Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rita... wielkie dzięki!!!! :kiss_2:

nie wiem, czy się uda, ale może będziemy mogli umieścić Pimpusia w jednym z hoteli w Łodzi, pracowałaby z nim behawiorystka, która jest na miejscu, nie chcę mówić na 100%, bo to jeszcze w fazie projektu, ale byłoby rewelacyjnie! trzymajcie kciuki, pewnie będę coś więcej wiedziała w tygodniu, oby się udało!

Pimpulku kochany, pamiętamy i szukamy!!

na fejsbuczkowe wydarzenie zapraszam:
[url]http://www.facebook.com/events/347312362026623/?fref=ts[/url]

tekst o Pimpku został nawet przetłumaczony na angielski

Posted

Tosiu brawo!!!! Tak się cieszę i trzymam kciuki, oby się udało:) Pimpku nie damy Ci zginąć, jesteś supero KTOŚ:):):):)
TOSIU JAKBY COŚ, DAJ NAMIARY NA HOTELIK, JESTEM W ŁODZI, MOGE PODJECHAĆ, LOOKNĄC NA PIMPULKA:)

Posted

[quote name='Marycha35']Tosiu brawo!!!! Tak się cieszę i trzymam kciuki, oby się udało:) Pimpku nie damy Ci zginąć, jesteś supero KTOŚ:):):):)
TOSIU JAKBY COŚ, DAJ NAMIARY NA HOTELIK, JESTEM W ŁODZI, MOGE PODJECHAĆ, LOOKNĄC NA PIMPULKA:)[/QUOTE]

mam nadzieję, że się uda, byłoby wspaniale gdyby był bliżej, Marycha bardzo dziękuję za pomoc!! mogłybysmy jeździć do niego na zmianę, trzeba go przyzwyczajać do tego, że odwiedzają go różne osoby

Posted

[quote name='rita60']Tosiu a z ogłoszeń cisza ?[/QUOTE]
dostałam wczoraj jedno zapytanie o Pimpusia!
pytała o niego pani spod Częstochowy. pytała o stosunek Pimpusia do kotów, pani ma jeszcze okaleczonego psa (ale nie wiem, jak..).
napisałam jak sytuacja wygląda- Pimpuś nie reaguje na inne psy, nie mam natomiast pojęcia, jak zachowuje się w stosunku do kotów. Porozmawiam z Sylwią, może będzie miała możliwość jakoś to sparwdzić (nie narażając kota na zawał serca..)

Posted

dostałam wiadomość od Sylwii, ze Pimpulek próbuje być jej kolegą, gdy wchodzi do niego z jedzonkiem :)
i teraz co najważniejsze: Pimpko jest w boksie razem z inną sunią i wszystko jest bardzo dobrze!!

Posted

[quote name='_Tosia_']dostałam wiadomość od Sylwii, ze Pimpulek próbuje być jej kolegą, gdy wchodzi do niego z jedzonkiem :)
i teraz co najważniejsze: Pimpko jest w boksie razem z inną sunią i wszystko jest bardzo dobrze!![/QUOTE]
No to idzie ku dobremu...

Posted

Tosiu dzięki za pycha info:):):) Pimpko to kochany smoczek, zaufa i będzie szczęśliwy w nowym domku! A co do odwiedzin w hoteliku z najwyższą przyjemnością będę Twoim zmiennikiem Tosiu:) Musimy mu pomóc, to bidka, nie miał szczęścia, ale to już przeszłość;)

Posted

rita60 napisał(a):
Czy mały został sprawdzony na koty,czy ten domek nadal zainteresowany ?

Rita, domek raczej się wycofał..

Ciotki, Pimpuś jest już w Łodzi w Hotelu 'Na kocią łapę" :). Dostał lekkiego uspokajacza, żeby zniósł podróż spokojnie. Biedaczek stał i rozglądał się niepewnie po nowym miejscu.. Jak tylko się przyzwyczai do akcji wkracza szkoleniowiec!
Pimpusiu kochany, będzie dobrze!

Ja w ogóle zapomniałam, ze on jest taki mały :lol:. Kopiliśmy mu szelki i musiałam je mocno zmniejszać