Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj z Pimpkiem na badaniu krwi po kątem tarczycy, wyniki będą jutro.

W zależności od nich albo utrzymamy, albo zmniejszymy dawkę forthyronu.

Poza tym Pimpkowi wyszło szczepienie na wściekliznę, więc został zaszczepiony,

Wzięliśmy tabletki na robale, Pani Ania ma mu je podać za dwa tygodnie.

Wyczyściliśmy gruczoły okołoodbytowe.

Kupiłam 4 x 10 tabletek forthyronu.

Sczepienie

m806cj.jpg

21kb1qr.jpg

2nvgx77.jpg

Badanie krwi z pobraniem - 35 zł

Forthyron 400 4x10 tabletek - 60 zł

Szczepienie - 25 zł

Odrobaczenie - 12 zł

ev9q9c.jpg

Posted

Dostałam wyniki Pimpka. Znowu się znacznie poprawiły od ostatniego badania . :klacz: :klacz:  (a zaczynaliśmy od 8,53 w styczniu 2014)

Mamy zmniejszyć dawkę forthyronu (teraz Pimpkek brał 2 x dziennie po 3/4 tabletki)

Od teraz ma brać tylko rano. Po 3 miesiącach mamy znowu sprawdzić czy się nie pogarsza :):)

2res38k.jpg

Posted

Nareszcie dotarłam!!!!!!! Asiu bardzo proszę prześlij mi wreszcie namiary na siebie!!!!!! Pod kątem konta;) Wesołych Świat Dziewczynki i wszystkiego dobrego dla Pimpula naszego:) Myszko nieustający szacun dla Ciebie...

Posted

Nareszcie dotarłam!!!!!!! Asiu bardzo proszę prześlij mi wreszcie namiary na siebie!!!!!! Pod kątem konta;) Wesołych Świat Dziewczynki i wszystkiego dobrego dla Pimpula naszego:) Myszko nieustający szacun dla Ciebie...

witaj Marysiu!

namiary przeslę, dziękuję <3

Posted

Dzięki Asieńko, ściskam świątecznie i szacun również dla Ciebie za pomoc dla Pimpusia, on już tyle czasu jest szczęśliwy i spokojny. Pamiętam jak go zobaczyłam pierwszy raz: kupka kochanego nieszczęścia i ta łapinka podkurczona... dobrze, że to przeszłość!!!

BRAWO:)

• Upvote 1
Posted

ech Marysiu, bez Was nie byłoby mowy o pomocy- nie dałabym z tym rady :/

to Wam dziewczyny nalezy się podziękowanie za pamięć, wsparcie duchowe, finansowe, wizyty u weta Myszy, dziewczyny, sama bym tego nie udźwignęła.. :(

uściski dla WAS!! 

Posted

Asieńko wszystko dotarło tylko, że mi gnoje konto zablokowali, bo jakiś kod do karty kodów zużyłam czy jakoś tak. Jak wyjaśnię to przelewam co mi tam na tym koncie zakichanym zostało:)