Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wszystkim:multi:
Nesik niestety całkowicie zatracił instynkt macierzyński i każde jego spotkanie z kotami kończy się conajmniej próbą pogoni;)
Byliśmy na spacerku na Ustroniu, siedzieliśmy sobie na ławce w parku i podszedł do nas starszy pan-tez miał kiedyś sznaucerkę-i się zaczęło... Był w sumie sympatyczny, na tyle, żebym się z nim nie kłóciła;) Powiedział, że psów nie powinno sie strzyc, bo to dla nich niezdrowe-jego suka przez 6 lat życia nie była obcinana czy trymowana, a skoro ja zdecydowałam się na strzyżenie, to pies ciekawiej wyglądałby obcięty "na lwa":crazyeye: Potem jeszcze powiedział, że suki sznaucerów nie tolerują psów innej rasy:shake: Chciał pogłaskać Nesa, wyciągnął do niego rękę a Nes jak nigdy całkowicie go zignorował, a potem nie zwracał uwagi, kiedy ten go głaskał... "Widzi pani, on czuje, że ja lubię psy":diabloti: Nie ma to jak dowiedzieć się czegoś nowego;) Ale bardziej wkurzają mnie ludzie, którzy głaszczą psa bez pytania, a zwłaszcza kiedy przechodzą obok i nagle wyciągają rękę-jeden facet złapał Nesa za ogon:angryy: Na szczęście Szczeniak nie zareagował.
Jutro w Koszalinie jest wystawa krajowa a ja nie mogę pojechać:placz::placz::placz:
Co do kota-moja mama mówi na takie umaszczenie "krupnik":evil_lol:

Posted

nooo to pan naprawdę się zna........ale musiała wyglądać ta sznaucerka jego :shake:

też nie znoszę jak ktoś mija nas na ulicy i ni stąd ni zowąd przejeżdża ręką psu po grzbiecie:cool1: Kreon takiemu odważnemu nic nie zrobi bo to ciapa, ale gdybym szła z Figą to facet straci rękę:diabloti:

Asiaczek widziałam taką sukę na jednej stronce internetowej, znajdę link to wyślę Ci na pw ok ??

Posted

Taa a później więcej krzyku niż to warte, pies agresywny i "to on zaczął":evil_lol: Dlatego zaczęłam zakładać Nesowi kaganiec, czasem jak ma zły humor to nie toleruje dotykania, zwłaszcza przez obcych:shake:
Sunia pewnie wyglądała nieciekawie... Jeszcze na moją uwagę, że psu jest tak przynajmniej chłodniej, stwierdził, że bzdury gadam:angryy:

Posted

eria napisał(a):

Asiaczek widziałam taką sukę na jednej stronce internetowej, znajdę link to wyślę Ci na pw ok ??

OK. Czekam...
Może być na PW, może być na FB. Jak Ci wygodniej...
Pzdr.

Posted

To Nesik i tak cierpliwy;) Negri nie lubi, jak go obcy głaska, ale nic nie zobi, gorzej z dzieckiem...:roll: Ale zauwazyłam, ze wybitnie lubi dogomaniaków:evil_lol: z kim bym się nie umówiła, od razu przypada mu do gustu:lol:

Posted

Bo Negro jest mądrym pieskiem i wie, jak go wszyscy lubią:loveu:

Dzisiaj rano Nesik zrobił mi miłą pobudkę-nawet się na niego nie gniewałam, że pół godziny przed budzikiem;) Wstał, jako że dalej spałam to stanął nade mną, dalej zero reakcji-myślałam że go oszukam-położył łepek na kołdrze koło mojej ręki i zaczął ja lizać;) Nie spodziewałabym się po nim takiej subtelności, prędzej czegoś w stylu "hop na łóżko i zwalić dziada:diabloti:"

Posted

Mój Blaki jak budzi się wcześniej to właśnie kładzie nosek na łóżko i mi się przygląda, a jak mam twarz blisko krawędzi to mi nosem w twarz dmucha :evil_lol:
A kiedy zadam głupie pytanie "chcesz na dwór" to z łapami na mnie, drapie w łóżku, skacze i wtedy trzeba psa na wypuścić bo spokoju nie da.
Ale czasem są dni kiedy ja już wstanę a Blaki się dopiero wyciąga na legowisku :)

Posted

hehe, uwielbiam takie mądrości:loveu::diabloti::diabloti:

jak idziemy we 4ry, to nikt jakoś nie chce w suki łapek wycierać:evil_lol:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
A moja Boni to albo szczeka albo przychodzi i ciągnie mi pierzyne :) :evil_lol::mad:

oo wreszcie ktoś kto jest bardziej brutalnie budzony niż ja :multi: :multi: :multi: nie kryję radości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pobudka!!

Posted

Eria, ja już nie śpię od 7, tylko znowu zabiegana jestem:placz: Dzisiaj rodzinka przyjeżdża na tydzień, kuzynka z mężem i czwórką dzieci, także przykro mi ale ciężko będzie z fotkami i w ogóle z DGM u mnie:shake:
Co do budzenia-Nes najpierw po prostu idzie pod drzwi, stukając pazurami po panelach, jeśli się nie obudzę to staje nade mną i się gapi, a dopiero potem kładzie ryjek na kołdrę:evil_lol:
Kilka fotek, oglądać powoli bo mają starczyć na długo;)
Ciężko dziady ufocić, takie sie ruchliwe zrobiły:mad:

Tu mała szykowała się żeby mi wskoczyć na kolana:cool3:

Czerwony kapturek:evil_lol:

Co ty ze mnie zrobiłaś?? Odejdź zła kobieto...

Posted

HellO

ile słodkich mordek u WAS gości..
na buźce pojawia się uśmiech od razu..
wimiziaj czworonogi
pozdrawiam

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

uu.. zjazd rodzinny.. współczuję..:evil_lol:

fajna ta szylkretka:loveu: i rudeusz też:cool3:

a Nesa tak nie męcz tą chustą:mad::evil_lol: