Ania+Milva i Ulver Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Amik umarł :( jestem załamana... Quote
Pipi Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Amik umarł :( jestem załamana... Jezu, biedny maluszek. Aniu, bardzo, bardzo mi przykro. Ciekawe co u mnie bedzie???? Na razie nie jest zle, bo jedzą, bawia sie, ale kupale choc nie krwiste, to nie sa jeszcze ładne. Boje sie. Żegnaj Amiku (*):-( Quote
terra Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Biedne maleństwo, strasznie mi przykro ,ze mu się nie udało :( Quote
Evelin Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Bardzo smutno,biedny psiaczek...Jak to w tym zyciu jest- uratował się,znalazl miejsce w hotelu-wszystko dobrze,to wredna parwo musiała się rozwinąć.. Szkoda psiaczka,Aniu Tobie też bardzo współczuję,bo cięzko na to patrzeć z bliska... Quote
magdola Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Wiem, że i Wy potrzebujecie pieniędzy z bazarku, więc musicie tu być: http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-Do-06-12-12r Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Max został zaszczepiony drugi raz na zakaźne i wściekliznę. Wiki i Ben jutro ostatnia dawka antybiotyku- wszystko wygląda na to , iż powinno być już ok. Po tygodniu szczepienia i zielone światło do adopcji. W Toruniu czeka dom dla Wiki i drugi dla któregoś z maluchów, czekają na wieści kiedy mogą przyjechać. Mam nadzieję, że zaczekają;) Łatek- ten biały adoptoany dobrze, dokazuje i zdrowy. Quote
Pipi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Dobra wiadomosc, dziekuje i ciesze sie bardzo. Łatek w pore wyjechal i sie udalo. U mnie jest jego braciszek Pietrek i tez zdrowy. Quote
Agata69 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Pipi napisał(a):Dobra wiadomosc, dziekuje i ciesze sie bardzo. Łatek w pore wyjechal i sie udalo. U mnie jest jego braciszek Pietrek i tez zdrowy. Parwo to totalne swinstwo. Quote
Evelin Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Super wieści,że maja szansę na dom..a,ze ta burka oleksińska pójdzie,to cieszę się baaardzo...Oby zdrowiały... Ania- to którego szczyla ogłaszać? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Dam znać w przyszłym tygodniu , którego ogłaszać dalej. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Wiki adopcja aktualna- na początek stycznia. 2 maluchy można ogłaszać. Porobię im jeszcze nowe foty, ale na razie codziennie pada i wszystkie ciemne wychodzą ... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Max od 2 dni jest w nowym domu, mieszka w Brodnicy w bloku. Wszystko ok. Quote
kasienka001 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/237419-DS-dla-małego-średniego-kudłatego-szczeniaka-Inowrocław nie wiem czy pasuje, ale żeby nie umknęło. Dom dla szczeniaka (Inowrocław) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 dzięki!! wrzuciłam;) Quote
terra Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Beniutek jest słodki, wystawia pysio do buziaczków :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Trochę się Wiki urosło;) Uszka jej stoją . Po Nowym Roku dzwonię czy adopcja aktualna. W wigilię dzwonił do mnie facet 17 razy!!! o szczeniacka na prezent.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 adopcja Wiki aktualna, wczoraj rozmawiałam z jej nowa Panią, transport jednak uzalezniony od poszukiwań Milvy, bo pojedzie za jednym zamachem z Tajgą Foty Bena zrobię, ale na razie jestem wyjeta z życia przez to zaginięcie... Quote
Pipi Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Trzymam mocno kciuki za Milve i wspolczuje bardzo. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Wiki pojechała wczoraj do domu. Na razie będę czekała na nowe informacje, bo panika na maxa. W tej chwili Pani jest z sunią w domku u rodziców pod Malborkiem - domek z ogrodem ogrodzonym, tam ma nadzieję, że się siebie nauczą trochę zanim wrócą do Torunia do bloku....ehh tak to jest za szczeniak się zasiedzi trochę, oby starczyło im cierpliwości , a Wiki się otworzyła na nowości. Miało byc tak fajnie , 2 adopcje, a teraz nerwy czy wrócą...nie lubię... Jest u mnie na tydzień szczeniorka Czarna- teraz Diana:) Właściciele pojechali w góry...ojj przeżywali strasznie rozłąkę. Diana grzeczna, taki mini labek z niej wyrósł , energiczna i wesoła. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Wiki dziś trochę lepiej, zobaczymy . Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Wieści z domu Wikowego an razie optymistyczne, sunia jest mądra i szybko się uczy. Jest jeszcze kilka spraw do wyuczenia, ale ogólnie ok. Czekam na ostatni sygnał, gdy wrócą do Torunia- czy Wiki odnajdzie się w mieszkaniu z bloku i czy miasto nie wywoła u niej paniki. Na dniach - czekam , aby choć trochę słońca wyszło ehh...porobię foty Benowi. Quote
Recommended Posts