Jump to content
Dogomania

W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?  

102 members have voted

1. 1. W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?

• Warszawa
      35
    • Wrocław
      24
    • Olsztyn
      14
    • Lublin
      6
    • Poznań
      11
    • Kraków
      12

Recommended Posts

Posted

65%-70% chemia, 73%-78% biologia
czyli słabo, bo z chemii spokojnie miałabym 80% jestem taka zła na siebie że nie zobaczyłam takich bzurnych błędów, nie wybaczę sobie tego
plus 64% z języka
tylko że ten Olsztyn tak daleko jest :(

Posted

To spokojnie uda Ci się dostać i do Olsztyna i do Lublina :) A Lublin masz chyba bliżej.Ja jednak trochę patrzyłbym na odległość,bo dojazdy do domu są ważne.Ja mam z Wawy do Olsztyna 190km a do Lublina 165km także różnica niewielka,ale i tak się martwię.

Posted

Nie ma co zakładać najgorszego.Poza tym w Lublinie progi nie były takie wysokie.Szczególnie,że masz rozszerzony język.Będzie dobrze.Na razie nie ma co się zadręczać,bo do wyników jeszcze miesiąc.

Posted

A ja chciałabym się pochwalić, że dzisiejszy angielski zdałam na stopro. Tylko co z tego, skoro ustne są mi do niczego nie potrzebne :shake:
Szkoda, że chemia i biologia tak dobrze mi nie poszły:mad: :evil_lol:
Ale są już wakacje :cool3: i pora w końcu za prawko się zabrać! Ja niestety nie miałam szansy zdawać na starych zasadach, bo jestem 95. Ciekawe, czy w wakacje zdążę, mam nadzieję, że w październiku już nie będę miała czasu ;p
A któraś z Was wybiera się do Wrocławia?

Posted

Karoola - właśnie uczyniłaś mój dzień lepszym :diabloti:

A co do Wrocławia, to być może ja, ale jeszcze nie wiem...

Micra - ja wete. To jedyne co chce robić. Jeśli sie nie dostane (tfu tfu) tu bliżej to też pójde do Olsztyna.

Posted

oo, widzę, że parę godzin mnie nie było a dyskusyjka się rozwinęła :)
witam Micra na wątku :)
jeśli marzysz o weterynarii i sobie nie wyobrażasz nic innego - no to myślę, że odległość da się pokonać ;)
fajne te... wybory miss... haha :evil_lol:

Posted

Dobra dziewczyny, idę jeszcze z towarzystwem na zewnątrz i do spania, bo oczy mi się już zamykają...
Uff... w końcu można się będzie wyspać do 15 jak nikt mnie nie obudzi :diabloti:

Posted

Micra, faktycznie, kiedyś pisałaś, ale nie pamiętałam :-D:oops:
haha :)
ejjj, to malutka jesteś, ja mam 172 cm, więc chyba bym się na takie coś załapała co nie ? :-D

Posted

No tak...Faktycznie się nie przedstawiłam na początku, wybaczcie... Jestem Małgośka, 164 cm wzrostu :D , woj. pdkp.. więc chyba do Olsztyna miałabym najdalej z Was... gdybym się dostała ;]

Posted

Marta mamy tyle samo wzrostu ;)

Micra ja bym zadecydowała się na wete,ale to też dlatego,że moi rodzice byliby w stanie utrzymać mnie i pozwolić na dojazdy do domu tak ze 2 razy w miesiącu.Kwestia finansowa też jest ważna.A o jakim innym kierunku myślałaś?

Posted

No to pospalam do 15.... Uwielbiam gości z samego rana :mad:
Cóż, przywykłam do tego, że zawsze jestem najniższa , więc słabo dla mnie z tymi wyborami miss :placz:

Posted

właśnie nie chcę studiować innego kierunku, kiedyś myślałam o Grafice ale to było jeszcze w liceum, na dojazdy też mogłabym sobie finansowo pozwolić (dla studentów te koszty są niskie)
ale podróż 12-godzinna co 2 tygodnie to raczej trudne (bo jak w nocy z piątku na sobotę, a w niedzielę w nocy powrót na poniedziałek na zajęcia?)

Posted (edited)

Witaj micra, witajcie dziewczyny :)
Ja sobie odpoczywam w Olsztynie, pogoda nienajlepsza ale trudno. Wczoraj koncerty, dziś koncerty, jutro do dooomu. Odpoczywam jak nakazane mi zostało ale po wczorajszym zaczynają mi nogi odmawiać posłuszeństwa :)
Micra, ja choćbym dostała sie na wet na drugim końcu Polski- jechałabym. Nic strasznego, odnajdziesz się a kierunek wymarzony! Wracać co dwa tygodnie? A po co? Raz w miesiącu wystarczy chyba, że musisz koniecznie po coś wracać :D

Edited by Pinesk@