Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

ale fajne te zdjęcia na ścianie :loveu:~bardzo lubię takie kompozycje
ale najbardziej mi się marzy taka czacha jak Mućka :loveu::loveu::loveu: pięknie by się w moim pokoju prezentowała :loveu:
Nesik w rózowej gumce piękny, widok znajomy bo Kreoś ma różową spinkę:evil_lol:

a w ogóle to ...trzymasz w akwarium wilki ????? o.o hihi

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co to za pucharek tam stoi :evil_lol: ?

Wielu psich, końskich, kocich i wszelakich sukcesów w Nowym 2008 Roku :smile: Żeby wszystkie marzenia się spełniły i aby przyszły rok był jeszcze lepszy od mijającego :)

Posted

Aniu kochana, to jest czerwona spineczka a nie różowa gumka:eviltong: a to w akwarium to oczywiście wilki...morskie:evil_lol:
Pimpek, Nes i tak już nie jest 100% facetem, więc mała spineczka nie robi różnicy:evil_lol: A z mieszkaniem narazie cisza...
Luzia, dobrze widzisz, danio są w przewadze liczebnej-to moje ulubione rybki:loveu:
Dorka, to nesowy pucharek ze szkolenia:cool1: Dziękujemy za życzonka i również życzymy wsiego naj:loveu: Wszystkim:multi:
Jeszcze w starym roku wklejam kilka fotek Nesa, który dostał tabletkę na uspokojenie i śpi;)
Po pierwsze-niesamowita, niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju sesja Nesa wracającego na zawołanie!!!:cool3:
Trochę go zniosło:siara:

Co ty tam brzęczysz...?

Aaa tak, już lecę po serek!!!

Ledwo uskoczyłam:evil_lol:

Posted

No to miłej zabawy życzę:multi: Wiesz, róż nadal jest na topie:evil_lol: Do mnie ludzie wpadają ok. 20, więc mam jeszcze trochę czasu;) A Milupa sama zostaje?

Posted

Witam w nowym roku:multi: Jak narazie żadnej różnicy nie widzę, tylko zmiana w dacie;) A po sylwestrze główka nie bolała bo mam dobry kontakt z chłopakiem koleżanki, który robił za barmana, i udało mi się mu wytłumaczyć, że łeb mam wielki ale pusty i słaby więc niech pozwoli mi doczekać do północy:evil_lol: Pierwszy drink był normalny, reszta... bezalkoholowa:evil_lol: Ale były pyszne, nie ma to jak rasowy barman na imprezie:loveu:
Dzisiaj poszliśmy z Nesem w pole, dziwnym trafem spotkaliśmy dawno nie widzianego Bunia:loveu: Przypadkiem miałam ze sobą aparat;)

A, właśnie... Bunio przypomniał Nesowi o bajorku(ostatnio było zamarznięte i Nes dał sobie z nim spokój) i geniusze się wykąpali a potem zamarzali:angryy:

Dzisiaj potwierdziło się, że Nes jest podobny do panci, czyli inteligentny inaczej:diabloti: Szliśmy w stronę domu koleżanki, Nes bawił się z Buniem, ja z koleżanką ich wyprzedziłyśmy, Nes do nas dołączył a Bunio został z tyłu. Powiedziałam Nesowi, żeby poszedł po Bunia, a ten geniusz zrobił radosną minę i pobiegł... w stronę domu koleżanki, no przecież Bunio tam mieszka:evil_lol: Budrys akurat nadbiegł i poleciał za nim, Nes zatrzymał się i patrzył, czy Bunia nie widać, a Budi stanął kilka kroków za nim:roflt: Dopiero jak dziada zawołałam to zauważył kumpla i zaczął szaleć z radości:evil_lol: A teraz się poskarżę, jak już wracaliśmy do domu to nie wzięłam Nesa na smycz i ten paskuda poszedł z ciocią Marychą, nie przejął się że ja go wołam i odbiegam, dopiero Bunio do mnie przybiegł to Nes wrócił za nim:placz:
W ogóle dzisiaj zakręcony dzień, pojechałyśmy do Ery, bo miesiąc temu miała mi się skończyć umowa a nikt nie dzwonił w tej sprawie, myślałyśmy z mamą o zmianie taryfy, może nawet sieci(mam wrażenie, że już to kiedyś pisałam;)), a w rezultacie obniżyli mi abonament a mama dostała telefon za 6 zł:evil_lol: Chciała mi go oddać, ale jeszcze nie wiem, czy wezmę-mój w sumie lubię, a ona zawsze dostawała moje stare więc chciałam raz być dobra;) Ale może mi sie spodoba:diabloti:

Posted

Powiedziałam do Nesa "siad", Bunio zrobił to samo, Nesa pochwaliłam a Budi głośno domagał się kiełbachy, którą, jak już zauważył, miałam w kieszeni:evil_lol:

Mało wyraźne, ale może widać że nesowa sierść jest zamarznięta...:roll:

I to by było na tyle;) Pozdrawiamy!!!

Posted

http://agu_um.w.interia.pl/P1060222.jpg
HIHII chyba cofnę to wszystko co mówilam na temat Nesiastych kudłów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale on ma dokładnie tak jak Figa -ona dopiero teraz się nie kąpie bo już wszyściutkie bajora które mijamy są zamarznięta :evil_lol: bidula musi się bardzo dziwić jak to się stało że była woda a nie ma :evil_lol::evil_lol:

http://agu_um.w.interia.pl/P1060228.jpg
a ta fotka mi się najbardziej podoba, zabawowa taka i radosna:loveu: