Ania+Milva i Ulver Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Benulka wysłałam dziś jednej rodzinie, dam znać czy robić mu ogłoszenia dalej. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Ben pojechał do domu:) Mieszka u Państwa, których znajomymi jest rodzina co ma szczeniaka czarnego Bam Bama od Skubi, a rodzice tej pani ode mnie Kusą jeszcze z Boguszyc;) Ben ma w rodzinie dorosłych chłopaków , mieszkają ok 10km ode mnie- w mieszkaniu. Cieszę się, że ten wątek został wyczerpany w adopcjach ;) Quote
Randa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 fajna wiadomość, ależ tu adopcji było:lol: Quote
Evelin Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 A ja się Randy pytałam tyle razy,czy się nie pomyliła..Ben? ale ten Ben? Ben jesteś pewna?...W koncu uslyszałam,- ile razy można pytać o to samo....ze nienormalna jestem .sama w to nie wierzę,ale...chyba to ten Ben:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Ben bardzo szybko nauczył się czystości , są z niego zadowoleni. Wiki jako 100% udana adopcja;)mogę już spokojnie potwierdzić. Quote
Evelin Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Ale się udało z tymi burkami..nie do uwierzenia,a jednak Quote
Recommended Posts