Jump to content
Dogomania

W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?  

102 members have voted

1. 1. W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?

• Warszawa
      35
    • Wrocław
      24
    • Olsztyn
      14
    • Lublin
      6
    • Poznań
      11
    • Kraków
      12

Recommended Posts

Posted

dobra idę xd bo do wieczora przesiedzę przed kompem w piżamach xd a tak może chociaż się ubiorę, jak na ludzi przystało i zjem BARDZO PÓŹNE śniadanie xd

Posted

Szczerze, ja tam uważam, że dasz sobie radę. Jeśli po humanie dostałaś się na weta to i tak już cię podziwiam. A jak masz smykałkę do języków to jeszcze lepiej, bo tak sobie przeglądałam ostatnio anatomie Krysiaka i jak widzę tą całą łacinę to mnie ciarki przechodzą :[

Posted

mi się łacina jako język bardzo podoba, nawet uczyłam się jej w liceum
a smykałki nie mam do języków, naprawdę
miałam ostro w liceum więc się trzeba było nauczyć

Posted

Micra gratulacje :) Umysł humanistyczny poradzi sobie na studiach, ja jestem tego dowodem. A rada dla Ciebie to przestać narzekać, sama się wpędzasz w błędne koło a to powoduje że przyciąga się pecha. Musisz wyluzować, bo po pierwszym kolosie, pierwszymi słowami będzie " ja tego nie zaliczę". Miałam tak samo, musisz myśleć pozytywnie bo dasz radę przecież razem z Tobą w tym roku zaczyna te studia jakieś 1000 osób i wszyscy mają podobne dylematy. Postaraj się stać optymistką :)

Posted

Spoko, mówiąc szczerze na codzień nie jestem taka narzekająca, wielka pesymistka
zawsze mówię "jest poprawa"
tylko teraz mam za dużo czasu i myślę o głupotach

Posted

oo też jestem ciekawa, bo zawsze mi się marzyło to jeżdżenie, a nigdy nie miałam czasu na to... słyszałam, ze można jeździć chyba w ramach wf, ale trzeba zapłacić, jeśli źle mówię to sorry z góry ;)

Posted

Micra- gratulacje ogromne :) I innym którzy się dostali. Jak ktoś do olsztyna, szukał bedzie mieszkania i średni pies mu nie przeszkadza.. to dalej jestem chetna na wspólny wynajem ;)