Ania_w Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 przepraszam, ze nie pisalam ale glowe mialam zajeta inna sprawa.. wspolnie z Pania Zofia ustalilysmy, iz Iliada jako pies bardzo zywiolowy, wymagajacy bardzo duzo uwagi i czasu, nie jest odpowiednim psem dla nich. Obiecalam, ze bedziemy w kontakcie - Pani Zofia nie ma stalego dostepu do internetu - i ze bedziemy o niej pamietac. a tak bylo podczas ostatniego weekendu.. :)) aby nie bylo watpliwosci - to Iliada "zneca sie" nad Fuksem:))) Quote
Ania_w Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Asior, Pani Zofia nie jest w stanie zajac sie Iliada - znam sporo goldenow i szczerze powiedziawszy Iliada ze swoja zywiolowoscia plasuje sie w scislej czolowce..:) Pani Zofia samotnie wychowuje synow (w tym po porazeniu mozgowym) i dodatkowo adopcja psa wymagajacego mnostwa czasu to nie jest najlepszy pomysl. Tak jak powiedzialam Pani Zofii "co sie odwlecze to nie uciecze", na Szansie jest sporo mniej wymagajacych goldenow i goldenopodobnych. Quote
Ela_and_Krzys Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ania Fuksik na zdjeciach :) Ale fajnie sie cala trojka komponuje. A jak mu dobrze z Ili bylo :) Quote
Asior Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Aniu ale co radzisz ...wogóle Pani nie powinna mieć psa?? czy tylko o goldenka chodzi???? Quote
rotek_ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Asior napisał(a):Aniu ale co radzisz ...wogóle Pani nie powinna mieć psa?? czy tylko o goldenka chodzi???? A JA MYŚLĘ ZE TO NIE KONIECZNIE POWINIEN BYĆ GOLDEN. TĄ RASE WYBIERANO PRZEDE WSZYSTKIM DLATEGO ZE SZYBKO SIĘ SZKOLĄ I POTRZEBUJĄ KONTAKTU Z CZŁOWIEKIEM. ALE DO DZIECI NADAJE SIE KAZDY INNY PIES LUBIĄCY JE. I NIE KONIECZNIE MUSI BYĆ RASOWY. Quote
Ania_w Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Asior napisał(a):Aniu ale co radzisz ...wogóle Pani nie powinna mieć psa?? czy tylko o goldenka chodzi???? chodzi dokladnie o Iliade. Pani Zofia nie dalaby sobie z nia/opieka nad nia rady.. Szukam dla nich innego goldena badz goldenopodobnego psiaka. Quote
Ania_w Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 no to jeszcze zdjecie ze spaceru: (dokladnie w takim skladzie spedzimy nadchodzacy weekend, cos za czesto mam trzy psiaki:evil_lol: ) no i mala zagadka: na zdjeciu ponizej jest Iliada czy Nikoslawa?:evil_lol: Quote
rotek_ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=180692097 aniu oto aukcja na rzcz leczenia iliady. prosze podepnij ten link na swój pierwszy post tam będzie bardziej widoczny dla nowozaglądających dodomaniaków. wiem ze aukcja na allegro moze szybko zniknąć pod stertą innych ogłoszeń....więc ciotki do roboty i ogłaszamy aukcje też u znajomych...całkowity koszt idzie na iliade.... Quote
Asior Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 [quote name='Ania_w'] no i mala zagadka: na zdjeciu ponizej jest Iliada czy Nikoslawa?:evil_lol: NIKI :P ?????????? Quote
Ela_and_Krzys Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 ja tam tez obstawiam Niki Ili nie ma loczków :) Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ale nam Ili daleko spadla... co u Was slychac? jak sunie? ja to sie juz pogubilam, ktora jest ktora :niewiem: pozdrawiam Quote
Hund Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Proszę o podanie rozwiązania zagadki !! Obie psiunie są kochane ale która jest która to za trudne ;) Quote
Ania_w Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 dla wszystkich ktorzy udzielili poprawnej odpowiedzi (Nikoslawa) tradycyjnie nagroda w postaci psa na tymczasie:) tak wiec wszystkich laureatow zapraszam na PWP:)) Quote
Ania_w Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 minal miesiac pobytu Iliady.. nie bede pisac jakim cudownym i mam nadzieje szczesliwym jest psem.. zobaczcie sami:) a to jest ulubione zajecie Nikoslawy:) Quote
Megi77 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jaka piękna "mordusia" 1000 cmoków ode mnie dla niej. :loveu::loveu::loveu::loveu:Cmok, cmok w kinola :p Widać że szczęsliwa, fajnie że już nie ma śladu po tym smutnym psiaku. Ania jesteś wielka :loveu::loveu::loveu::loveu: Oczywiście dla Niki także cmokas w kinola :loveu: Quote
Ania_w Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Megi77 napisał(a):Ja też stawiam na Niki :) przypominam o nagrodzie :evil_lol: Quote
Ela_and_Krzys Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ania, my bierzemy Niki na tymczas w nagrode - to juz chyba uzgodnione! Quote
Hund Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Śliczna sunia :) dobrze że ma możliwość pobiegać sobie po trawce, pobawić się , wspaniale piesek sobie żyje :) Quote
Recommended Posts