Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pajunia napisał(a):
sliczna jestes Iliado:lol: Aby Ci sie juz teraz lepiej wiodlo w zyciu.

pewnie że się będzie lepiej wiodło:cool3: w końcu iliada jest u ani_w.....
....agnieszka30 tak zachwalała anie ze uwierzyłam ze to osoba bardzo poświęcająca sie psom.....a takich jest coraz mniej w dzisiejszych czasach

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna suka a ludziom to najchetniej bym tego spanierla tez odebrała bo nie wiadomo czy za kilka dni nie znudzi im się i on:shake:
Nie mam nerwów do takich ludzi

Posted

a propo...dowiedziąłam się ze iliada nie miała łatwego życia ...juz na samym początku w jej życie podkładano kłody. Urodziła sie w hodowli...ale za to jakiej! ponoc tam są nieludzkie warunki apsy sa rozmnazane masowo...

Posted

a my dzis widzielismy boska Iliade (z rownie piekna Niki) na spacerku
Fuksowi podobaly sie bardzo obie damy
ale on im chyba troche mniej - bo troche gburowate i proste ma nasz chlopak zaloty

Ili cudna
Ania - anielsko cierpliwa (Ili nadal zalatwia sie w domu....)

Ania - pamietaj ze tymczas dla Niki (u boku przystojnego choc nieokrzesanego troszke blondyna) zawsze czeka... bo odpoczynek Ci sie nalezy!

Posted

Elu, dziekuje:
za propozycje tymczasu (z cala pewnoscia z niej skorzystam jak tylko znajde troche czasu aby urzadzic borelkom ostatnie starcie:evil_lol: )
za wspaniale popoludnie..

A teraz male podsumowanie:
juz tydzien odkad Iliada jest u mnie..Z kazdym dniem Iliada zmienia sie, staje sie bardziej pewna, radosna.
Od soboty spuszczam juz ja ze smyczy, przywolanie ma rewelacyjne:) - 100%. Ech, az wstyd ze u osobistej suki zatrzymalo sie na poziomie 70% - wszystko co da sie zjesc i cuchnie okropnie jest o wiele bardziej atrakcyjne ode mnie:)

Coraz lepsza ma tez kondycje - wczorajsze popoludnie spedzilismy w Wisle, prawie dorownywala juz kroku Niki, glosno odpowiadala:) na zaczepki Fuksa (ech, jak ja go lubie:) ). Jak tylko troche sie ociepli zaczniemy jezdzic na d jeziora aby popracowac nad miesniami (nadal zarzuca tylem)

Ogolne wyniki moczu i krwi nie naleza do najlepszych ale na szczescie nie ma nic co moglo niepokoic. Poprawa jest tez w zalatwianiu sie - teraz zalatwia sie i na dworze i w domu:)
Uszy i oczy doprowadzone sa juz do porzadku. Mysle,ze staje sie powoli szczesliwym, wyciszonym psem.. nie kreci sie juz tak czesto, uspokaja sie..

Dzwonila Pani w sprawie adopcji. Malo kulturalnie przerwalam rozmowe. Panstwo mieli juz psa (husky).Powodem jego oddania nie byla nieznajomosc rasy a "nie bylismy gotowi na psa a goldeny to takie przytulaki". Na moje pytanie czy przemysleli i czy znaja ta rase - nie ale chetnie wezmiemy i zobaczymy.. mysle, ze w czerwcu bysmy wzieli. Odpowiedz byla - Iliady Panstwo nie wezmiecie i nad kazdym innym psem tez prosze sie dokladnie zastanowic.:)

Posted

pies? napisał(a):
co jest z jej łapami, zanik stawów? dysplazja?
co konkretnie !

zanik miesni jest juz stwierdzony przez weta. Iliada ma charakterystyczne dla dysplazji objawy ale nie bylo jeszcze przeswietlenia (ze wzgledu na podwyzszona temperature zabieg sterylizacji + przeswietlenie stawow zostalo przelozone)

Posted

Aniu - :loveu:
A Iliada jest cudna :loveu: ma przepiekną główkę i w ogóle jest jakaś taka słodka :loveu: oby znalazł się dla niej domek najlepszy z możliwych...

Posted

kathie napisał(a):
Aniu - :loveu:
A Iliada jest cudna :loveu: ma przepiekną główkę i w ogóle jest jakaś taka słodka :loveu: oby znalazł się dla niej domek najlepszy z możliwych...

obiecuje, ze tylko do takiego ja wydam :evil_lol:

Posted

DOBRZE ŻE ILIADA DOCHODZI DO SIEBIE :) ANIA W A TY NIESTETY MUSISZ SIĘ PRZYGOTOWAĆ NA DRUGIEGI PSA , BO CI PAŃSTWO NA PEWNO PODRZUCĄ CI TEGO KTÓRY ZAJĄŁ MIEJSCE ILIADY !!

Posted

Nie chciałam być nie miła , przepraszam. Po prostu tacy ludzie nie zrozumieją co zrobili i będą to robić nadal. :(

Iliada szukaj dobrego domku i kochających ludzi!!

Posted

[quote name='Hund']

DOBRZE ŻE ILIADA DOCHODZI DO SIEBIE :) ANIA W A TY NIESTETY MUSISZ SIĘ PRZYGOTOWAĆ NA DRUGIEGI PSA , BO CI PAŃSTWO NA PEWNO PODRZUCĄ CI TEGO KTÓRY ZAJĄŁ MIEJSCE ILIADY !!

szczerze powiedziawszy to bardzo czesto mysle o tej spanielce.. czy jeszcze tam jest, jak dlugo bedzie..

A ci Panstwo nawet nie zadzwonili aby zapytac sie czy wszystko w porzadku.. ech..brak slow..