Petra_ Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Witajcie, Kamyczek został znaleziony przez koleżankę mojej mamy. Stał pod sklepem i zaczepiał każdą wychodzącą osobę. Każdy się spieszył, ale Kamyk nie stracił nadziei. W końcu dobra dusza ulitowała się nad nim i zabrała do domu. Niestety(i AŻ) to tylko domek tymczasowy i piesek PILNIE poszukuje własnego, przytulnego i spokojnego kąta. Pomóżcie! Teraz o Kamyku. Kamyk jest stosunkowo młodym pieskiem (ma około 2 lat), bardzo dobrze ułożonym, przyjacielsko nastawionym do ludzi i bardzo szuka kochających opiekunów. Wygląda tak: Kontakt do opiekunki: dzwonić po 18-tej 022 728-73-00 (p. Delfina) Quote
Petra_ Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 W górę kamyczku, nie możesz być gdzieś na ostatniej stronie... Słuchajcie czy ktoś pomoże mi z allegro?? bardzo chcę aby Kamyk miał swoją aukcję.... Quote
Petra_ Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Kamyczku gdzie Twój dom???? Proszę, pomóżcie z allegro! Quote
elainfo Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 a czy był zgałaszany na paluch..??? on wyglada jakby dopiero co dom stracił..okrąglutki i zadbany.. moze sie zgubił komus..?? Quote
Petra_ Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 W górę piesku Na pewno ktoś go wyrzucił/ albo piesek uciekł, bo jest bardzo ufny, zadbany, czyściutki, kochany... Piesek przebywa w tej chwili w Pruszkowie. I już zmieniam temat. Quote
Petra_ Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Hanik jeszcze nie,ale ogłoszenia pójdą. Wstyd, ale jak ja mam zmienić tytuł... HELP Kamyk do góry Quote
elainfo Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Petra_ napisał(a):Hanik jeszcze nie,ale ogłoszenia pójdą. Wstyd, ale jak ja mam zmienić tytuł... HELP Kamyk do góry musisz wrócic do twojego pierwszego postu, rozpoczynajacego watek, tam pod spodem klikasz w "edit" i tam masz "zaawansowane" i zmieniasz tytuł.. potem "save" i juz! Quote
Enid Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 może ktoś w tym momencie płacze za Kamyczkiem! trzeba być dobrej mysli... Quote
Hala Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Trzeba psiaka poogłaszać, może też banerki. Jak najwięcej ludzi musi się dowiedzieć. :-( Quote
elainfo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dziewczyny dzwoniłyscie po schronach z zapytaniem czy ktos nie szukał u nich takiego psa?? on naprawde może miec własciciela ,ktory teskni.. hmm.. może warto w okolicach znalezienia psa porozklaejac ogłoszenia ze zdjeciem kamyczka?? on naprawde nie wyglada na psa tułajacego sie niewiadomo ile..oczewiscie nie wykluczam innej wersji zdarzen..ze psa zostawiono zpremedytacja.. ale trzeba dac szanse kamykow.. on tez napewno teskini za włsacicielem. Quote
Petra_ Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Kamyk śmigaj po domek.. Kto pomoże z allegro? Quote
hanik Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Podnoszę Kamyczka. Śmigaj po domek. Petra ja zupełnie nie potrafię wstawiać ogłoszeń na alegro. Wiem, że są tutaj na forum ludzie Co potrafią to robić. Kochani pomóżcie:-( Quote
paros Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mogę psiaka ogłosić :lol: nr tel. czy mam podać z pierwszego postu, a jaki adres mailowy? :cool3: Quote
Petra_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Kamyczek jest nadal u P.Delfiny..ale szuka domku, jak najbardziej.. paros- będę wdzięczna za allegro:lol: dane kontaktowa takie jak podałam w pierwszym poście Quote
paros Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Petra_']Kamyczek jest nadal u P.Delfiny..ale szuka domku, jak najbardziej.. paros- będę wdzięczna za allegro:lol: dane kontaktowa takie jak podałam w pierwszym poście ale nie ma maila :shake: Quote
Petra_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 w takim razie podaję maila: centre4@go2.pl Dziekuję:lol: Quote
Recommended Posts