na dogo siedzą prawie same baby ;) Wszystkie zdjęcia z balią są superowe a z Ciebie taka babeczka, że TZ chyba rozum postradał ( ach te upały....) ;) Quote
Donvitow Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Aganiok napisał(a):boksie robią pranie :diabloti: Biuro matrymonialne? Fajna spara, ale na dogo siedzą prawie same baby ;) Wszystkie zdjęcia z balią są superowe a z Ciebie taka babeczka, że TZ chyba rozum postradał ( ach te upały....) ;) :shake: :shake: :shake: Postradał . Jak można odpuścić takie śliczne boksie:diabloti: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Donvitow napisał(a)::shake: :shake: :shake: Postradał . Jak można odpuścić takie śliczne boksie:diabloti: Ty złośliwcze jeden!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiamy sredecznie z Poznania, gdzie wypatrujemy z utęsknieniem na deszczyk:cool3: Quote
drzalka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hejo.. my tez mamy taką wanienke na polku... ale lenka tylko z niej pije... super foty :loveu: :multi: Quote
Jagoda1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Widzisz, ilu masz teraputów!:razz: Wszyscy to samo - myśl o sobie, Ty jesteś najważniejsza, Twoje Boksery, Twoje marzenia. Przecież, jak wiem, TŻ ma swoje hobby i je realizuje, dlaczego Ty masz rezygnować ze swoich? A oto mój ulubieniec Gasio Wspaniały, Wujaszek Kirusi:razz: , chłodzi poopcię:lol: . Quote
Donvitow Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 caroolcia napisał(a):Ty złośliwcze jeden!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiamy sredecznie z Poznania, gdzie wypatrujemy z utęsknieniem na deszczyk:cool3: Wcale nie jestem złośliwiec. Piękno doceniam ale wiem że łazęgujesz po tych samych wątkach szpiegu szoguna więc się nie odzywam. Psarskie oczekujące na deszcz pozdrawia. Szpieg szoguna zmusił mnie do wybudowania oczka wodnego. Wielka miska 6X4 m. Psy koty ptaszki,waszki,osy i szerszenie mają radochę.:lol: Quote
Aganiok Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 "szpieg szoguna" :diabloti: ale się uśmiałam hihi :lol: Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Donvitow napisał(a):Wcale nie jestem złośliwiec. Piękno doceniam ale wiem że łazęgujesz po tych samych wątkach szpiegu szoguna więc się nie odzywam. Psarskie oczekujące na deszcz pozdrawia. Szpieg szoguna zmusił mnie do wybudowania oczka wodnego. Wielka miska 6X4 m. Psy koty ptaszki,waszki,osy i szerszenie mają radochę.:lol: Zmusił??? A kto zrobił to oczko, kiedy wy się na egzotycznych plażach wylegiwaliście?? dwa tygodnie mojego cennego zycia na to poświeciłam.:megagrin: kto tu za kim łazi...... :siara: co u piekniastych boksiczków??? Quote
ferraribox Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Widzisz, ilu masz teraputów!:razz: Wszyscy to samo - myśl o sobie, Ty jesteś najważniejsza, Twoje Boksery, Twoje marzenia. Przecież, jak wiem, TŻ ma swoje hobby i je realizuje, dlaczego Ty masz rezygnować ze swoich? A oto mój ulubieniec Gasio Wspaniały, Wujaszek Kirusi:razz: , chłodzi poopcię:lol: . :evil_lol: :evil_lol: Cieszę się,że Tacy terapeuci od bokserów i facetów istnieją:evil_lol: :evil_lol: Quote
ferraribox Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 :multi: :multi: :multi: WITAM WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Byłam z dzieciami na biwaczku a teraz sobie czytam wasze wypowiedzi.I całe szczęście,że troszkę na moich stroniczkach :lol: :lol: weselej:lol: :lol: . Quote
ferraribox Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 :multi: :multi: :multi: WITAM WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Byłam z dzieciami na biwaczku a teraz sobie czytam wasze wypowiedzi.I całe szczęście,że troszkę na moich stroniczkach :lol: :lol: weselej:lol: :lol: . Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witam biwakujące stadko:razz::loveu::loveu::loveu: Quote
ferraribox Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam biwakujące stadko:razz::loveu::loveu::loveu: Zdychające po nieprzespanych nocach:evil_lol: Z bokserami ok. Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ferraribox napisał(a):Zdychające po nieprzespanych nocach:evil_lol: Z bokserami ok. Szkoda, że foteczek nie ma:roll: :razz: Odwiedziłam przed chwilą Waszą stronkę:razz: Czy Wy macie aktualnie szczeniaczki????:cool3: Quote
ferraribox Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Szkoda, że foteczek nie ma:roll: :razz: TE kąpielowe aktualne one z wanny nie wychodzą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odwiedziłam przed chwilą Waszą stronkę:razz: Czy Wy macie aktualnie szczeniaczki????:cool3: Boksików małych nie mam:placz: :evil_lol: :placz: Quote
Recommended Posts