despera Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Hurraaa dzieciaki poszły spać!!:multi::multi: Nie żeby nie były sympatyczne, ale łaziły za mną cały dzień... Taki już widać mój los, że mam powodzenie u dzieci i panów po czterdziestce:shake: Nesik zachował sie świetnie, spokojne(w miarę:evil_lol:) powitanie i potem już ok, ma radochę, łazi za dzieciakami, one to się z nim bawią, to krzyczą, ale on na to drugie nie zwraca uwagi;) Byliśmy na spacerku, dzisiaj mieliśmy powodzenie u właścicieli sznaucerów mini:razz: Usłyszałam, że Nes to nie może być sznaucer, bo ma ogon:roll: I-na komentarz, że jest ruchliwy, od właściciela szanucerki mini-ze"te teriery tak mają":evil_lol: Poza tym Nes grzeczny, na psy prawie nie reaguje, tylko ten mały kucyk coś mu się nie podoba:mad: Wiq, on sie tą chustką nie przejmował, dopiero po dwóch zdjęciach zrobił taką żałosną minkę:diabloti: Pozdrawiamy i życzymy pieskowych snów:loveu: Quote
eria Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 od właściciela szanucerki mini-ze"te teriery tak mają" ludzie są straszni :shake: :shake: :shake: :shake: ta niewiedza mnie przeraża normalnie... Quote
Dobcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nesik widze ze cierpliwy jest:loveu: A ludzie... ehhh szkoda gadać:shake: Do tej pory mimo uślinych starań nie moge przekonać sąsiadki, która ma młodego dożka, ze pies w "takim" wieku moze sie juz bawić z psami. Ona wciaż twierdzi że jest za młoda... boszzzz ona jest juz większa od dobi:shake: Ale tyle co przez płot to ładnie sie zachowuje, wiec raczej nie uda im się jej "zniszczyć":roll: Quote
despera Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Gdyby mnie nie zatkało, powiedziałabym że raczej pinczerki niż terierki, ale nie wiem, czy wiedziałby, o czym mówię;) Quote
wiq Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 hehehe, uwielbiam te teorie ludu:evil_lol: ja sama nie wiem co mam wg nich:evil_lol: Quote
despera Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Pewnie niewyrośnięte nowofundlandy :evil_lol: Wybaczcie mi zaniedbanie galerii, ale cały dzień jestem prześladowana przez dzieciaki, a teraz padam z nóg:placz: Wpadłam tylko na chwilę przekazać pozdrowienia od Nesika:loveu: Quote
Carolcia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://despera_88.w.interia.pl/Kopia%2022.07.2.JPG jaka ladna babunia :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dziękujemy, takze pozdrawiamy:lol: No, to masz wesoło cały dzień, hehe:lol: Quote
despera Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Dziękujemy za pozdrowienia:) Dobciu, wesoło to mało powiedziane... Mam trzy małe cienie, dwie dziewczynki co 5 min pytające co robię, Nes ciągle słyszy"psiunia chodź/wyjdź/buda", cały dzień okupują mój pokój... Ach gdzie to moje spokojne samotnicze życie:placz: Na szczęście już nie pchają się z nami na spacery i poranną wycieczkę rowerową;) Quote
wiq Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 skundlone setery zwykle albo labladory:evil_lol: despera, twarda bydź, przeżyjesz jakoś:evil_lol: tylko Nesa mi szkoda:lol: Quote
Dobcia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A w jakim wieku?;) Ja mam dwie sąsiadeczki, 6 i 4 lat, wystarczy ze wyjde do sadu, a one od razu "cześ!!! moziemy zobaczyć rybki? A króliczek jest na trawce? moziemy ziobacić? tylko zamkinij Negra, dobzie?":lol: ...temu żadko chodzę do sadu, wymęczą człowieka w pół godziny... po całym dniu bym chyba padła:evil_lol: Naprawdę podziwiam Twoją cierpliwość:lol: Quote
