Jump to content
Dogomania

W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?  

102 members have voted

1. 1. W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?

• Warszawa
      35
    • Wrocław
      24
    • Olsztyn
      14
    • Lublin
      6
    • Poznań
      11
    • Kraków
      12

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny podziwiam was za zapał i zaangażowanie :) Jak przypominam sobie swoje przygotowania do matury, to wypadam baaardzo blado na waszym tle :oops: Trzymam za was kciuki :) Kiedy biologia i chemia???

Posted

Ja tam już nocek teraz nie zarywam, trzeba się wyspać, zrelaksować i iść wyluzowanym na maturę :)
Już tylko kilka dni i to będzie za nami, w sumie to nie mogę się doczekać...
Będę mieć w końcu czas dla siebie i dla zwierzyńca, nie tylko swojego, bo mój raczej nie ucierpiał na maturach...

Posted

Ja też chciałabym żeby juz było po. Poza tym, mam ustny polak w środę, wypadałoby się zacząć uczyc, trochę się stresuje :-D. Dziś zabrałam się za powtórzenie całej organicznej. Mierzę zeszyt od chemii z daleka i robię ogłoszenia psom do adopcji :-D

Posted

Ja mam teraz cykl 700 zadań w 3 dni ^^. Póki co idzie zgodnie z planem i wbrew pozorom nie siedzę cały czas nad książkami, śpię po 12 godzin, wychodzę z psami i biegam ;p
Od wtorku będzie szybka powtórka biologii w 3 dni, a potem już tylko ustne - formalność :)
I mamy wolność :)

Posted

Powtórencja z redoksów, jeszcze chcę powtórzyć aminokwasiki i cukry :-D
ze dwa razy przeczytam ustny polski i koniec na dziś :) jeszcze jutro w drodze do schroniska powtórki, o ile pojadę.
ps. pies mi porwał długopis i co teraz?

Posted

No słabiak ;p Moja mała zasuwa ze mną po 10 co 2 dni ;p Po maturze zaczynamy biegać na poważnie, bo w końcu będzie czas :loveu:

Biologia to już szybka powtóreczka z vadamecum, zeszytów (bo je akurat dość sensownie prowadziłam) i materiałów z zajęć ;)

Posted

Niestety mój psiurek nie ma w ogóle kondycji, bo jak zaczął się sezon już na bieganie to miał kontuzję łapy i byliśmy wyłączeni z biegania na 1,5 miesiąca :(

powtórzyłam całą chemię :-D
jadę zaraz do schroniska to na drogę sobie cuś wezmę :-D

Posted

To i ja sie dolacze do dyskusji ;) Siedze wlasnie nad chemia. Zawalilam ja w szkole, moglam sie bardziej przykladac. Teraz to jedyna matura, ktorej sie boje. Za to biologie mam nadzieje zdac na jakies 90%. Jak sie nie uda dostac w tym roku na wete to poprawiam chemie i probuje w przyszlym ;) Kto sie wybiera do Lublina? ;)

Posted

Ja do 12 chce skończyć drugi tom Witowskiego.
Potem gdzieś do 17 powtórzyć całość materiału.
Pobiegam, spotkam się może z kimś i relaks :loveu:

Posted

Ja sobie od rana powtarzam nieorganiczną.Potem zrobię jedną maturę i powtórzę najwazniejsze reakcje. I chyba tyle.

Na maturę z chemii trzeba mieć: kalkulator,linijke(?),czarne długopisy i oczywiście dowód? My wzory dostaniemy i kalkulatory też(ale wezmę na wszelki wypadek).

Posted

Wzorów się przecież nie dostaje... (?)
Trzeba mieć w głowie...

Bierzemy długopisy (ja biorę 4 żeby budować tetraedry ;d), linijka, dowód, kalkulator prosty i kody :)