Jump to content
Dogomania

W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?  

102 members have voted

1. 1. W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?

• Warszawa
      35
    • Wrocław
      24
    • Olsztyn
      14
    • Lublin
      6
    • Poznań
      11
    • Kraków
      12

Recommended Posts

Posted

Myślisz? Nie wiem, jest że opłata ma być do dziś.. Zobaczymy- zadzwonię, najwyżej pojadę, mam nadzieję, że się wszystko dobrze skończy bo tak się już dawno nie stresowałam! ;)

Posted

Alicja,wchodzisz w płatności.Masz tabelkę i w tej tabelce po prawej stronie powinnaś mieć zapłacone.Jeśli nie masz to znaczy,że wpłata nie doszła.

Ania,jedź z tym potwierdzeniem.Myślę,że się uda.Twoja sytuacja jest wyjątkowa,więc na pewno jakoś się dogadasz.

Posted

Pani w dziekanacie bardzo miła, bynajmniej ta z którą ja rozmawiałam.
Jeżeli do dzisiaj to pewnie włącznie z dzisiejszą datą, potwierdzenie przelewu i nie powinno być problemu.

Posted

Doszło wszystko, nawet nie musiałam dzwonić, dziś już nie widnieje 'brak opłaty rekrutacyjnej', widocznie doszły tylko nie zaksięgowały, ufff od razu lżej na duszy! :)

Posted

Ja do Wrocławia wpłaciłam w poniedziałek i dalej nie zidentyfikowano...
Tyle, że tam się samemu oznacza czy się zapłaciło... No ale jednak już by mogli, sczezgólnie, że w ten sam dzień opłacałam Lu i Krk i doszło już dawno.

Posted

U mnie do Wrocka długo szło...
A powiedzcie mi, możecie się logować do SGGW? Bo mi wyskakuje, że system jest już zamknięty - tzn. że nawet nie mogę się zalogować?

Posted

Trochę się denerwuję że coś zepsułam na UWM, po co usunęłam wynik z podstawowego języka i zostawiłam tylko rozszerzony, ale jakby było to źle to chyba nie świeciłby mi się na zielono ten krok w rekrutacji

Posted

Ale i tak nie jesteśmy w jakiejś beznadziejnej sytuacji,tylko w całkiem obiecującej.Zobaczysz,ze przez tą nową ustawę o punktach ECTS nie będzie aż tylu chętnych na poprawę matury na wecie i progi będą ok :) Trzeba mieć wiarę.Uda się:calus:

Posted

mam nadzieję, choć martwi mnie fakt że matura nie poszła najlepiej i więcej chętnych będzie w Olsztynie bo będą wiedzieć że tam są niskie progi (a punktów będą mieć więcej od nas i próg wzrośnie). Wiesz że według statnin tylko 1600 osób ma powyżej 80% z biologii, bardzo mało w tym roku. Może być taka sama sytuacja jak w 2011 z chemią, biologia zaskoczyła i to niemało

Posted

Ja jestem pewna,że próg ostateczny będzie niższy.My i tak mamy sporo punktów.Zuza,no nie wiem jak dobrze musiałaby pójść matura żeby progi wzrosły.A przecież była gorsza niż w '12,nie porównując nawet do '10.Ja ją przyrówuję jedynie do '11.Będzie dobrze!!!

Posted

Ja mam pierwszą listę w Olsztynie we wtorek ,na pielęgniarstwie również we wtorek, a w Poznaniu w piątek.Także jeszcze troszkę czekania(pomijając fakt,że oprócz pielęgniarstwa nie liczę na wecie na pierwszą listę ;) ).

Ola,jeśli się dostanę do Olsztyna lub Poznania to pojadę osobiście.Chciałabym sama wszystkiego dopilnować.

Posted

Dlatego jestem dobrej myśli
trochę się boję że Olsztyn będzie miejscem awaryjnym dla osób z lepszymi wynikami od nas, ale jak spadło na SGGW to i w Lublinie spadnie