despera Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Dzieciaki są w wieku 7, 10, 11 i 13, najbardziej męczą mnie dziewczynki- środkowe. Dobciu, ja nie jestem cierpliwa... Dzisiaj już myślałam, że rozedrę, kiedy pozwoliłam im pograć na komputerze, za parę minut wchodzę a te potwory moje zdjęcia i inne pliki przeglądają:angryy: Ale jestem "miętka nie twarda" i nie potrafiłam im powiedzieć że wara od moich prywatnych spraw... Co do dzieciaków ogólnie-jest u nas wczasowiczka, na oko jakieś 6-7 lat, zobaczyła, jak wracałam z Nesem ze spaceru:"Plosze paniii, a piesek gryzie?? a To mogę go pogłaskać??" Podleciała, Nes radocha, odskoczyła i powiedziała że woli poszukać kotków:evil_lol: Zmykam do łózia, dobranoc wszystkim:hand: Zapomniałam dodać, że Nes ogólnie jest szczęśliwy, ma go kto głaskać i on ma za kim łazić, a to, czy dzieciaki coś do niego mówią, czy nie, mało go obchodzi:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dużo cierpliwości od Asiaczków!:evil_lol: Pzdr. Quote
misiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 despera napisał(a): Wpadłam tylko na chwilę przekazać pozdrowienia od Nesika:loveu: Dziękujemy za pozdrowienia...wytarmoś Nesika od nas :lol:. Quote
Paulina. Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Despera, wspólczuje... ja mam siostre, która ma 9 lat i ona jedna czasem doprowadza mnie do szału, a co dopiero taka czwórka :roll: No, ale wytrzymasz :cool1: Co słychac? Mizianko dla Nesika :loveu: Quote
despera Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Jestem!! Witajcie ludziska:multi: Dzieciaki pojechały do Gąsek na latarnię, mam conajmniej 2 godziny spokoju:multi: Już nie wyrabiam, ale zauważyłam, że jak usiądę z książką i udaję, że mnie nie ma, to uznają że jestem nudna i zostawiają mnie w spokoju:diabloti: Tylko co chwilę przez mój pokój przebiegają na balkon... Ale już jutro wyjeżdżają:lol: Jutro wstawię jakieś fotki, teraz zabrali aparat. Lecę ponadrabiać chociaż trochę zaległości:D Nes ma chwilę spokoju i robi sobie pedicure:evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
wiq Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 nadrobisz teraz zaległości w lekturach:evil_lol: przeczytasz całą domową biblioteczkę:evil_lol: Nes obgryza sobie pazury? Mona tak:evil_lol: Quote
despera Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Wiq właśnie napadam na twoją galerię i jak narazie to chyba tu mam najwięcej do nadrobienia:cool3: A co do czytania-ja zawsze dużo czytam i teraz okazało się, że to pożyteczne;) Domowa biblioteczka już "przeleciana" kilka razy:evil_lol: Quote
eria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 hej, spodziewałam się kilku stron z fotami do nadrobienia a tu nic!! :crazyeye: :mad: Quote
despera Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 A ja wpadłam, lukam na avek i myślę "Oo ktoś nowy":multi: A to ty się znowu przebrałaś:mad: U mnie nie to, co u ciebie, nie ma tłumów ludzi i deszczu fotek;) Ale kilka owszem, wstawię;) Desperce zeszła już opuchlizna, więc kiedy powoziłam dzieciaki, wsiadłam na chwilę... Dosłownie 2 minutki stępem, ale brakowało mi tego:loveu: Klucha w pozycji arabiej wystawowej:evil_lol: Tego dnia po raz pierwszy założyliśmy jej siodło. Nie wnikam w szczegóły, ale czaprak jest do szycia i płot do naprawy:placz: W ogóle ostatnio prześladował nas koński pech-kilka dni temu Dalia okulała-za mocno poszalała na mokrej trawie, w środę Despera wybiła szybę w stajni i pokaleczyła nos, w czwartek Klucha chyba uderzyła się w oko, bo miała je zaropiałe i zamknięte, a w piątek Dalia rano nie chciała wstać nawet mimo perswazji taty i kuzyna:placz: Dzisiaj było już ok więc mam nadzieję, że to koniec nieszczęść:shake: Kupa futra wlazła pod stół do Zakazanego Pokoju i udaje że wcale jej tam nie ma:diabloti: Nestor Szczęśliwy:evil_lol: Quote
despera Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 I coś na dobranoc, czyli Nes odsypiający rower :evil_lol: Mam nadzieję, że nikt nie widzi brudnej tapety błagającej o wymianę:siara: Quote
eria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Nes najszczęśliwszy przy grillu :cool3: a kto by nie był :evil_lol: Koński pech faktycznie Was prześladował,mam nadzieje że już koniec;) kto by się tapetą przejmował! Quote
Recommended Posts