Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto kilka zdjęć ze spotkania potworów! :loveu: Niestety nie dało się im zrobić wspólnego zdjęcia podczas odpoczynku, ponieważ takowego nawet przez chwilę nie było. :roll:

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To by było na tyle. :evil_lol: Reszta zdjęć jest tak rozmazana, że nie można niczego rozróżnić! :shake:
Vito pokochał małego! Zrobił mu darmową kąpiel poprzez wylizanie! :multi:

Posted

a u mnie w domu jest parson i bokser ,zycze wszystkiego dobrego i wiele wiele cierpliwosci dla wujcia bo bedzie jej potrzebowal.i niech sie maluszek dobrze chowa

Posted

[quote name='unikatowydiament']ja mówią JRT to najprawdziwszy terier,a ten jego charakterek...
niech mały zdrowo się chowa i przynosi Wujkowi samą radość:)[/QUOTE]

Dziękuję, już jest oczkiem w głowie. :evil_lol: Każdy kto go pozna nie może się odkleić. :roll:

[quote name='beahoff']a u mnie w domu jest parson i bokser ,zycze wszystkiego dobrego i wiele wiele cierpliwosci dla wujcia bo bedzie jej potrzebowal.i niech sie maluszek dobrze chowa[/QUOTE]

Dziękuję, tak cierpliwość się przyda, bo choć mały to rozrabia niesamowicie! :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Don_Vito napisał(a):

Dziękuję, tak cierpliwość się przyda, bo choć mały to rozrabia niesamowicie! :lol:

Moja ruda ma koleżankę terierkę w bloku obok.to są szogunki małe.Na spacerku Niki leży w trawie i dziubie patyka,a ta nad nią skacze.ADHD w wersji mini :)

Posted

[quote name='Yana']śliczny jest i pięknie cwiczycie wystawianie :-)

Dziękujęmy. ;)

[quote name='tatankas']Moja ruda ma koleżankę terierkę w bloku obok.to są szogunki małe.Na spacerku Niki leży w trawie i dziubie patyka,a ta nad nią skacze.ADHD w wersji mini :)

Ada, bo to jest małe ADHD! Na spacerku udaje, że iść nie może (oczywiście chce na rączki :roll:), a po przyjściu do domu zasuwa tak, że po ścianach biega! Jego nie da się zmęczyć. :placz:

[quote name='unikatowydiament']szczyle są przesłodkie:loveu:

Tak, są przeeeesłodziutkie! Takie śmieszne! :loveu: Jeszcze troszkę czasu, a nastąpi bunt młodzieńczy, więc trzeba się cieszyć, póki grzeczny! :evil_lol:

[quote name='Kaaasia']https://lh6.googleusercontent.com/-sDJJ3J_1yB4/UIa1YIM3O8I/AAAAAAAACas/TCwLUxJ2AnY/s720/IMG_5442.JPG Nanuś nieźle popitala :loveu:
https://lh6.googleusercontent.com/-NO1Q2GmmZAg/UIa10xv49fI/AAAAAAAACcM/oaaot7bBY24/s720/IMG_5516.JPG Ćwicz ciotka, ćwicz :eviltong:

Kaśka, popitala to mało powiedziane. :eviltong: Bardzo jestem z niego zadowolona, bo w ciągu jednego dnia młody nauczył się 'siad' i 'tu' vel 'do mnie'. :multi: Ćwiczymy, ćwiczymy jak tylko się spotykamy! :p Młody coraz lepiej ze mną współpracuje. :) Debiut już nie długo, więc trzeba spiąć tyłeczki! :cool3: