ania91sc Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Agata ale to dobrze, czy źle, że nie odnajdujesz podobieństw? :D :D :D Quote
Romina_74 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='ania91sc']Agata ale to dobrze, czy źle, że nie odnajdujesz podobieństw? :D :D :D[/QUOTE] No w sumie ... Wszystko zależy jak na to popatrzeć ;) Quote
ania91sc Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Stwierdziliśmy z Marcinem, że Aza z Halinką są po prostu nierozłączne, tak się do siebie przywiązały, że muszą cały czas chodzić koło siebie, a gdy któraś się oddali to ta druga zaraz za nią patrzy (dziewczyny są razem w boksie), jakby domek razem znalazły to byłoby świetnie, rozumieją się bez słów :smile: Halinka dzisiaj na wybiegu biegała jak szczeniaczek (wcześniej nie zwracała uwagi na zabawki, spuszczona ze smyczy po prostu sobie chodziła powoli) :) Nauczyła się też nowej komendy: "łapa" także jesteśmy z niej dumni :) Halina to taki duży pieszczoszek :) Zastanawiałam się też dzisiaj co musiała przejść wcześniej w życiu, bo na pyszczku ma ślady po ugryzieniu, kagańcu czy jakimś biciu :( Zrobiliśmy też kilka zdjęć: Przyjaciółki :D A teraz czekamy na smakołyk: Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
saphira18 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 ale psiapsiółki mamy w schronisku, nawet nie wiedziałam:) Quote
Romina_74 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 już sobie wyobrażam, jak sobie razem śpią w boksie takie przytulone :) Quote
ania91sc Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Nooo psiapsióły jak nic :) Myślę, że przytulone do siebie śpią, bo na spacerze nawet często Aza obdarza Halinkę buziakami :D :D :D Quote
Romina_74 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='ania91sc']Myślę, że przytulone do siebie śpią, bo na spacerze nawet często Aza obdarza Halinkę buziakami :D :D :D[/QUOTE] Łooo :):):) Ania, to może już miłość jest a nie przyjaźń ;) Quote
ania91sc Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Hehehe, w to już nie wnikajmy :) Ważne, że się kochają i nie mogę bez siebie wytrzymać :) Quote
ania91sc Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Kilka zdjęć zrobionych przez Szymona :) Dziękujemy Szymon :) Quote
ania91sc Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 To prawda cudowna jest :loveu: A czerń jej futra... oszałamiająca! Quote
Hmmm Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 To zdjęcie z wystawionym języczkiem jest cudowne :) Quote
maciaszek Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zaraz podmienię zdjęcie Haliny ;) na stronie schroniska! Quote
ania91sc Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Dziękujemy za zmianę, świetne zdjęcie wybrałaś :) Quote
MagdaB Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Sliczne zdjecia i oczywiscie piekna dziewczyna :) Quote
maciaszek Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ania91sc napisał(a):Dziękujemy za zmianę, świetne zdjęcie wybrałaś :) Dzięki :). Quote
ania91sc Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Najpierw odpukam w niemalowane :D Możliwe, a raczej BARDZO możliwe, że Halinka pojedzie w czwartek do nowego domku :) Dziś miałam telefon w sprawie adopcji :multi: Quote
ania91sc Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 A więc wszystko poszło dobrze Halinka dzisiaj koło 15 pojechała do nowego domku do Chorzowa :) Myślę, że bardzo dobrze trafiła, Pani do mnie dzwoniła przed adopcją kilka razy o wszystko wypytywała i zachwycała się Halinką. Będzie mieszkała z dwoma chłopcami w wieku 8 i 14 lat :) i papugą :D :D :D Państwo mieszkają koło parku więc miejsca do spacerowania będzie miała sporo. Jak tylko pojedziemy na wizytę na pewno wrzucę zdjęcia i napisze co u niej słychać, ale to pewnie za miesiąc, dwa :) Trzymajcie kciuki żeby była grzeczna :) Quote
saphira18 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Halinka nas nie zawiedzie:) Powodzenia psiaku! no to teraz czas na Aze Quote
Recommended Posts