Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agacia, dzięki:lol:
Ania, jak to 6 miesięcy?:crazyeye: Nes nie był od 4 i wygląda na wiele bardziej zarośniętego niż Kreoś:grab: Idziemy na spacer, może jakieś fotki popstrykam:cool3:

Posted

pewno że znajdzie ! Taks na dogo szyje na wymiar ! Kreoś ma ! Fakt że Nes od Kreona troche potężniejszy ale i na niego kubraczek da się uszyć :eviltong::eviltong:

Posted

despera napisał(a):
Agacia, dzięki:lol:
Ania, jak to 6 miesięcy?:crazyeye: Nes nie był od 4 i wygląda na wiele bardziej zarośniętego niż Kreoś:grab: Idziemy na spacer, może jakieś fotki popstrykam:cool3:

a tak to, Kreon był ostatnio na początku września :cool3: wolno zarasta:loveu: bo mam porównanie do Figi która już też była drugi raz i już teraz niewiele jej do łosia brakuje :lol:

Posted

Karolina, tyle musisz czekać czy po prostu wolałaś zapisać się wcześniej?
Ooo Aniu możesz podać jakiegoś linka? Moja mama wymyśliła że mam ciotkę krawcową ale wątpię czy ona potrafiła by uszyć kubraczek dla psa;) A tak na marginesie-świetny banner:evil_lol:

Posted

Hej:) Wpadłam tylko wstawić fotki;) Pimpek, Tawana to Dalia.
Paulina, kubraczek(moro-pod kolor posłanka:cool3:) to zapobiegawczo, u nas strasznie zimno mimo że bez mrozu, a Nes za tydzień do fryzjera idzie więc straci futro;) A żeby było śmieszniej, najgorsze wiatry ostatnio wieją... z zachodu:evil_lol:
Wiq, mieszkam u starszych państwa, nie mam co robić to się uczę :diabloti:

Kilka fotek z wczorajszego spacerku, na którym Nes był niesamowicie grzeczny:loveu: (pomijając niemiłosierne ciągnięcie na smyczy w drodze na pola:mad:)

Padliśmy na łóżku rodziców:evil_lol: