Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania_w napisał(a):
brawa!!! Agus a czy dla laureata przewidziana jest jakas nagroda?
moze jakis psiak na tymczasik :evil_lol:

:D oj, chciałabym dziewczyny naprawdę. :) a Iliadka do Elika mojego pasowała by bardzo.:) ale nie dam rady dwóch psiaków...:(

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jola_K napisał(a):
typuje, pierwsza z lewej to Iliada, a po prawej sunia Ani :)

dziekujemy za udzial w konkursie! Psiak na tymczas jest juz w drodze! :evil_lol:

Posted

noemik napisał(a):
:D oj, chciałabym dziewczyny naprawdę. :) a Iliadka do Elika mojego pasowała by bardzo.:) ale nie dam rady dwóch psiaków...:(

haha! ja tez caly czas to powtarzam!:)

Posted

Jak już kiedyś przestanę stanowić 1-osobowe gospodarstwo domowe, to na pewno będą 2 psy, a do tego czasu...:-/
Zmieńmy jej imię, co?

Ania, one tak ładnie razem wyglądają, możę nie rozdzielaj, hm?

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Nooo...takie patetyczne to imię,i Iliada na nie nie reaguje,

powoli juz zaczyna reagowac:) skonczyl sie okres ochronny i juz zaczelam z nia pracowac:) Iliada zrobniali Ili:)

Posted

noemik napisał(a):
Jak już kiedyś przestanę stanowić 1-osobowe gospodarstwo domowe, to na pewno będą 2 psy, a do tego czasu...:-/
Zmieńmy jej imię, co?

Ania, one tak ładnie razem wyglądają, możę nie rozdzielaj, hm?

1 osobowe z dwiema raczkami a w kazdej smycz:)
jakbym widziala siebie:evil_lol:

Posted

Ania_w napisał(a):
1 osobowe z dwiema raczkami a w kazdej smycz:)
jakbym widziala siebie:evil_lol:

tak? no to cholerka mój koronny argument diabli wzięli...:D

Posted

...oczywiscie, ze tak-jak tylko dojdzie do siebie...potrzebny troskliwy i kochajacy dom ale na razie potrZebne sa srodki na doprowadzenie psa do stanu swietnosci...dogomaniacy pomozcie! jest watek na allegro...

Posted

noemik napisał(a):
tak? no to cholerka mój koronny argument diabli wzięli...:D

a no wzieli :evil_lol: ja za kazdym jak trafia do mnie "tymczasik" to sobie obiecuje, ze po znalezieniu mu domu, oddam moja osobista sunie (Niki) na tymczas i porzadnie sobie odpoczne.. obiecanki cacanki :lol:

Posted

yyyyy:))))

Agus, Ty chyba naprawde chcesz zeby Twoj Jedrek stracil cierpliwosc i Ciebie dal na tymczas? Jak dobrze kojarze to oprocz ogromnego :) Edka masz u siebie od dluzszego czasu suczke ktora czeka na amputacje lapki i ogromnaista 15 letnia ONke..

Posted

niestety nie bedzie planowanej na jutro steryzlizacji i przeswietlenia stawow.. musimy powtorzyc badanie krwi wiec przelozona jest na poniedzialek...

Posted

Biedna psinka!! ale przynajmniej grzeje sobie stawy w ciepełku!!

Może te POTWOORY kiedyś poczują co to znaczy chłód, głód i siedzenie w klatce.

Posted

Ania_w napisał(a):
yyyyy:))))

Agus, Ty chyba naprawde chcesz zeby Twoj Jedrek stracil cierpliwosc i Ciebie dal na tymczas? Jak dobrze kojarze to oprocz ogromnego :) Edka masz u siebie od dluzszego czasu suczke ktora czeka na amputacje lapki i ogromnaista 15 letnia ONke..

Sunia z łapką dzięki Bogu zaadoptowana, ON-ka....???
nie wiem czy jutro jej w domu mieć nie beę, w tej chwili na niepewnym tymczasie...
Jędrek przedwczoraj stracił cierpliwośc,jak zobaczył wyciąg z konta ...i sam poszedł na tymczas....do biura..........:cool1:
A Edek to Edek.
To rodzina.

Posted

Potrzebujemy pieniążków na leczenie
Iliady...Leczenie będzie długie i bardzo
kosztowne, Dogomaniacy!
Nigdy nie zawodzicie,tak???
Bardzo prosimy o pomoc!!!
Liczyłyśmy się z Anią,żę łatwo nie będzie,ale sytuacja przerosła nasze możliwości finansowe...

Posted

Sama widziłam iliade...cudowna sunia...to chyba dzieki niej zakochałam sie w goldenach:loveu: no ale na pierwszym miejscu nadal są rotki:evil_lol:
to co agnieszka nadrabiamy bazarkami??