noemik Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ania_w napisał(a):brawa!!! Agus a czy dla laureata przewidziana jest jakas nagroda? moze jakis psiak na tymczasik :evil_lol: :D oj, chciałabym dziewczyny naprawdę. :) a Iliadka do Elika mojego pasowała by bardzo.:) ale nie dam rady dwóch psiaków...:( Quote
Ania_w Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Jola_K napisał(a):typuje, pierwsza z lewej to Iliada, a po prawej sunia Ani :) dziekujemy za udzial w konkursie! Psiak na tymczas jest juz w drodze! :evil_lol: Quote
Ania_w Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 noemik napisał(a)::D oj, chciałabym dziewczyny naprawdę. :) a Iliadka do Elika mojego pasowała by bardzo.:) ale nie dam rady dwóch psiaków...:( haha! ja tez caly czas to powtarzam!:) Quote
agnieszka30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Aniu, tobie z jednym psem już nie ....do twarzy!:evil_lol: Quote
noemik Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jak już kiedyś przestanę stanowić 1-osobowe gospodarstwo domowe, to na pewno będą 2 psy, a do tego czasu...:-/ Zmieńmy jej imię, co? Ania, one tak ładnie razem wyglądają, możę nie rozdzielaj, hm? Quote
agnieszka30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nooo...takie patetyczne to imię,i Iliada na nie nie reaguje, Quote
Ania_w Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 agnieszka30 napisał(a):Nooo...takie patetyczne to imię,i Iliada na nie nie reaguje, powoli juz zaczyna reagowac:) skonczyl sie okres ochronny i juz zaczelam z nia pracowac:) Iliada zrobniali Ili:) Quote
Ania_w Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 noemik napisał(a):Jak już kiedyś przestanę stanowić 1-osobowe gospodarstwo domowe, to na pewno będą 2 psy, a do tego czasu...:-/ Zmieńmy jej imię, co? Ania, one tak ładnie razem wyglądają, możę nie rozdzielaj, hm? 1 osobowe z dwiema raczkami a w kazdej smycz:) jakbym widziala siebie:evil_lol: Quote
noemik Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ania_w napisał(a):1 osobowe z dwiema raczkami a w kazdej smycz:) jakbym widziala siebie:evil_lol: tak? no to cholerka mój koronny argument diabli wzięli...:D Quote
tkacka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ...oczywiscie, ze tak-jak tylko dojdzie do siebie...potrzebny troskliwy i kochajacy dom ale na razie potrZebne sa srodki na doprowadzenie psa do stanu swietnosci...dogomaniacy pomozcie! jest watek na allegro... Quote
agnieszka30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 POprosiłam o pomoc na e-psy, leczenie Iliady jest bardzo kosztowne... Quote
Ania_w Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 tak, ale jeszcze nie teraz.. najpierw musi byc zdiagnozowana, wyleczona pod wzgledem fizycznym i psychicznym.. Quote
asiak Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 pięknisia z tej Ili:loveu: a Ci "ludzie" to niech ich diabli:diabloti: Quote
Ania_w Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 noemik napisał(a):tak? no to cholerka mój koronny argument diabli wzięli...:D a no wzieli :evil_lol: ja za kazdym jak trafia do mnie "tymczasik" to sobie obiecuje, ze po znalezieniu mu domu, oddam moja osobista sunie (Niki) na tymczas i porzadnie sobie odpoczne.. obiecanki cacanki :lol: Quote
agnieszka30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Aniu, zajmę się Niki bardzo chętnie pod warunkiem,ze obiecasz publicznie odpocząć ... Quote
Ania_w Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 yyyyy:)))) Agus, Ty chyba naprawde chcesz zeby Twoj Jedrek stracil cierpliwosc i Ciebie dal na tymczas? Jak dobrze kojarze to oprocz ogromnego :) Edka masz u siebie od dluzszego czasu suczke ktora czeka na amputacje lapki i ogromnaista 15 letnia ONke.. Quote
Ania_w Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 niestety nie bedzie planowanej na jutro steryzlizacji i przeswietlenia stawow.. musimy powtorzyc badanie krwi wiec przelozona jest na poniedzialek... Quote
Hund Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Biedna psinka!! ale przynajmniej grzeje sobie stawy w ciepełku!! Może te POTWOORY kiedyś poczują co to znaczy chłód, głód i siedzenie w klatce. Quote
agnieszka30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ania_w napisał(a):yyyyy:)))) Agus, Ty chyba naprawde chcesz zeby Twoj Jedrek stracil cierpliwosc i Ciebie dal na tymczas? Jak dobrze kojarze to oprocz ogromnego :) Edka masz u siebie od dluzszego czasu suczke ktora czeka na amputacje lapki i ogromnaista 15 letnia ONke.. Sunia z łapką dzięki Bogu zaadoptowana, ON-ka....??? nie wiem czy jutro jej w domu mieć nie beę, w tej chwili na niepewnym tymczasie... Jędrek przedwczoraj stracił cierpliwośc,jak zobaczył wyciąg z konta ...i sam poszedł na tymczas....do biura..........:cool1: A Edek to Edek. To rodzina. Quote
agnieszka30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Potrzebujemy pieniążków na leczenie Iliady...Leczenie będzie długie i bardzo kosztowne, Dogomaniacy! Nigdy nie zawodzicie,tak??? Bardzo prosimy o pomoc!!! Liczyłyśmy się z Anią,żę łatwo nie będzie,ale sytuacja przerosła nasze możliwości finansowe... Quote
rotek_ Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Sama widziłam iliade...cudowna sunia...to chyba dzieki niej zakochałam sie w goldenach:loveu: no ale na pierwszym miejscu nadal są rotki:evil_lol: to co agnieszka nadrabiamy bazarkami?? Quote
Recommended Posts