gawronka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Cioteczki, zapraszam na bazarek dla Kami. Pieknej bernardynki która ma już 2 tyś długu :-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...APRASZAMY_7-10 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Miałam w tygodniu ze 3 zapytania, ale nic z tego nie wyszło. Jak pojawi się słońce, to zrobię nowe foty. Quote
AgnieszkaO Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 A czy ja mogę mieć do Was prośbę? Wczoraj w nocy jakiś facet podrzucił mi szczeniaka pod same drzwi, a mieszkam w bloku... Gdyby Wasze maluchy znalazły domy, a ktoś jeszcze dzwoniłby, możecie przekierować go do mnie (783 542 630) albo podesłać mi jego nr tel. Ta sunia którą podrzucono podobna jest do Gufiego (mogę wstawić zdj.). Ma ok. 4-5 miesięcy. Jeśli nasza mała znajdzie pierwsza dom, będę odsyłała zainteresowanych do Was. Sunia przebywa w Toruniu. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Jasne- będę pamiętać. Ogłoś małą na Toruń- bardzo dużo osób dzwoni do mnie od Was. Quote
terra Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 No, szczylki, maszerujcie już do własnych domków. Quote
AgnieszkaO Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jasne- będę pamiętać. Ogłoś małą na Toruń- bardzo dużo osób dzwoni do mnie od Was. Dziękuję. Daję ją na Toruń właśnie. Quote
AgnieszkaO Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Wygląda na to, że nasza maleńka jutro będzie już w nowym domu w Krakowie:) Domek wypatrzył ją na facebook' owym profilu: psygarnij.pl. Może warto wstawić tam Wasze szczenięta? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Dziś o 16 zawiozłam Netkę do nowego domu:) Mieszka w Brodnicy w domu z ogrodem- trafiła rewelacyjnie! Buba jedzie jutro do domu do Torunia;) Do bloku, rodzina z chłopcem 10 letnim, mieli 10 lat sunię trójkolorową ze schroniska, która odeszła kilka dni temu . Przyjadą ok 9 rano po nią. Gufiemu porobię jutro sesję zdjęciową i jeszcze raz się go ogłosi. Quote
terra Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 No maluszki, powodzenia w nowych domkach :) Quote
Evelin Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Dziś o 16 zawiozłam Netkę do nowego domu:) Mieszka w Brodnicy w domu z ogrodem- trafiła rewelacyjnie! Buba jedzie jutro do domu do Torunia;) Do bloku, rodzina z chłopcem 10 letnim, mieli 10 lat sunię trójkolorową ze schroniska, która odeszła kilka dni temu . Przyjadą ok 9 rano po nią. Gufiemu porobię jutro sesję zdjęciową i jeszcze raz się go ogłosi. Nie wierzę własnym oczom...ale mają szczęście te maluchy, a ja ( i nie tylko ja), razem z nimi... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Buba pojechała:) Tata z chłopcem przyjechali - mieli z sobą nową obrożę i smycz, zabawki i kocyk specjalnie dla niej. Buba od razu zabawkę w pyszczek i szalała :) Bardzo fajna rodzina jej się trafiła. Zresztą jestem zadowolona z domków dla wszystkich maluchów. Mam już wieści do Ami , Mikiego i Kulki- Mufki- jest wszystko ok. Teraz jeszcze Gufi i nowy nabytek , który dojedzie we wtorek pewnie;) Niestety pada od rana i dziś z sesji nici ....zobacze jak będzie jutro-jak nie będzie słońca, to już zrobię co będzie. Quote
Pipi Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Niesamowite szczescie to mam ja . ...az boje sie cieszyc Dziekuje Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Porobiłam Gufiemu zdjęcia, ale tylko kilka jak sobie biega, nie do ogłoszeń,bo ogłoszeń nie potrzebuje - czeka już na niego domek w Toruniu;) Idzie do bloku, pojedzie w tygodniu- najpóźniej w weekend. Ale fotki wrzucę na dniach;) dziś wysyłam domkowi, bo chcą popatrzeć na swojego ślicznego pieska ;) Quote
Evelin Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ależ szczylkom się udało..Nie spodziewałam się... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Już wiem, że jutro zawożę Gufiego do domku:) Przyjechały 2 szczylki,ale więcej o nich i foty dopiero w czwartek, bo jutro się nie wyrobię. Quote
terra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ale dobrze, że maluszki znajdują domki. Niech już się uczą życia we własnych domkach :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Nowy domek bardzo z Gufiego zadowolony, jest bardzo mądrym pieskiem ! Miała być wczoraj taka super pogoda,zaplanowałam foty,a cały dzień mgła... Tylko te nadawały się do czegokolwiek. Zrobię jeszcze raz w tygodniu coś. WIKI ] ] CZARNA ] Dziewczyny strasznie piskliwe, ciągle tylko przy mnie jak wypuszczone ,ale czyste . Apetyt dopisuje. Quote
terra Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Wiki śliczna taka wilczakowata a Czarna jak wyżełek :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 " class="ipsImage" alt=""> Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 " class="ipsImage" alt=""> ] ] ] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 No to Czarna od 16.00 w nowym domu;) Mieszka w Brodnicy, Państwu odeszła 10letnia sunia, jako szczenię adoptowana ze schroniska naszego. Czarna trafiła pod dobrą opiekę,domek z ogrodem. Quote
Evelin Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Ależ wiadomość..Nie udało się małej przyjechac do Ciebie z pierwszym transportem ( bo miała obiecane DT),ale przyjechała z drugim...hehe i juz ma dom..kocham takie wiadomości....Rewelacja,cud ,miód i orzeszki też :) J Quote
Pipi Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Evelin, to dzieki Tobie udalo sie czarnej. Dzieki Tobie sporo ich pojechalo. . . tak mysle, ze juz w setkach mozna zaczac liczyć. Jak znajde chwile, wejde do zdjec i policze. Ciagle o tym mysle, ale w koncu zrobie to, zobaczysz. A poki co bardzo bardzo dziekuje, ze jestes, ze nam pomagasz. Quote
Recommended Posts