Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania_w napisał(a):
przypominam o nagrodzie :evil_lol:

Chętnie, ale co mogę zaproponować przez moje 2 diabły które rozrabiają w domu, to tylko kojec z buda na dworze :placz: ale jak będzie potrzebny kiedyś jakiemuś psiakowi to chętnie pomogę.

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wandul 66 napisał(a):
jak sunia po zabiegu?

powoli wraca do siebie:) patrzy na mnie wzrokiem typu "o ja biedna, nieszczesliwa":) zabieg sterylizacji przebiegl bez komplikacji.
Przeswietlenie w kierunku dysplazji - B2/C1 (prawy staw biodrowy/lewy) czyli podejrzenie dysplazji/dysplazja lekka - nie bedziemy nic z tym robic.
Doraznie bedzie miala podawane leki na odbudowe chrząstki stawowej.

Posted

Aniu, zdjęcia mojego stadka dotarły (ale czekam na resztę...). Jeszcze raz dziękuję za Twój czas i pomoc! Chappi wygłada fantastycznie! Już wstawiliśmy, gdzie tylko się dało :cool3:

Cieszę się, że mogłyśmy się wreszcie spotkać osobiście i przy okazji zapoznać nasze stada.
Niki i Iliada są wspaniałe, a Iliadę to wzięłabym od Ciebie w każdej chwili... :loveu: :loveu: :loveu:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3319942&posted=1#post3319942 - tu nasze stadko w domu...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32488&page=51

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57051&page=6

Posted

Halbinko powiedz tylko slowko.. Jestem do uslug:)

Iliade sama chetnie bym na stale zostawila ale.. nie moge :(

Ale wiesz Halbinko, jezeli to prawda, ze kotka ktora wlasnie jedzie do mnie na tymczas ma zostac mama, malucha bedziesz mogla zabrac.. w kazdej chwili :evil_lol:

Posted

aby wielkanocny zajączek przyniósł każdemu z nas:
wiarę, która widzi głębiej,
nadzieję, która niezmiernie ufa,
miłość, która wszystko zwycięża..

Posted

[quote name='Hund'] Jak Iliadzie mijają Święta ??

wedlug Iliady z pewnoscia za spokojnie..:) po steryzlizacji nie moze za duzo biegac, z wody i blota calkowicie musiala zrezygnowac:) oj,ciezkie dni dla niej nastaly. Oczywiscie skonczyly sie szybciej gdyby madralinska nie powyjmowala (nie wiem jakim cudem) sobie sama szwy kolejnego dnia wieczorem:)) (trzeba bylo na nowo pozakladac)

Mamy tez nowego sublokatora.. (Wandul dba zebym nie popadla w psia rutyne)

Posted

halbina napisał(a):
Sublokator piękny!...

bardzo piekna ale i chyba chora.. odkad jest u mnie nic nie tknela - ani mieska surowego (wolowinki) , ani gotowanego kurczaka, ani tunczyka, ani puszki/ suchej. Siedzi osowiala w transporterze, wogole nie wychodzi. Dzisiaj po nocy było "cos" z krwia obok transportera.. ech.. :(

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
oj Ania Ania
kotka sliczna ale co na to Twoi sasiedzi? :)
szczescie w nieszczesciu kotek na spacer nie wychodzi - moze sie nie zorientuja? :)

wole ich nie pytac co tym sadza:) echh.. a tyle sie nagadalam ze juz NIC nie biore...
niestety jak tylko wroce z pracy czeka mnie najpierw wizyta z Iliada u weterynarza (to jakies 4 km w jedna strone wiec dziewczyny beda mialy spacer) a potem juz samochodem druga wizyta z kotka. Po powrocie siade nad papierami ktorych z pracy biore caly stos, a o 22.00 wieczorny spacer.
To sie nazywa dobra (?) organizacja czasu :evil_lol:

Posted

źle..:( Kasia (Formica) podejrzewa panleukopenię, dzisiaj beda wyniki ale rokowania sa bardzo ostrozne :-( cala noc przesiedzialam z nia na rekach, momentami bylo juz bardzo kiepsko..:(

Posted

kiepsciutko :( .. na domiar zlego jeszcze pojawil sie ropny katar.. w nocy co chwile przemywalam jej nosek sola fizjologiczna aby ulatwic jej odchychanie i ogrzewalam ja butelkami z ciepla woda..:(((