Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agencik mi się wczoraj naraził!!!

Zeżarł nam kiełbaski na grilla, z nikim się nie podzielił!
jedną mu wyrwałam i obdzieliłam Karbona i jakiegoś (nie pamiętam, którego) plątającego się obok Karbona. A Karbon wczoraj był mega grzeczny.

Agencik oprócz kiełbasek tez nikogo nie zeżarł!

Posted

Niestety kiełbaski zeżarł razem z workiem - oby nic mu po tym nie było...

Ale poza tym jak zwykle ślicznie się prezentował :)

Posted

saphira18 napisał(a):
pani Ania dzisiaj mówiła że nic mu nie jest:)

to dobrze :)

A sierść to tak zrzuca, że w drodze na 3 stawy wszystko pięknie nią ozdobił - samochód Anety, mnie przy okazji :evil_lol: A spokojnie nie mógł siedzieć... ;)

Posted

A dzisiaj Agent był na krótkim spacerku w towarzystwie Meli i był bardzo grzeczny :)

W pewnym momencie bardzo chciał siedzieć z nami na ławce :evil_lol:

Patrzcie, jaki model :D

Posted

[quote name='ania91sc']On to jednak jest cudakiem :D

Ale żeby nie było, że tylko on - Mela też tak chciała, tylko że ona z tej ławki spadała :P
A tu dowód:

Chociaż może to tylko naśladowanie starszego kolegi :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj Agent był tylko na krótkim spacerku, bo szybko zepsuła się pogoda. Zaczęło się od tego, że bawiliśmy się w kotka i myszkę w boksie. Ja go wołam od środka, to on jest na zewnątrz i odwrotnie :evil_lol: Już na samym początku spaceru wytarzał się w śmierdzącej niespodziance i do końca spaceru cuchnęło od niego... Poszliśmy do parku, ale zaraz zaczęło dość mocno padać, więc wróciliśmy się ukryć pod dachem. Agent chyba nie był z tego powodu szczęśliwy, wolałby pobiegać, ale cóż zrobić... :roll:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wczoraj Agent był na akcji trochę krócej bo przyjechał po 12. Cały czas był grzeczny chociaż, zdarzyło mu się raz no może dwa razy szczeknać na przechodzacego psa ale i tak jestem z niego dumna. Gdy zobaczył konia,był bardzo zdziwiony i oczywiście trzeba było go obszczekać, ale potem były mu już obojętne. Leżał nawet grzecznie obok barierki, gdy konie skakały. Zauważyłam też że Agent bardzo fajnie dogaduje się z dziećmi. Byłam tam z kuzynką i jej córką i wcale Agentowi nie przeszkadzało przytulanie i głaskanie wręcz był bardzo zadowolony:) Szkoda tylko że po akcji trzeba było go z powrotem oddawać do boksu:( mam nadzieję że w końcu ktoś go wypatrzy i pokocha.

Posted

Dzisiaj Agencik zaliczył krótki spacerek z Pegi :D I wiecie co? On już ją olewa :D Ona się wysila, szczeka na niego, rzuca się, a on? On ze spokojem odchodzi dwa kroki dalej i robi swoje :lol:

Dla Agenta było trochę za ciepło, więc wybrał najchłodniejsze możliwe miejsce :)

• 2 weeks later...
Posted

Agent jest dość grubiutki - to fakt :evil_lol:

W sobotę zaliczył spacerek ze mną. Przeszliśmy się trochę po Dąbrówce, a potem postanowiłam go trochę wyczesać - syzyfowa praca... Z Agenta sierść strasznie wyłazi. Czesałam go jakieś 10 minut, sierści na poduszkę już by wystarczyło, a efektu nie widać. Dalej przy każdym dotknięciu wokół fruwa masa sierści :roll: