Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dziwne przeczucie, ze despera odezwie się dopiero jak pojedzie do domu na święta, więc apeluje :
Aga, jak będziesz w domku to podłącz komputerek i daj nam troszkę zdjęc - stęskniłam się za tym wielkim czarnym noskiem :loveu: !!!

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Mam dziwne przeczucie, ze despera odezwie się dopiero jak pojedzie do domu na święta, więc apeluje :
Aga, jak będziesz w domku to podłącz komputerek i daj nam troszkę zdjęc - stęskniłam się za tym wielkim czarnym noskiem :loveu: !!!

eria napisał(a):
ja się obiema rękami podpisuję pod tym apelem!!!!!!

Madrze gadacie!!!!!

Posted

Suprajs, jestem:evil_lol: I możecie mi mówic mistrzu-zaliczyłam mięśnie!!! Nie wiem jak to się stało ale zaliczyłam:multi: Jadę do domu w czwartek o...23:25, będę na miejscu po 8:evil_lol: Komputer podłączony więc będą fotki wielkiego kudłacza:loveu:
W ogóle w ten weekend zajmowałam się Norką-yorkiem, masakra takie małe stworzonko;) a jakie jazgotliwe... Jednak wolę nieco większe rozmiary:evil_lol:
A w ogóle,wchodzę na własny FB i nie poznaję ludzi:shake: Co wy wszystkie inaczej wyglądacie:lol:
Wpadłam w sumie tylko się pochwalic, nie wiem czy p.dziadki już wrócili i muszę wyprowadzi Szczurka;) A komp muli i się zacina a mnie szlag trafia:angryy:
Wpadnę albo w środę albo w piątek już w domu:multi: Pozdrawiam!!

P.S. Kupiłam Nesiowi laną piłkę i koś ze skóry pod choinkę:loveu:

Posted

takie małe stworzonko;-) a jakie jazgotliwe... Jednak wolę nieco większe rozmiary:evil_lol:

równie jazgotliwe :diabloti::diabloti::diabloti:

A w ogóle,wchodzę na własny FB i nie poznaję ludzi:shake: Co wy wszystkie inaczej wyglądacie:lol:

to przez te święta :eviltong:

i muszę wyprowadzi Szczurka

ale fajnie że masz przynajmniej jakiegoś futrzaka z którym mozesz wyjść :lol:

Gratuluję mięśni :multi::multi::multi:
Czekamy na Nesowe foty !!

Posted

Eria,może i jazgotliwe, ale Nes pyskuje do mnie a nie drze sie na kosz na śmieci, drzewo, człowieka z torbą,kamień itp;) A w ogóle taka mała sprawka-możemy dostac świąteczny bannerek?:loveu:
Natija, Agacia,dzięki:loveu: Liczę na kciuki przed sesją;)

Posted

no ba!!!! pewnie że dostaniecie, tylko podeślij mi szybciutko kilka fot :cool3:

edit-czy Ty sobie już poszłaś ?
no trudno najwyżej przeszukam galerię

poszła sobie nie odwiedzając Foxi i łosia!!!

Posted

Hej uwaga... MISTRZU :loveu:

Lepszy yorek niz brak piesa ! Chociaz zdecydowanie wolę cos hm...bardziej Nesikowatego :lol:

I trzymam kciuki :multi::multi: Napewno zdasz, a wtedy mikołaj Ci przyniesie cos ładnego :lol:

Wpadnij jeszcze w środę, a w piątek czekam na zdjęcia!

Posted

Miszczuniu zawitał :] Gratulejszyn :]
Ja też moze w koncu zamówię króliczkowi granulat i zagródkę pod choinkę :evil_lol:
W takim razie jak bd w domku, zamawiam fotki kobylastych :]