ferraribox Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witajcie "ferraroboxiki", a mój faworyt od lat to Gasinek:lol:. I pewnie dlatego "trafiła" mi się Kircia. Mają podobne charakterki...:cool3: Moją i Gastona faworytką jest Kirunia.Nomi i Koka też kochają Kircię:loveu:To najbliższa naszym sercom bokserka,od czasu do czasu odwiedza nasz dom i czuje się tu jak u siebie:lol: . Quote
ferraribox Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Trzy boksery to radość, cztery - euforia:loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 miodzio :loveu: :loveu: :loveu: szkoda, że nasz Gastuś nie ma kopiowanych uszek, tylko kłapciate. Ślicznie wyglądają wszysycy razem :loveu: Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [ Chyba jestem w raju:loveu: :loveu: :loveu: Ciekawe kiedy ja się doczekam tylu boxsi Quote
ferraribox Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 madzia i medor napisał(a):[ Chyba jestem w raju:loveu: :loveu: :loveu: Ciekawe kiedy ja się doczekam tylu boxsi Mój raj to trzy wspaniałe boksie,które wyprowadziły mnie na wieś 25km. od Olsztyna[pracuję w Olsztynie]Asia;) Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ferraribox napisał(a):Mój raj to trzy wspaniałe boksie,które wyprowadziły mnie na wieś 25km. od Olsztyna[pracuję w Olsztynie]Asia;) Ja gdybym chociaż miała dwa to bym była w siódmym niebie :loveu: Quote
kingilka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ja chcę żeby mój Maksio taki był! Psy masz naprawdę bardzo kochane i przecudowne! Rzadko można zobaczyć taaakie okazy! Quote
Kiłi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :o :megagrin: :megagrin: :megagrin: Cztery boksie?? Aż mi się w głowie kręci!!:huh: :tard: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Miooooodzio:loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Kiłi'] :o :megagrin: :megagrin: :megagrin: Cztery boksie?? Miooooodzio:loveu: :loveu: Ta stojąca to moja Kirusia. Odwiedziła prawdziwego Wujaszka i jego harem:cool3: . Chociaż Pańcia tercetu "ferraroboxików" chciałaby mieć kwartet;) . Quote
WinterGirl Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 cudna gromadka, ślemy głaski Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Kiłi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ta stojąca to moja Kirusia. Odwiedziła prawdziwego Wujaszka i jego harem:cool3: . Chociaż Pańcia tercetu "ferraroboxików" chciałaby mieć kwartet;) . Śliczna Kirusia śliczna:loveu: :loveu: :loveu: Wogóle wszystkie boksie piękne:loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A widziałaś brzydkiego boksia?:mad: Bo ja nie:razz: . Quote
Kiłi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A widziałaś brzydkiego boksia?:mad: Bo ja nie:razz: . Hehehe. Fakt:evil_lol: Quote
ferraribox Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Kiłi napisał(a):Śliczna Kirusia śliczna:loveu: :loveu: :loveu: Wogóle wszystkie boksie piękne:loveu: :loveu: NIe ma brzydkich boksików.Wszystkie są piękne a jeszcze piękniejsze są ich serducha:loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Jagoda1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Podczas deszczu boksie się nudzą...:turn-l: Quote
ferraribox Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 ciągle pada:placz: :placz: :placz: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Śliczne znudzone stadko :loveu: :loveu: :loveu: Mam pytanko jeśli można:cool3: czy Kokunia miała jakieś szczeniaczki? Quote
ferraribox Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Za małe masz stadko?;) Jeszcze szczeniaczek po Kokuni by znalazł miejsce w waszym domku?;) ;) ;) . Quote
bonita Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='ferraribox']Za małe masz stadko?;) Jeszcze szczeniaczek po Kokuni by znalazł miejsce w waszym domku?;) ;) ;) . Pewno dla jakiegoś jednego takiego malusiego :loveu:by się miejsce znajszło:cool3::evil_lol: Bardzo ładna z niej dziewczyna :loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :loveu: S:loveu: Ł:loveu: O:loveu: D:loveu: Z:loveu: I:loveu: A:loveu: K:loveu: I cudna fotka :) :) :) Quote
izka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witajcie:lol: Nowa boksiowa galeria :multi: , psy przepiekne ,boksery to moja miłość:loveu: z ciętymi uszami wyglądają tak dostojnie:lol: Napisz proszę o nich coś wiecej:modla: ,o charakterach ,wzajemnych relacjach, to wszystko takie pasjonujące:lol: Quote
Recommended Posts