Doginka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ja też gratuluję zaliczonego egzaminu i trzymam kciuki za następne zaliczonka:diabloti::bigok: A to prezenciki wirtualne od Mikołaja:diabloti: Quote
Bzikowa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Despera, czekamy na wielki powrót :cool3: Quote
Luzia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Czekamy na wieści :cool3: Fotki superaśne szczególnie to zalinkowane :razz: Quote
Luzia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ale na co czekamy bo ja też chcę poczekać :cool3: Quote
Paulina. Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Mam dziwne przeczucie, ze despera odezwie się dopiero jak pojedzie do domu na święta, więc apeluje : Aga, jak będziesz w domku to podłącz komputerek i daj nam troszkę zdjęc - stęskniłam się za tym wielkim czarnym noskiem :loveu: !!! Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ja się obiema rękami podpisuję pod tym apelem!!!!!! Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Paulinaaa napisał(a):Mam dziwne przeczucie, ze despera odezwie się dopiero jak pojedzie do domu na święta, więc apeluje : Aga, jak będziesz w domku to podłącz komputerek i daj nam troszkę zdjęc - stęskniłam się za tym wielkim czarnym noskiem :loveu: !!! eria napisał(a):ja się obiema rękami podpisuję pod tym apelem!!!!!! Madrze gadacie!!!!! Quote
Bzikowa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Heloł :cool3: Wracajcie tu żesz no..;) Quote
despera Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Suprajs, jestem:evil_lol: I możecie mi mówic mistrzu-zaliczyłam mięśnie!!! Nie wiem jak to się stało ale zaliczyłam:multi: Jadę do domu w czwartek o...23:25, będę na miejscu po 8:evil_lol: Komputer podłączony więc będą fotki wielkiego kudłacza:loveu: W ogóle w ten weekend zajmowałam się Norką-yorkiem, masakra takie małe stworzonko;) a jakie jazgotliwe... Jednak wolę nieco większe rozmiary:evil_lol: A w ogóle,wchodzę na własny FB i nie poznaję ludzi:shake: Co wy wszystkie inaczej wyglądacie:lol: Wpadłam w sumie tylko się pochwalic, nie wiem czy p.dziadki już wrócili i muszę wyprowadzi Szczurka;) A komp muli i się zacina a mnie szlag trafia:angryy: Wpadnę albo w środę albo w piątek już w domu:multi: Pozdrawiam!! P.S. Kupiłam Nesiowi laną piłkę i koś ze skóry pod choinkę:loveu: Quote
eria Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 takie małe stworzonko;-) a jakie jazgotliwe... Jednak wolę nieco większe rozmiary:evil_lol: równie jazgotliwe :diabloti::diabloti::diabloti: A w ogóle,wchodzę na własny FB i nie poznaję ludzi:shake: Co wy wszystkie inaczej wyglądacie:lol: to przez te święta :eviltong: i muszę wyprowadzi Szczurka ale fajnie że masz przynajmniej jakiegoś futrzaka z którym mozesz wyjść :lol: Gratuluję mięśni :multi::multi::multi: Czekamy na Nesowe foty !! Quote
natija Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 super,ze wpadlas zdac relacje:):) no to super gratuluje zaliczonych miesni:) no i oczywiscie czekamy z utesknieniem na fotaski:) Quote
agaciaaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Witanko :multi: Gratulacje, jesteś wielka! :lol: Już sie nie moge doczekać Nesowych fotek :loveu: Quote
despera Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Eria,może i jazgotliwe, ale Nes pyskuje do mnie a nie drze sie na kosz na śmieci, drzewo, człowieka z torbą,kamień itp;) A w ogóle taka mała sprawka-możemy dostac świąteczny bannerek?:loveu: Natija, Agacia,dzięki:loveu: Liczę na kciuki przed sesją;) Quote
eria Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 no ba!!!! pewnie że dostaniecie, tylko podeślij mi szybciutko kilka fot :cool3: edit-czy Ty sobie już poszłaś ? no trudno najwyżej przeszukam galerię poszła sobie nie odwiedzając Foxi i łosia!!! Quote
Luzia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 O kogo ja widzę :multi: Czekamy na fotki czarnego kudłacza :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No gratulujemy, MISTRZU :evil_lol: Nesowe foty będą, nareeeeeszcie! Quote
Paulina. Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Hej uwaga... MISTRZU :loveu: Lepszy yorek niz brak piesa ! Chociaz zdecydowanie wolę cos hm...bardziej Nesikowatego :lol: I trzymam kciuki :multi::multi: Napewno zdasz, a wtedy mikołaj Ci przyniesie cos ładnego :lol: Wpadnij jeszcze w środę, a w piątek czekam na zdjęcia! Quote
Dorkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Miszczuniu zawitał :] Gratulejszyn :] Ja też moze w koncu zamówię króliczkowi granulat i zagródkę pod choinkę :evil_lol: W takim razie jak bd w domku, zamawiam fotki kobylastych :] Quote
Doginka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Gratulacje za mięśnie:multi::klacz::klacz::klacz: Jutro wpadnę poczytać, bom zmęczona po Litwie:diabloti: Quote
Dobcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Gratuluję zaliczenia mięśni!!! Brawo!!!:multi: Znam to uczucie powrotu do domu, też jutro wracam:lol: Ania, śliczny świąteczny bannerek:loveu:;) Quote
Recommended Posts