gosia2313 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) Dostalam inf od ewy gonzales, ze dzisiaj na Sroduli na ul. Wieczorka pod blokiem w krzakach znaleziona zostala malenka sunia. Szorstkowlosa, Ewa pisala ze raczej mloda. Sunia jest czarna podpalana. Poki co na noc Ewa zabrala ja do siebie, ale jutro odwiezie ja do schroniska. Jesli tam w ciagu 14 dni nie zglosi sie wlasciciel bedziemy szukac suni nowego domu. podaje swoj tel. 721-035-215 Ewa moze potem dopisac swoj. Zdjecia dodam jak bede na komputerze. MOZE KTOS KOJRZY TAKA SUNIE?? Mala rzuca sie z zebami na psa ewy :-( Edited September 19, 2012 by gosia2313 Quote
Nadziejka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) Jestem juz malenka cudna ,sznaucerkowata:loveu:dziewczynka z klatki obok , znalazla niunie w krzaczkach:-(zmarznieta , glodna , wziela do domku nakarmic i wytrzec z blotka , rodzice nie pozwolili zostawic w domku ,wiec pod blokiem siedziala kilka godzin , do ludzi cudna, pieknie je , przyjedzonku sir rzuca...moze ze strachu:-(na nasza ....zaborcza malizna jest , porobilam zdjecia i wyslalam Edited September 20, 2012 by ewa gonzales Quote
Nadziejka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) pisze jedna reka , bo mam malizne na kolanach,obrozla piekna zielona na szujce , na spacerku sie pilnuje:loveu::loveu::loveu:slicznosci mowie wam , Gosiu dziekuje w naszych blokach nikt nie zna malenkiej przed nami noc ..... nie moglam jej jednak tak zostawic, teraz cudnie spi na lozeczko z mlodym gonzikiem:loveu::loveu::loveu:a;e nasza sunia tez chce na lozio , za czlowiekiem jest bardzo ta lalunia .... warczy caluni czas na lozku :shake: Edited September 20, 2012 by ewa gonzales Quote
gosia2313 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Zrobię wydarzenie na FB za chwilkę, może ktoś ją rozpozna Quote
lika1771 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ewciu dam ja na sznaucery, dasz rade zrobic lepsze fotki bardziej wyrazne? Quote
gosia2313 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Ewa , czy to może być ta sunia czy nie bardzo ? Chociaż chyba nad oczami ta "twoja" ma jaśniejszego więcej https://lh4.googleusercontent.com/-N0cTTGwrVpw/T_L6e2pCx-I/AAAAAAABC9w/RyWPQy1yZBs/s512/DSC_9612 (Kopiowanie).JPG Quote
Igiełka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Jestem kobietki :) urocza mikrusowata - ma szczęście że trafiła do naszych Gonzalesków :loveu:- napewno znajdzie dobry domek- trzymam kciuki całym sercem :iloveyou::multi: Quote
Emiś Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='gosia2313']Ewa , czy to może być ta sunia czy nie bardzo ? Chociaż chyba nad oczami ta "twoja" ma jaśniejszego więcej https://lh4.googleusercontent.com/-N0cTTGwrVpw/T_L6e2pCx-I/AAAAAAABC9w/RyWPQy1yZBs/s512/DSC_9612 (Kopiowanie).JPG Znalazłam jeszcze fotki tej Tosi Quote
Nadziejka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) Dziewczyny to moze byc ta niunia:modla:kochane dziekujeeeeeeeeeee, miala na sobie obrozke zielona b ladna ..... kochane skad te zdjateczka? ...nawet ogonek podobny bardzo!! Jest kochana , ale musimy pilnowac z synciem cala noc , bo warczy za kazdym podejsciem naszej pipini , na spacerkach obydwie cudnie , jak siostry! Cudnie sie bawi zabaweczkami , w lozenku cudnie spi , byle tylko nsza gdzies nie przechodzila obok .... ninia ma tr wiecej jasnego na pycholenku. Likuniu dziekuje , dziekuje wam wszystkim ...nie mamy mozliwosci izolowania , wiec caluni czas zabawiamy , tulimy , i obie chca na raczki naraz:buzi:ipilnuje misenki ogromnie! z zajadloscia lwa:evil_lol: chodzi za nami krok w krok ...ja dzis mialam isc do roboptki na 8 .....:cool1::evil_lol: Edited September 20, 2012 by ewa gonzales Quote
