akteris Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Piękna sunia, dobrze, ze już w dobrych rękach. Zawsze jak czytam o takich psich nieszczęściach, to zastanawiam się po co takim ludziom zwierzęta?? Bo chyba nie chca z nimi żyć, skoro zamykają je w kojcach? Ach okropny ten ludzki świat a umysły tak ograniczone:( Ili na pewno znajdzie kochajcy domek... Trzymam kciuki za jej powrót do zdrowia... Quote
Neris Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pamiętam że kiedyś, będąc jeszce dzieckiem, zobaczyłam w jakimś amerykańskim filmie goldena. Przez wiele lat marzyłam o takim psie... cóż, los mną pokierował tak że mam jamniki i stado kundelków, ale miłość do goldenów pozostała. Myśl, że ktoś mógł ją zamknąć w maleńkim kojcu i do tego jeszcze podle traktować jest trudna... Dla jednych marzenie, dla innych niepotrzebny śmieć. Quote
qroqiet Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jest teraz kilka ogłoszeń "przygarną labka, goldena..." może ktoś się zdecyduję? Quote
Enid Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Są... nawet do mnei zgłosiła się Pani która chce labka... NAmówię ją na goldenka też, al emusi być młody i zdrowy:( Nie da ię tego przeskoczyć... Quote
kathie Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Ania_w'] Iliadko :loveu: królewno :loveu: pokaż się wszystkim :loveu: Quote
rotek_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 z tegocowiem iliada bedzie wydana dopiero jak wyzdrowieje Quote
Ania_w Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 qroqiet napisał(a):Jest teraz kilka ogłoszeń "przygarną labka, goldena..." może ktoś się zdecyduję? sama chec przygarniecia nie wystarczy. Abym komus wyadoptowala psiaka (nie tylko Iliade) musi spelnic pare warunkow.. Raz juz przekazalam psa w nieodpowiednie rece.. o jeden raz za duzo..:-( Quote
agnieszka30 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Aniu, to nie twoja wina... Poza tym Iliada musi mieć mega super domek po tym co przeszła... Quote
qroqiet Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jasne, zgadzam się. Być może wśród osób, które wykazały zainetersowanie znajdzie się jakaś wrażliwa osoba, która zakocha się w Iliadzie! Byłoby wspaniale! Quote
Ania_w Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Enid']Są... nawet do mnei zgłosiła się Pani która chce labka... NAmówię ją na goldenka też, al emusi być młody i zdrowy:( Nie da ię tego przeskoczyć... to moze roczny golden podhalanski :evil_lol: z tego watku? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53106 Quote
agnieszka30 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wierz mi, w niej nie trudno zakochać się na zabój, była u mnie krótko, ale bardzo zapadła mi w serce... Quote
Ania_w Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Iliada bedzie slawna:) pozwole sobie przytoczyc tresc maila ktorego przed chwila dostalam:) "Szanowna Pani Aniu Jestem dziennikarzem Głosu Zabrza i Rudy Ślaskiej, tygodnika który zapewne Pani zna jako mieszkanka Zabrza. Osobiśście jest mi bliska idea pomocy zwierzetom potrzebującym, staram się co jakiś czas przypominać otych sprawach na łamach gazety. Ostatnio odnalazłem w internecie na forum dyskusyjnym pomocgoldenom historię ratowania Iliady. Jest ona dla mnie bardzo budująca i w pewnym sensie niesamowita, że są jeszcze ludzie, którym chce się poświęcac czas i pieniądze po to, by jechac na drugi koniec Polski ratować chorego psa wystawionego na aukcji. Chciałbym zaproponować spotkanie i przygotowanie obszernego artykułu o całej tej sprawie, której - jak rozumiem - pani jest "motorem napędowym". Może dzięki temu uda się wam pozyskac jakieś dodatkowe wsparcie albo znaleźć mądrą i odpowiedzialną rodzinę do adopcji Iliady. Życze wytrwałości i niezłomności. Pozdrawiam i czekam na kontakt:" ***** Quote
agnieszka30 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jeeeeeeeezu... Jędrek w gazecie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Aniu, przepraszam,. bardzo się cieszę oczyweiscie, to taka pierwsza myśl.. Quote
Ania_w Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 agnieszka30 napisał(a):Jeeeeeeeezu... Jędrek w gazecie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Agus, dla Jedrka kupie 10 egzemplarzy i kurierem przesle:evil_lol: (Jedrek - niezmiernie cierpliwy TZ i kierowca;) Agnieszki) Quote
agnieszka30 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Aniu, proszę..to żart był!!! Pozdrów jedynię dziennkarkę i wybadaj pod kątem pomocy w adopcjach;) Może jakiś kącik w gazecie.... Zabrzańskie schronisko pęka w szwach... Quote
rotek_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 agnieszka30 napisał(a):Aniu, proszę..to żart był!!! Pozdrów jedynię dziennkarkę i wybadaj pod kątem pomocy w adopcjach;) Może jakiś kącik w gazecie.... Zabrzańskie schronisko pęka w szwach... oooo.....dobry pomysł Quote
rotek_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 e słuchajcie;...sawa znalażla dom..a pieniązki z allegro nadal wpływają ...to robimy przekierowania na iliade??? co o tym myślicie Quote
agnieszka30 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 i bardzo się iceszę, jednocześnie bardzo ci Rotek dziękuję... Chciałabym powiedzieć że wielka jesteś, ...ale w obliczu tego co widziałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tak jesteś wielka! Quote
rotek_ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 agnieszka30 napisał(a):i bardzo się iceszę, jednocześnie bardzo ci Rotek dziękuję... Chciałabym powiedzieć że wielka jesteś, ...ale w obliczu tego co widziałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tak jesteś wielka! czy to była sugetia jakaś:mad: ja jestem wysoka!!! tylko trochę inaczej:evil_lol: aga odblokuj PW..znowu masz zapchane Quote
kathie Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: cudności :loveu: a jak postępy w siusianiu? no i napisz coś jeszcze o królewnie :modla: jak się obie dziewczyny do siebie odnoszą i takie tam ;) Quote
Weronika18 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 chcialam wystawic aukcje dla goldena, tyle ze bym chciala (jak we wczesniejszych moich aukcjach) podac na stronie aukcji numer konta, by ludzie wiedzieli, na jakie konto przekazuja pieniadze. pozdrawiam Quote
Recommended Posts