Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stwierdziliśmy z Marcinem, że Aza z Halinką są po prostu nierozłączne, tak się do siebie przywiązały, że muszą cały czas chodzić koło siebie, a gdy któraś się oddali to ta druga zaraz za nią patrzy (dziewczyny są razem w boksie), jakby domek razem znalazły to byłoby świetnie, rozumieją się bez słów :smile:
Halinka dzisiaj na wybiegu biegała jak szczeniaczek (wcześniej nie zwracała uwagi na zabawki, spuszczona ze smyczy po prostu sobie chodziła powoli) :) Nauczyła się też nowej komendy: "łapa" także jesteśmy z niej dumni :) Halina to taki duży pieszczoszek :) Zastanawiałam się też dzisiaj co musiała przejść wcześniej w życiu, bo na pyszczku ma ślady po ugryzieniu, kagańcu czy jakimś biciu :(
Zrobiliśmy też kilka zdjęć:

Przyjaciółki :D

A teraz czekamy na smakołyk:

Pozdrawiamy serdecznie :)

Posted

[quote name='ania91sc']Myślę, że przytulone do siebie śpią, bo na spacerze nawet często Aza obdarza Halinkę buziakami :D :D :D[/QUOTE]

Łooo :):):) Ania, to może już miłość jest a nie przyjaźń ;)

Posted

Najpierw odpukam w niemalowane :D

Możliwe, a raczej BARDZO możliwe, że Halinka pojedzie w czwartek do nowego domku :) Dziś miałam telefon w sprawie adopcji :multi:

Posted

A więc wszystko poszło dobrze Halinka dzisiaj koło 15 pojechała do nowego domku do Chorzowa :)
Myślę, że bardzo dobrze trafiła, Pani do mnie dzwoniła przed adopcją kilka razy o wszystko wypytywała i zachwycała się Halinką. Będzie mieszkała z dwoma chłopcami w wieku 8 i 14 lat :) i papugą :D :D :D Państwo mieszkają koło parku więc miejsca do spacerowania będzie miała sporo.
Jak tylko pojedziemy na wizytę na pewno wrzucę zdjęcia i napisze co u niej słychać, ale to pewnie za miesiąc, dwa :) Trzymajcie kciuki żeby była grzeczna :)