Nadziejka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) Ogoneczek ma taki sam kochane . Nad oczkami ta ,,nasza,, ma duzo wiecej jasniejszego Lepsze zdj zrobie juz zarutenko Lezy mi na kolankach teraz tygrysiczka ... a nasza daje koncert .....:evil_lol: Edited September 20, 2012 by ewa gonzales Quote
gosia2313 Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 ta ktorej zdjecia wkleila Emis i ja to schroniskowa Tosia, ale juz wyadoptowana. Jesli piszesz ze ma wiecej brazowego nad oczami to chyba nie bedzie jednak Tosia :-( Quote
Nadziejka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Slijcie mi prosze adres..domku ...jesli dasz rade Gosiu:modla:sprawdzic , kiedy byla adopcja? dziekuje dziekuje Quote
diana79 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 może się tylko maleńka zgubiła, biedactwo małe Ewuniu ale Ty masz rękę do szybkiej adopcji psiaków więc na pewno szybko jej coś znajdziemy :) ja chętnie porobię małej ogłoszenia w razie czego ;) Quote
Nadziejka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='diana79']może się tylko maleńka zgubiła, biedactwo małe Ewuniu ale Ty masz rękę do szybkiej adopcji psiaków więc na pewno szybko jej coś znajdziemy :) ja chętnie porobię małej ogłoszenia w razie czego ;) Moniu kochana zrob prosze cie , zrob serdunko ogloszonka:modla:dziekuje Quote
diana79 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 to na szybko zrobię kilka o znalezieniu psa z tymi fotkami co są a da się zrobić później lepsze fotki i jakiś tekst do ogłoszeń ? Quote
diana79 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) a może trzeba by też plakaty porozwieszać po okolicy? ktoś może ją pozna, znajdzie? może ktoś zrobić i podrzucić Ewuni? Edited September 20, 2012 by diana79 Quote
Martika&Aischa Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Zapisuje się u maleństwa .......oby jak najszybciej wróciła do domu ....... Quote
Nadziejka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Dzikuje ,że jesteście to zdjąteczko z naszego spacerku , Gosia czeka na nas w schronisku Nie mam telefonu ani adresu tych ludzi, ktorzy adoptowali Tosię, TO MOŻE BYĆ ONA Dianko dziękuje pięknie Quote
diana79 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 dostałam maila w sprawie suni z portalu gumtree gdzie ją ogłosiłam http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-znaleziono-w-Sosnowcu-mala-szorstkowlosa-sunie-W0QQAdIdZ415354396 arletka14@amorki.pl Witam , jeżeli nie znalazłby się właściciel to chętnie ją przygarniemy :) odpisałam że suni grozi schron i zapytałam czy ewentualnie mogła by ją wsiąść od razu bo tam gdzie teraz jest nie może zostać a nie wiadomo kiedy się znajdzie właściciel i czy w ogóle, poprosiłam o nr tel. może mogła by trafić na DT do nich zamiast do schronu Quote
Jenny19 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Sprawdźcie tą Arletę bo jak się wpiszę jej meila i telefon z ogłoszeń z jej meila to różne ogłoszenia wyskakują http://www.szybko-sprzedam.pl/index.php?module=ogloszenie&ktore=37467&tytul=sprzedam http://www.szybko-sprzedam.pl/index.php?module=ogloszenie&ktore=58854&kategoria=1021&tytul=oddam pieska w dobre ręce http://sosnowiec.olx.pl/oddam-yorka-iid-39313830 http://katowiceslask.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/361057-sprzedam_jamnika.html Quote
Recommended Posts