Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Amik umarł :( jestem załamana...

Jezu, biedny maluszek.
Aniu, bardzo, bardzo mi przykro.

Ciekawe co u mnie bedzie???? Na razie nie jest zle, bo jedzą, bawia sie, ale kupale choc nie krwiste, to nie sa jeszcze ładne. Boje sie.

Żegnaj Amiku (*):-(

Posted

Bardzo smutno,biedny psiaczek...Jak to w tym zyciu jest- uratował się,znalazl miejsce w hotelu-wszystko dobrze,to wredna parwo musiała się rozwinąć..
Szkoda psiaczka,Aniu Tobie też bardzo współczuję,bo cięzko na to patrzeć z bliska...

Posted

Max został zaszczepiony drugi raz na zakaźne i wściekliznę.
Wiki i Ben jutro ostatnia dawka antybiotyku- wszystko wygląda na to , iż powinno być już ok. Po tygodniu szczepienia i zielone światło do adopcji.
W Toruniu czeka dom dla Wiki i drugi dla któregoś z maluchów, czekają na wieści kiedy mogą przyjechać. Mam nadzieję, że zaczekają;)

Łatek- ten biały adoptoany dobrze, dokazuje i zdrowy.

Posted

Dobra wiadomosc, dziekuje i ciesze sie bardzo.
Łatek w pore wyjechal i sie udalo. U mnie jest jego braciszek Pietrek i tez zdrowy.

Posted

Pipi napisał(a):
Dobra wiadomosc, dziekuje i ciesze sie bardzo.
Łatek w pore wyjechal i sie udalo. U mnie jest jego braciszek Pietrek i tez zdrowy.

Parwo to totalne swinstwo.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wiki pojechała wczoraj do domu. Na razie będę czekała na nowe informacje, bo panika na maxa.
W tej chwili Pani jest z sunią w domku u rodziców pod Malborkiem - domek z ogrodem ogrodzonym, tam ma nadzieję, że się siebie nauczą trochę zanim wrócą do Torunia do bloku....ehh tak to jest za szczeniak się zasiedzi trochę, oby starczyło im cierpliwości , a Wiki się otworzyła na nowości.

Miało byc tak fajnie , 2 adopcje, a teraz nerwy czy wrócą...nie lubię...

Jest u mnie na tydzień szczeniorka Czarna- teraz Diana:) Właściciele pojechali w góry...ojj przeżywali strasznie rozłąkę. Diana grzeczna, taki mini labek z niej wyrósł , energiczna i wesoła.

Posted

Wieści z domu Wikowego an razie optymistyczne, sunia jest mądra i szybko się uczy. Jest jeszcze kilka spraw do wyuczenia, ale ogólnie ok.
Czekam na ostatni sygnał, gdy wrócą do Torunia- czy Wiki odnajdzie się w mieszkaniu z bloku i czy miasto nie wywoła u niej paniki.

Na dniach - czekam , aby choć trochę słońca wyszło ehh...porobię foty Benowi.