Megi77 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ania_w napisał(a):przypominam o nagrodzie :evil_lol: Chętnie, ale co mogę zaproponować przez moje 2 diabły które rozrabiają w domu, to tylko kojec z buda na dworze :placz: ale jak będzie potrzebny kiedyś jakiemuś psiakowi to chętnie pomogę. Quote
asiak Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 przepiekne zdjęcia i przepiekne psiaki :loveu: aż się łza w oku kręci patrząc na te mordki uśmiechnięte :loveu: Quote
Ania_w Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 wandul 66 napisał(a):jak sunia po zabiegu? powoli wraca do siebie:) patrzy na mnie wzrokiem typu "o ja biedna, nieszczesliwa":) zabieg sterylizacji przebiegl bez komplikacji. Przeswietlenie w kierunku dysplazji - B2/C1 (prawy staw biodrowy/lewy) czyli podejrzenie dysplazji/dysplazja lekka - nie bedziemy nic z tym robic. Doraznie bedzie miala podawane leki na odbudowe chrząstki stawowej. Quote
halbina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Aniu, zdjęcia mojego stadka dotarły (ale czekam na resztę...). Jeszcze raz dziękuję za Twój czas i pomoc! Chappi wygłada fantastycznie! Już wstawiliśmy, gdzie tylko się dało :cool3: Cieszę się, że mogłyśmy się wreszcie spotkać osobiście i przy okazji zapoznać nasze stada. Niki i Iliada są wspaniałe, a Iliadę to wzięłabym od Ciebie w każdej chwili... :loveu: :loveu: :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3319942&posted=1#post3319942 - tu nasze stadko w domu... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32488&page=51 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57051&page=6 Quote
Ania_w Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Halbinko powiedz tylko slowko.. Jestem do uslug:) Iliade sama chetnie bym na stale zostawila ale.. nie moge :( Ale wiesz Halbinko, jezeli to prawda, ze kotka ktora wlasnie jedzie do mnie na tymczas ma zostac mama, malucha bedziesz mogla zabrac.. w kazdej chwili :evil_lol: Quote
Ania_w Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 aby wielkanocny zajączek przyniósł każdemu z nas: wiarę, która widzi głębiej, nadzieję, która niezmiernie ufa, miłość, która wszystko zwycięża.. Quote
halbina Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Oby!... A na zdjęcia czekamy cierpliwie... :roll: :cool3: :evil_lol: Quote
Ania_w Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Hund'] Jak Iliadzie mijają Święta ?? wedlug Iliady z pewnoscia za spokojnie..:) po steryzlizacji nie moze za duzo biegac, z wody i blota calkowicie musiala zrezygnowac:) oj,ciezkie dni dla niej nastaly. Oczywiscie skonczyly sie szybciej gdyby madralinska nie powyjmowala (nie wiem jakim cudem) sobie sama szwy kolejnego dnia wieczorem:)) (trzeba bylo na nowo pozakladac) Mamy tez nowego sublokatora.. (Wandul dba zebym nie popadla w psia rutyne) Quote
tkacka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ...no ladnie-dwie suki i kot? czy nie dostaniesz aby eksmisji? Quote
Ania_w Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 halbina napisał(a):Sublokator piękny!... bardzo piekna ale i chyba chora.. odkad jest u mnie nic nie tknela - ani mieska surowego (wolowinki) , ani gotowanego kurczaka, ani tunczyka, ani puszki/ suchej. Siedzi osowiala w transporterze, wogole nie wychodzi. Dzisiaj po nocy było "cos" z krwia obok transportera.. ech.. :( Quote
Ela_and_Krzys Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 oj Ania Ania kotka sliczna ale co na to Twoi sasiedzi? :) szczescie w nieszczesciu kotek na spacer nie wychodzi - moze sie nie zorientuja? :) Quote
ulvhedinn Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Śliczna kicia i jakś taka brytyjczykowata? Quote
Ania_w Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Ela_and_Krzys napisał(a):oj Ania Ania kotka sliczna ale co na to Twoi sasiedzi? :) szczescie w nieszczesciu kotek na spacer nie wychodzi - moze sie nie zorientuja? :) wole ich nie pytac co tym sadza:) echh.. a tyle sie nagadalam ze juz NIC nie biore... niestety jak tylko wroce z pracy czeka mnie najpierw wizyta z Iliada u weterynarza (to jakies 4 km w jedna strone wiec dziewczyny beda mialy spacer) a potem juz samochodem druga wizyta z kotka. Po powrocie siade nad papierami ktorych z pracy biore caly stos, a o 22.00 wieczorny spacer. To sie nazywa dobra (?) organizacja czasu :evil_lol: Quote
Ania_w Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 ulvhedinn napisał(a):Śliczna kicia i jakś taka brytyjczykowata? do oddania w dobre rece:) Quote
Ania_w Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 źle..:( Kasia (Formica) podejrzewa panleukopenię, dzisiaj beda wyniki ale rokowania sa bardzo ostrozne :-( cala noc przesiedzialam z nia na rekach, momentami bylo juz bardzo kiepsko..:( Quote
Ania_w Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 kiepsciutko :( .. na domiar zlego jeszcze pojawil sie ropny katar.. w nocy co chwile przemywalam jej nosek sola fizjologiczna aby ulatwic jej odchychanie i ogrzewalam ja butelkami z ciepla woda..:((( Quote
Ania_w Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 sa juz wyniki.. panleukopenia :-( i do tego nerki w kiepskim stanie :-( Quote
Recommended Posts