Don_Vito Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Dziękujemy :) Wam również życzymy Wesołych Świąt! :loveu: Quote
Pastor Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 (edited) Wesołych Świąt :) Pozdrowienia dla sąsiada i czekamy na spacer ;) Edited December 26, 2012 by Pastor Quote
Don_Vito Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Dziękujemy! :) Również życzymy Wesołych Świąt! :) Spacerek pewnie niedługo się odbędzie. :razz: Quote
Don_Vito Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Dziękujemy tutaj też za życzenia! Tobie również phase wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! :lol: Quote
phase Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Don_Vito'] Tobie również phase wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! :lol: Dzięki kochana. :) [quote name='unikatowydiament']kiedy będą nowe focie? No właśnie, właśnie, ŚWIEŻUTKIE! :lol: Quote
Don_Vito Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 unikatowydiamenti i phase fotki nie mam pojęcia, może w tym, a może przyszłym tygodniu! :eviltong: Quote
phase Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Don_Vito']unikatowydiamenti i phase fotki nie mam pojęcia, może w tym, a może przyszłym tygodniu! :eviltong: Ja Ci dam może. :mad::eviltong: Quote
Don_Vito Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Mam! Dziś wymusiłam od wujka zdjęcia! :multi: Niestety tylko 2! :evil_lol: Ze świąt! :p Quote
Don_Vito Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Oj taaak! Maskotka nasza malutka! ;) Nano jest też niezłym krzykaczem! :oops: Jak czegoś nie dostanie to od razu zaczyna szczekać, krzyczeć! DESPOTA mały! :diabloti: Quote
phase Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 I jak zwykle tylko jedna fotka. :mad: Tej jego kolega ma cudowne umaszczenie. :loveu: Quote
Oscar Patric Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Don_Vito napisał(a):Oj taaak! Maskotka nasza malutka! ;) Nano jest też niezłym krzykaczem! :oops: Jak czegoś nie dostanie to od razu zaczyna szczekać, krzyczeć! DESPOTA mały! :diabloti: wiem że One zawsze dostają to co chcą:evil_lol: Quote
Don_Vito Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Kaaasia napisał(a):Kolega przeżył to spotkanie?:eviltong: Tak, ponoć najlepsi kumple! Biegają, szczekają i się nie gniotą! :roll: phase napisał(a):I jak zwykle tylko jedna fotka. :mad: Tej jego kolega ma cudowne umaszczenie. :loveu: Lepsza jedna niż żadna! :eviltong: unikatowydiament napisał(a):wiem że One zawsze dostają to co chcą:evil_lol: Tak, a to nie jest dla właściciela dobre! Raz dostanie to zapamięta i będzie dalej żebrał! :shake: Quote
Don_Vito Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Jak tu dorwać te ptaszki na balkonie! :eviltong: Szybki Nano z moim bratem! :multi: Quote
Don_Vito Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Kaaasia']Jaki on już duży :loveu:[/QUOTE] Tak, wielkolud! Za jakiś czas jadę do niego i go solidnie obfoce! :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']rośnie chłopak ja na drożdżach[/QUOTE] Oj rośnie. Już skacze po łóżkach! :loveu: Quote
Don_Vito Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Oto dwie najświeższe focisze Nano! :loveu: i Quote
phase Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Jak żaba. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/487412_4441110067723_57902978_n.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Kaaasia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 A dlaczego on śpi ze smyczą? Widać, że chłopak, bo wszystko ma niebieskie :loveu: Quote
Recommended Posts