Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj Demi miała sterylkę. Dzisiaj Camara opisała wrażenia po nocy:

W nocy małej włączył się tryb szwendacza. Zasnęłam ok. 3 nad ranem, wydawało mi się, ze Demi też śpi.
O 5 rano już nie było wenflonu w łapie Ale napiła się wody, zjadła dwie parówki cielęce, siusiała, więc jest OK.

Posted

ktiger napisał(a):
Już niedługo Wielki Dzień dla Demi :loveu:

To to napięcie sięga zenitu-z niecierpliwościa obgryzam paznokcie i czekam na wieści trzymając mocno zaciśnięte kciuki

Posted

ktiger napisał(a):
:evil_lol: niech będzie, że chłopaczka...

O żesz widzę ,że czasami muszę patrzeć co wklejam,bo z dziewczynki zrobiłam facecika :evil_lol:

Posted

No i pojechała maleńka...
Dzisiaj Camara napisała:

Pożegnalny wieczór

i Demi w swoim domu...

Bohun przyjął nową towarzyszkę jak prawdziwy gentelmen, pozwolił zjeść ze swojej miseczki i przyniósł ulubionego pluszaka.

Trudno było mi wyjść z tego domu, który przez parę lat był domem jednej z największych bied jakie gościłam pod swoim dachem. Z wielkim wzruszeniem oglądałam albumy ze zdjęciami i słuchałam opowieści o Basi-Brandy, o jej wielkiej mądrości i przywiązaniu do rodziny.

Zostawiłam naszego białego nieśmiałka w domu pełnym miłości do psów i w absolutnej pewności, że dotrzymałam słowa szeptanego w Demisiowe uszko, że będzie bardzo szczęśliwa.