Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciężko walczyć z własnymi uczuciami, ale jeśli on nigdy nie zaakceptuje twojej pasji cóż .... może lepiej dać sobie i bokserom szansę na coś nowego, są jeszcze na tej ziemi psiarze jajcarze :razz:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Ciężko walczyć z własnymi uczuciami, ale jeśli on nigdy nie zaakceptuje twojej pasji cóż .... może lepiej dać sobie i bokserom szansę na coś nowego, są jeszcze na tej ziemi psiarze jajcarze :razz:

no masz.. a ta jak ni eo bananach to o jajach gada:evil_lol: Ewa.. jestes głodna?:razz: :diabloti: :evil_lol:

witanko boxiowa rodzinko:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
no masz.. a ta jak ni eo bananach to o jajach gada:evil_lol: Ewa.. jestes głodna?:razz: :diabloti: :evil_lol:

Już dawno po kolacji :eviltong:
A co ja znowu źle napisałam- no o facetach pisałam ogólnie tylko:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']

boksie robią pranie :diabloti:
Biuro matrymonialne? Fajna spara, ale na dogo siedzą prawie same baby ;)
Wszystkie zdjęcia z balią są superowe a z Ciebie taka babeczka, że TZ chyba rozum postradał ( ach te upały....) ;)

Posted

Aganiok napisał(a):
boksie robią pranie :diabloti:
Biuro matrymonialne? Fajna spara, ale na dogo siedzą prawie same baby ;)
Wszystkie zdjęcia z balią są superowe a z Ciebie taka babeczka, że TZ chyba rozum postradał ( ach te upały....) ;)

:shake: :shake: :shake: Postradał . Jak można odpuścić takie śliczne boksie:diabloti:

Posted

Donvitow napisał(a):
:shake: :shake: :shake: Postradał . Jak można odpuścić takie śliczne boksie:diabloti:

Ty złośliwcze jeden!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pozdrawiamy sredecznie z Poznania, gdzie wypatrujemy z utęsknieniem na deszczyk:cool3:

Posted

Widzisz, ilu masz teraputów!:razz:
Wszyscy to samo - myśl o sobie, Ty jesteś najważniejsza, Twoje Boksery, Twoje marzenia.
Przecież, jak wiem, TŻ ma swoje hobby i je realizuje, dlaczego Ty masz rezygnować ze swoich?

A oto mój ulubieniec Gasio Wspaniały, Wujaszek Kirusi:razz: , chłodzi poopcię:lol: .

Posted

caroolcia napisał(a):
Ty złośliwcze jeden!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pozdrawiamy sredecznie z Poznania, gdzie wypatrujemy z utęsknieniem na deszczyk:cool3:

Wcale nie jestem złośliwiec. Piękno doceniam ale wiem że łazęgujesz po tych samych wątkach szpiegu szoguna więc się nie odzywam.
Psarskie oczekujące na deszcz pozdrawia. Szpieg szoguna zmusił mnie do wybudowania oczka wodnego. Wielka miska 6X4 m. Psy koty ptaszki,waszki,osy i szerszenie mają radochę.:lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Wcale nie jestem złośliwiec. Piękno doceniam ale wiem że łazęgujesz po tych samych wątkach szpiegu szoguna więc się nie odzywam.
Psarskie oczekujące na deszcz pozdrawia. Szpieg szoguna zmusił mnie do wybudowania oczka wodnego. Wielka miska 6X4 m. Psy koty ptaszki,waszki,osy i szerszenie mają radochę.:lol:

Zmusił??? A kto zrobił to oczko, kiedy wy się na egzotycznych plażach wylegiwaliście?? dwa tygodnie mojego cennego zycia na to poświeciłam.:megagrin:

kto tu za kim łazi...... :siara:

co u piekniastych boksiczków???

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Widzisz, ilu masz teraputów!:razz:
Wszyscy to samo - myśl o sobie, Ty jesteś najważniejsza, Twoje Boksery, Twoje marzenia.
Przecież, jak wiem, TŻ ma swoje hobby i je realizuje, dlaczego Ty masz rezygnować ze swoich?

A oto mój ulubieniec Gasio Wspaniały, Wujaszek Kirusi:razz: , chłodzi poopcię:lol: .

:evil_lol: :evil_lol: Cieszę się,że Tacy terapeuci od bokserów i facetów istnieją:evil_lol: :evil_lol:

Posted

:multi: :multi: :multi: WITAM WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW:multi: :multi: :multi:
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Byłam z dzieciami na biwaczku a teraz sobie czytam wasze wypowiedzi.I całe szczęście,że troszkę na moich stroniczkach :lol: :lol: weselej:lol: :lol: .

Posted

:multi: :multi: :multi: WITAM WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW:multi: :multi: :multi:
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Byłam z dzieciami na biwaczku a teraz sobie czytam wasze wypowiedzi.I całe szczęście,że troszkę na moich stroniczkach :lol: :lol: weselej:lol: :lol: .

Posted

ferraribox napisał(a):
Zdychające po nieprzespanych nocach:evil_lol: Z bokserami ok.

Szkoda, że foteczek nie ma:roll: :razz:

Odwiedziłam przed chwilą Waszą stronkę:razz: Czy Wy macie aktualnie szczeniaczki????:cool3:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Szkoda, że foteczek nie ma:roll: :razz:
TE kąpielowe aktualne one z wanny nie wychodzą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Odwiedziłam przed chwilą Waszą stronkę:razz: Czy Wy macie aktualnie szczeniaczki????:cool3:

Boksików małych nie mam:placz: :evil_lol: :placz: