ferraribox Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Przed furtką trzeba się bylo rozglądać i zaprosić:evil_lol: . Tak leciałam do boksików,że klapki miałam na oczach;) Quote
e.v.a Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 wy-pusc nas! wy-pusc nas! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 madzia i medor napisał(a)::hand: 10 znaków :siara: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
ferraribox Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='evaxon'] wy-pusc nas! wy-pusc nas! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wpuśćcie pańcię,której nie było w domu od soboty:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Imbirka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 madzia i medor napisał(a)::hand: 10 znaków :siara: dochodzę do wnioski, że moja mamcia tylko do 10 umie liczyć:evil_lol::cool3: Bry wieczór boksiowa rodzinko:multi: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Imbir1']dochodzę do wnioski, że moja mamcia tylko do 10 umie liczyć:evil_lol::cool3: Bry wieczór boksiowa rodzinko:multi: Po czym tak wnioskujesz:siara: [quote name='ferraribox']Ciąg dalszy nastąpił...;) Jaki pomocnik:razz: Ja ich jeszcze rozróżnić nie potrafię:oops: Quote
Aganiok Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 pieseczki widzę "pomagają" :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 "Chcesz buzi":razz: [quote name='ferraribox']I jeszcze... Quote
bonita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kto tam się psom za płotem chowa? Fajniaste fotencje :loveu: Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 iiiii jaka fajna niespodziewanka ..wchodze sobie rankiem, bladym switem a tu tyyyyle fotkow:):multi: Quote
DORRAG Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć:p Trzy piękne boksie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Siemanko rodzinko Koffana :) :) :) Foteczki śliczne :loveu: Quote
Kati Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Fajna boksiowa gromadka, miło popatrzeć na piekne psy. pozdrawiam. Quote
niunia32 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ferraribox']I jeszcze... mmmm cuuudooo :loveu: pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Magda-Amir Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ah ta boksiowa miłość i szepty do uszka :lol: :loveu: :loveu: cudne są Quote
ferraribox Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='madzia i medor'] Jaki pomocnik:razz: Ja ich jeszcze rozróżnić nie potrafię:oops: Tym pomocnikiem jest Gaston,żółty ,lekko pręgowany:evil_lol: [quote name='Aganiok']pieseczki widzę "pomagają" :diabloti: :diabloti: :diabloti: Gacek pomaga.żółta sunia jak wybiega z domu to zawsze kieruje się w str onę kominka i wynosi brzozę z domu.Marna to pomoc z Koki:placz: [quote name='madzia i medor']"Chcesz buzi":razz: Wszystkie boksery to całuśne stworzonka,nawet baby się całują[Koka z Nomką] [quote name='bonita'] Kto tam się psom za płotem chowa? Fajniaste fotencje :loveu: A za płotem ich miłośniczka 12 letnia Patrycja,która uwielbia boksie. [quote name='dealer']iiiii jaka fajna niespodziewanka ..wchodze sobie rankiem, bladym switem a tu tyyyyle fotkow:):multi: Super ,ze ktoś rano nas odwiedza.To całkiem sympatyczne:loveu: [quote name='DORRAG']Cześć:p Trzy piękne boksie :loveu: :loveu: :loveu: A jakie piękne ich serducha:diabloti: [quote name='Kate I Luka']Siemanko rodzinko Koffana :) :) :) Foteczki śliczne :loveu:Cześć Kasiu:lol: Pozdrawiamy:multi: :multi: :multi: Quote
ferraribox Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Kati napisał(a):Fajna boksiowa gromadka, miło popatrzeć na piekne psy. pozdrawiam. Boksiowa gromadka też pozdrawia:loveu: :loveu: :loveu: niunia32 napisał(a):mmmm cuuudooo :loveu: pozdrawiamy Tajfun & niunia :multi: :multi: :multi: wielkie buziole od nas:eviltong: :eviltong: :eviltong: Magda-Amir napisał(a):ah ta boksiowa miłość i szepty do uszka :lol: :loveu: :loveu: cudne są Moje boksie znają znaczenie słowa -buzi-Jak tylko dochodzi do nieporozumień między mimi i mówię buzi,to zaczynają buziakować:eviltong: Quote
bonita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć wesoła boksiowa rodzinko :loveu: Czekamy na znowu nowe foteczki :) Quote
Kate I Luka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ferraribox napisał(a): Moje boksie znają znaczenie słowa -buzi-Jak tylko dochodzi do nieporozumień między mimi i mówię buzi,to zaczynają buziakować:eviltong: Nasz Gastuś też zna buzi :loveu: I albo nastawia mordkę do pocałowania w usteczka albo zależnie od humorku - on przejmuje inicjatywę i mi lub TZcikowi podgryza uszy:oops: :oops: Uwielbiam się tak z nim bawić ;) Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ferraribox napisał(a)::multi: :multi: :multi: wielkie buziole od nas:eviltong: :eviltong: :eviltong: dziekujemy! ;) zyczymy milego dnia!! pozdrawiamy Tajfek i niunia Quote
caroolcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='ferraribox']Ciąg dalszy nastąpił...;) ale twoje paszczurki mają rozrywek :razz: Quote
Recommended Posts