Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego Alleluja.

Posted

Kochanemu a Przemądremu, Wiernemu Pimpulowi życzę ZDROWIA!!!! Zdrowych łapek, oczek, uszek i wszelkich podrobów...
Całuję psią kudłatą łepetynę, jak sugeruje Tosia, bo odwrotnie niż Marycha35 ryzykownych całusów nie lubię. To już rydzykowe byłyby lepsze, choc też fuj...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marycha35']Oj, nie mogę namierzyć:([/QUOTE]
czemu? podałam link do jego albumu bezpośrednio i mnie się otwiera. Jak coś, to Jagna Węgrzynek i proszę znaleźć jego album.

Posted (edited)

[quote name='Ayame Nishijima']OOOki. Zrobiony był wcześniej, ale czekał na akceptację:

Jeśli wolicie jakoś zmieniony, bardzo proszę - piszcie.

Ayame dziękóweczka serdeczna za pomoc:):):) Dziewczynki mamy nowy banerek dla PIMPUSIA, bierzcie proszę:):):)

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Jaaga']czemu? podałam link do jego albumu bezpośrednio i mnie się otwiera. Jak coś, to Jagna Węgrzynek i proszę znaleźć jego album.[/QUOTE] Ja nie mam FB, może dlatego:)

Posted

[quote name='rita60']Mnie też:lol:
Ten na dole? czyli który? Sonii? Tamten był na precyzyjne zamówienie, ale mogę Wam machnąć coś w tym stulu. Skoro mam już jeden banerek, to powino być max 20 min roboty. Tyko prosze o precyzyjne info jak ma być. Na razie podlinkowuję ten beżowo - czerwony.

Jest podlinkowany z serwera, na którym linki są krótsze, więc powinno ładnie działać :)