Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No też doszłam do takiego wniosku, nie zachowuje się jakby była chora więc ok. :)

A Etna już się pogodziła, że Eni nie umie się z nią bawić, za to obiecałam jej, że następnym razem przyprowadzę psa, który ją zamęczy :lol:.

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Eni nie umie się raczej bawić po prostu, czasem nawet trochę próbuje ale to tyle tylko ,że pozaczepia trochę Etnę i już. A wtedy Etnucha jest podjarana, że będzie zabawa i szaleje a Eni już się onieśmiela...:shake: :eviltong: Etna to lubi gonitwy, zapasy, podgryzanie, przeciąganie sznurkiem... ;)

Posted

Etnucha to by chyba zawału dostała z ekscytacji i radości :lol:.

Swoją drogą irytujące jest to, że ja nie mogę z nią przejść normalnie paru kroków z jakimś innym psiakiem, OBOK niego, bo NATYCHMIAST musi być zabawa...:shake:

Posted

Jak ja się cieszę, że mój piesek ma w dupie zaproszenia do zabaw innych psów :eviltong:
A tak w ogóle to witamy ciepło, w końcu do Was dotarłam :)
Zaintrygował mnie osobiście Wasz avatar, suka na nim przypomina AH i o wiele się nie myliłam jak weszłam - faktycznie ma w sobie coś AH ;).

W Częstochowie jest wiele "moich" (tzn. z zaprzyjaźnionej fundacji) adopcyjnych haszczaków, więc wypatruj ich na spacerkach, tym bardziej, że kilka z nich jest z 1000lecia ;)

Będziemy do Was wpadać :loveu:

rashelek
, Ty też tu?? :-o:diabloti:

Posted

Witamyyyyy :)

Jak ja się cieszę, że mój piesek ma w dupie zaproszenia do zabaw innych psów :eviltong:

Mój poprzedni psiak taki był, to teraz mam przegięcie w drugą stronę :shake: :eviltong:. Jeszcze na dodatek ona "poluje" i za cholerę nie mogę tego wykorzenić...

W Częstochowie jest wiele "moich" (tzn. z zaprzyjaźnionej fundacji) adopcyjnych haszczaków, więc wypatruj ich na spacerkach, tym bardziej, że kilka z nich jest z 1000lecia ;-)

Serio? :) Hmmm.... A nie masz przypadkiem gdzieś jakiś archiwalnych fotek? :diabloti:

Posted

U nas było swego czasu gryzienie piesków (pokonaliśmy to paskudztwo), a teraz jeszcze trochę lubi paść wszystko, co się rusza, ale wie, że to nie jest fajne :diabloti:. Także strasznie współczuję.

Na pewno jakieś mam, ale musiałabym pogrzebać trochę ;)

Posted

[quote name='Talucha']Trzeba się kiedyś zjechać na jakiś wielki dogo spacer :lol:
O, fajnie by było :)

http://i46.tinypic.com/2ewozg5.jpg :loveu:
http://i50.tinypic.com/2vcdli1.jpg a Etna na posadzce :lol:
[quote name='PannaAnna']A teraz Etna podekscytowana gapi się przez okno i lata po pokoju bo piesek-sąsiad śmiał wyjść na spacer a ona nie :mdleje::stupid:.
Hehe, to Etna podobna do naszej Blusi ;) zobaczy tylko, że suka sąsiadów wyszła na spacer, to od razu "płacz", pobiega trochę po mieszkaniu a później "paczy" :lol: