DarkWater Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 jest zbyt żwawy - ja wysiadam dzisiaj godzinę mu banana rzucałam, a on niezdarte siły ma :lol: niech Iga dyżury obywatelskie ustala, kto o której przychodzi się z nim bawić! Quote
Ziutka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 DarkWater napisał(a):jest zbyt żwawy - ja wysiadam dzisiaj godzinę mu banana rzucałam, a on niezdarte siły ma :lol: niech Iga dyżury obywatelskie ustala, kto o której przychodzi się z nim bawić! No to ładnie daje Ci popalić :evil_lol: Może trzeba jakąś zabawkę kupić...którą będzie rozbrajał i miał zajęcie...hmm :roll: Quote
schronisko.bydgoszcz Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 DarkWater napisał(a):Iga księguj dla Kojaka 135zł z bazarku ze srebrami :multi: zaksięgowane :) ja tez juz powoli sie rozliczam :razz: w przyszlym tygodniu podjade do schronu,spytac sie co z tymi ubrankami,bo zimno sie zaczyna robic... Quote
Iljova Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Jak będę jechała w odwiedziny jakąś zabawkę mu przywiozę jeśli nie dostanę banana to coś innego :-) Quote
DarkWater Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Iljova napisał(a):Jak będę jechała w odwiedziny jakąś zabawkę mu przywiozę jeśli nie dostanę banana to coś innego :-) lepiej przywieź ze sobą wszystkie gazety jakie masz, bo z sikaniem nie nastarczam - kałuże coraz większe, a Iga gada, że siurek wcale aż tak nie urósł :lol: Quote
Iljova Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Ja niestety gazet nie mam bo nie kupuję. Marudko kto Ci podsunął ten pomysł z kuwetą ;-) ? Quote
Maruda666 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Koleżanka ma szczeniaka i tak go jakoś po kociemu wychowuje :diabloti: Quote
Iljova Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 A ja myślałam że Twoje koty Ci podsunęły ten pomysł ;-) Quote
Maruda666 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 To też ;) Kojak :) widzisz jak Cię dzielnie podnosimy :multi: Quote
Iljova Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła się z nim pobawić :-) Quote
DarkWater Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 wszystkie zdjęcia Kojaka wyglądają tak :/ ucieka z kadru o tu jest diabeł tasmański Quote
Iljova Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 (edited) Czy w Bydgoszczy lub okolicach jest jakiś kryty basen żeby pies mógł popływać ??? Lub miejsce gdzie są wodne zabiegi rehabilitacyjne ? Edited October 13, 2012 by Iljova Quote
sonia1974 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Ale rozróba , daje radę chłopak gorzej z DarkWater:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
DarkWater Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 sonia1974 napisał(a):Ale rozróba , daje radę chłopak gorzej z DarkWater:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie jest źle :) Quote
DarkWater Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 o nie! Kojak rozsmakował się w moim tapczanie! to oznacza tylko jedno... WOJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baddevil: zobaczymy, kto pierwszy spasuje... Quote
Maruda666 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Moje koty też ,,kochają" naszą wersalkę :angryy: - wojnę przegrałam, wersalki na razie nie zmieniam ( czekam aż się zestarzeją i głupie pomysły im z łepetynek wywietrzeją ) DarkWaterku masz szansę wygrać - wcześniej zaczynasz i masz tylko jednego wroga;) Quote
Iljova Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='DarkWater']o nie! Kojak rozsmakował się w moim tapczanie! to oznacza tylko jedno... WOJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baddevil: zobaczymy, kto pierwszy spasuje... Jestem ciekawa wyniku tej wojny :diabloti: [quote name='Maruda666']Moje koty też ,,kochają" naszą wersalkę :angryy: - wojnę przegrałam, wersalki na razie nie zmieniam ( czekam aż się zestarzeją i głupie pomysły im z łepetynek wywietrzeją ) DarkWaterku masz szansę wygrać - wcześniej zaczynasz i masz tylko jednego wroga;) Jesteś pewna że takie pomysły im kiedykolwiek z łepetynek wywietrzeją ???? :evil_lol: :diabloti: Quote
Maruda666 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Obawiam się, że nie :( Ale dwa główne ,, drapaki" znalazły już nowe domki, reszta myślę że jest reformowalna:) Quote
DarkWater Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Karl Lagerfeld wysiada! :-D tylko model na bakier z pozowaniem Quote
Recommended Posts