Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dostalam inf od ewy gonzales, ze dzisiaj na Sroduli na ul. Wieczorka pod blokiem w krzakach znaleziona zostala malenka sunia. Szorstkowlosa, Ewa pisala ze raczej mloda. Sunia jest czarna podpalana.
Poki co na noc Ewa zabrala ja do siebie, ale jutro odwiezie ja do schroniska.

Jesli tam w ciagu 14 dni nie zglosi sie wlasciciel bedziemy szukac suni nowego domu.

podaje swoj tel. 721-035-215
Ewa moze potem dopisac swoj.
Zdjecia dodam jak bede na komputerze.

MOZE KTOS KOJRZY TAKA SUNIE??

Mala rzuca sie z zebami na psa ewy :-(

Edited by gosia2313
  • Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jestem juz malenka cudna ,sznaucerkowata:loveu:dziewczynka z klatki obok , znalazla niunie w krzaczkach:-(zmarznieta , glodna , wziela do domku nakarmic i wytrzec z blotka , rodzice nie pozwolili zostawic w domku ,wiec pod blokiem siedziala kilka godzin , do ludzi cudna, pieknie je , przyjedzonku sir rzuca...moze ze strachu:-(na nasza ....zaborcza malizna jest ,
porobilam zdjecia i wyslalam

Edited by ewa gonzales
Posted (edited)

pisze jedna reka , bo mam malizne na kolanach,obrozla piekna zielona na szujce , na spacerku sie pilnuje:loveu::loveu::loveu:slicznosci mowie wam , Gosiu dziekuje
w naszych blokach nikt nie zna malenkiej
przed nami noc ..... nie moglam jej jednak tak zostawic, teraz cudnie spi na lozeczko z mlodym gonzikiem:loveu::loveu::loveu:a;e nasza sunia tez chce na lozio ,
za czlowiekiem jest bardzo ta lalunia
.... warczy caluni czas na lozku :shake:

Edited by ewa gonzales
Posted (edited)

Dziewczyny to moze byc ta niunia:modla:kochane dziekujeeeeeeeeeee, miala na sobie obrozke zielona b ladna ..... kochane skad te zdjateczka?
...nawet ogonek podobny bardzo!!
Jest kochana , ale musimy pilnowac z synciem cala noc , bo warczy za kazdym podejsciem naszej pipini , na spacerkach obydwie cudnie , jak siostry! Cudnie sie bawi zabaweczkami , w lozenku cudnie spi , byle tylko nsza gdzies nie przechodzila obok .... ninia ma tr wiecej jasnego na pycholenku.
Likuniu dziekuje , dziekuje wam wszystkim
...nie mamy mozliwosci izolowania , wiec caluni czas zabawiamy , tulimy , i obie chca na raczki naraz:buzi:ipilnuje misenki ogromnie! z zajadloscia lwa:evil_lol: chodzi za nami krok w krok ...ja dzis mialam isc do roboptki na 8 .....:cool1::evil_lol:

Edited by ewa gonzales
Posted (edited)

Ogoneczek ma taki sam kochane .
Nad oczkami ta ,,nasza,, ma duzo wiecej jasniejszego
Lepsze zdj zrobie juz zarutenko
Lezy mi na kolankach teraz tygrysiczka
... a nasza daje koncert .....:evil_lol:

Edited by ewa gonzales
Posted

może się tylko maleńka zgubiła, biedactwo małe
Ewuniu ale Ty masz rękę do szybkiej adopcji psiaków więc na pewno szybko jej coś znajdziemy :) ja chętnie porobię małej ogłoszenia w razie czego ;)

Posted

[quote name='diana79']może się tylko maleńka zgubiła, biedactwo małe
Ewuniu ale Ty masz rękę do szybkiej adopcji psiaków więc na pewno szybko jej coś znajdziemy :) ja chętnie porobię małej ogłoszenia w razie czego ;)
Moniu kochana zrob prosze cie , zrob serdunko ogloszonka:modla:dziekuje

Posted

Dzikuje ,że jesteście to zdjąteczko z naszego spacerku , Gosia czeka na nas w schronisku
Nie mam telefonu ani adresu tych ludzi, ktorzy adoptowali Tosię, TO MOŻE BYĆ ONA
Dianko dziękuje pięknie

Posted

dostałam maila w sprawie suni z portalu gumtree gdzie ją ogłosiłam http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-znaleziono-w-Sosnowcu-mala-szorstkowlosa-sunie-W0QQAdIdZ415354396

arletka14@amorki.pl Witam , jeżeli nie znalazłby się właściciel to chętnie ją przygarniemy :)

odpisałam że suni grozi schron i zapytałam czy ewentualnie mogła by ją wsiąść od razu bo tam gdzie teraz jest nie może zostać a nie wiadomo kiedy się znajdzie właściciel i czy
w ogóle, poprosiłam o nr tel.

może mogła by trafić na DT do nich zamiast do schronu