Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy w Wigilię:multi: Ach ten przedświąteczny chaos, brak czasu na caokolwiek, na dodatek Nes znowu dostał biegunki i nie ma apetytu:placz: Chyba naprawdę coś jest w morzu, tak jak ostatnio mówił wet-w pt rano byliśmy na plaży a w sobotę Nes już nie chciał jeść, wczoraj miał biegunkę(został nafaszerowany węglem i chyba mu przeszło), dzisiaj już chyba ok... Mieliśmy jechać do babci ale jest ok. -1st. i mgła, strasznie ślisko:shake: pora na ostatnie przygotowania;) Z braku czasu nie poodwiedzałam waszych galerii, chciałabym więc u siebie życzyć wszystkim zdrowych, spokojnych świąt, żeby o północy zwierzaki mówiły wam same przyjemne rzeczy i żebyście ich nie przekarmiły:evil_lol: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!:tree1:

Posted

Uwielbiam jak konie 'puchacieją' :loveu:
Chociaż racja, z czyszczeniem bywa różnie :lol:
Czy Despera się będzie źrebić, że ma taki brzucho?Kiedy?

Jak minęła wigilia i pierwszy dzień świąt? Co Nesisko dostało? :razz:

Posted

Aga nam zaginęła w akcji :placz:

Przyszłam Ci powiedziec, ze jak kupiłam dzisiaj kolbę dla Frytki(wpadnij do nas...) to firma, która ją wyprodukowala nazywała się NESTOR :loveu:

Posted

Cześć:multi: Wybaczcie nieobecność, zalatana jestem jak mało kiedy, a wieczorem dochodzę do wniosku że i tak nic nie zrobiłam:shake: Nenio już zdrowy, dostał kauczukową piłeczkę i kość z bawolej skóry:loveu: Dzięki kości był grzeczny, oprócz momentów kiedy dzieciaki się do niego dobierały-warczał na wszystkich dziad jeden:mad: Ale Aga ostrzegała, nie drażnić psa... Rozumiem, że nie dotarło to do mojego 3-letniego chrześniaka, ale do jego 10-letniej siostry już miałam pretensje:angryy: A po świętach, tradycyjnie, trzeba się odchudzać... Ponad 3 kg w ciągu 4 dni!!:placz: Masakra:placz:
Bzikowa, Des będzie się źrebić jakoś w lutym:cool3:
Paulina, już lecę, ale po firmie zgaduję że zwierzątko to gryzoń lub ptaszek, zaraz się przekonam:razz: Też kiedyś kupowałam karmy z tej firmy;)
Nareszcie dzisiaj wzięłam sie trochę za naukę, chociaż nie zrobiłam nawet połowy tego, co zaplanowałam... No cóż, jutro będę siedzieć:cool1: Na dobranoc kilka fotek Nesika:cool3:

Nenio nie chciał siedzieć na podłodze, skoro i jego spanko, i dywan wylądowały na moim łóżku, to on też:evil_lol:

Dobranoc:multi:

Posted

Cześć Agacia:multi: Nes często tak siada, najlepiej komuś na kolanach:diabloti: Dzisiaj rano znowu łaził więc wpuściłam go do łóżka, położył mi się dziad na poduszce, aż moja mama pokazała to mojemu tacie:evil_lol: Jego reakcja? "A gdzie Agnieszka?" Moje szczeniątko mnie zasłoniło:evil_lol:

Posted

Dla suki!!! Eria!!! Jak możesz!!! To Nes nie ma jaj, nie Kreon:eviltong: Matko tylko mu tego nie mów:shake: A futro wcale nie jest takie fajne, zakręcają się loczki i trochę kłaków wypada...:mad:

Posted

no dla suki :diabloti: bo mu przymierzałam kaganiec Figi i uznałam że mu dobrze pasuje więc po co ryzykować :eviltong: i zamawiać dla psa, a jakby nie pasował to odsyłać ;)

z Kreon się nie sypie w ogóle, za to z Foxi niemiłosiernie

Posted

Łomatko Kreoś bidoku coś ty taki niewymiarowy...:evil_lol: Z Nesa też się nie powinno sypać, ale trochę zawsze jak już woła o fryzjera;) Albo jak mu ktoś na kudły nadepnie:siara:
Dobranoc:loveu: