Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosia2313']Niestety nie wiem, czy sunię odebrali, nie miałam czasu się dowiedzieć :(
Spytam po niedzieli albo napiszę do tego faceta[/QUOTE]

Gosiu na pewno masz numer faceta który wczoraj do Ciebie dzwonił .......jeśli możesz to bardzo Cię proszę dowiedz się czy odebrali małą ze schroniska i czy to ich psiak ? a jeśli tak może warto delikatnie faceta zapytać dlaczego mała nie ma książeczki ? szczepień ? Strasznie się martwię o to maleństwo :(

Posted

Ciociu Olgo dziekujemy ze jestes z nami , martwimy sie ogromnie i moze jakos sie dowiemy jutro , czy niunia zostala odebrana .... ech ..dobry pomysl z telefonem

Posted

[quote name='Javena']Zebym wiedziała wczesniej,moze cos dałoby sie zrobic.[/QUOTE]

Może Javenka cos z daleka tez pomoże suni i podesle jakiś sposob przez inne ciotki na miejscu na Sląsku ??

Posted

Nie wiem bo nie było pani Basi, która w tygodniu jest w biurze, trzeba poczekać do poniedziałku, żeby to wyjaśnić, też jestem ciekawa. Dane właściciela powinny być w momencie odebrania spisane.

Posted

[quote name='Jenny19']Z tym akurat nie powinno być problemu, mamy prawo skontrolować dom, chyba nawet w przypadku gdy jest to odebranie przez właściciela a nie adopcja.[/QUOTE]No to super trzeba koniecznie sprawdzic jak sie sunia ma i czy wszystko w porzadku.

Posted

Jesli jednak ci ludzie nie okazali książeczki tej suni,to w żadnym wypadku schronisko nie powinno wydać im psa.
Chyba,że przedstawili jakis inny dowód wlasności tej suni.

Posted

Ciotenki dziekuje wam wszystkim sercem :iloveyou:
wczoraj czytalam ...ze odebrana , i nie wiedzialam co wpisac , bo tysiace mysli przeciez .ja z radoscia i nadzieja - pojde odwiedzic ,,dom,, malenkiej.
Mam nadzieje ze ma dobrze iskiereczka cudna
dziekuje

Posted

[quote name='ewa gonzales']Ciotenki dziekuje wam wszystkim sercem :iloveyou:wczoraj czytalam ...ze odebrana , i nie wiedzialam co wpisac , bo tysiace mysli przeciez .ja z radoscia i nadzieja - pojde odwiedzic ,,dom,, malenkiej. Mam nadzieje ze ma dobrze iskiereczka cudnadziekuje[/QUOTE]Ewuniu idz zobacz,czy ma dobrze.

Posted

[quote name='lika1771']Jenny19 no ale jak to wyglada czy schronisko wyda sunie na slowo bez zadnego dokumentu potwierdzajacego,ze sunia jest ich?[/QUOTE]

nie powinno wydac bez ksiązeczki zdrowia:(