Marycha35 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 A wiecie, że mnie to czasami żal takich tłuczków. Wyobrażacie sobie życie bez możliwości odczuwania tego, co odczuwacie w stosunku do zwierząt i dzięki nim??? Ale nuda, szarówa i płaskość!!! I oni tak właśnie mają durnoty!!!! Bez tych wzruszeń, radości, miłości, że wyjadę z górnego C;) Quote
Mysza2 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Marycha35']A wiecie, że mnie to czasami żal takich tłuczków. Wyobrażacie sobie życie bez możliwości odczuwania tego, co odczuwacie w stosunku do zwierząt i dzięki nim??? Ale nuda, szarówa i płaskość!!! I oni tak właśnie mają durnoty!!!! Bez tych wzruszeń, radości, miłości, że wyjadę z górnego C;)[/QUOTE] A wiesz, że Ty masz rację. Ciągle mamy doła bo bid tyle, ale jak się nam coś uda z jakąś bidą to nam skrzydła rosną. Albo jak sobie popatrzę na to moje cudo co tu leży koło mnie. Nikt z nich nigdy tego nie poczuje. Quote
Marycha35 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Prawda???:) Koło mnie też cudo leży, brzucholcem do góry:) Jak czytam na Dogo o tych najgorszych bidotach to lecę do niej, czasami ryczę w nią, a sunia cierpliwie wszystko znosi i tylko spokojnie liże mnie po pysku:):):) BEZCENNE!!!!!! Quote
Marycha35 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Małgoś dziękóweczka:) I WESOŁYCH, RODZINNYCH I SMACZNYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ WSZYSTKIM:):):):) Quote
_Tosia_ Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Znów mialam telefon w sprawie Pimpka i znów to samo- 'za stary'. ciotki, uważam, ze chyba trzeba zmienic sposób ogłaszania go. Może trzeba napisać, że to starszy, 10-letni pies, wymagający stałej opieki weterynarza, któremu szukamy domu na resztę życia. Bo chyba nieodpowiednie osoby dzwonią. Czasem wbrew pozorom właśnie takie psiaki znajdują domy, może pamiętacie Babusię-pies praktycznie bez szans na adopcję znalazł dom na ostatnie chwile życia. Jeśli się zgodzicie, napiszę do dziewczyny, która robi mu ogłoszenia i poproszę o zmiany. Każdy kto dzwoni jest zaskoczony tym, ile on ma lat. Do tego informacja o tym, ze trzeba z nim jeździć regularnie do weta i dbać o staw 'pogrąża' go totalnie. Co o tym myśicie? Może macie jeszcze jakieś pomysły? Quote
Mysza2 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Tosiu dobrze myślisz, trzeba próbować:) Quote
_Tosia_ Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Dziękuję Myszko za odpowiedź! Myszko, mam jeszcze pytanie o ten nr chip, czy udało się może sprawdzić?.. Wybacz , że Cię dręczę , ale zaniepokoiłam się informacją o braku nr bo przecież płaciliśmy za jego czipowanie.. Quote
rita60 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Masz rację Tosiu,lepiej napisać jak faktycznie jest,są ludzie co adoptują starsze psiaki,będą wiedzieć na czym stoją. Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Asieńko popieram!!! I Dziewczynki samej wspaniałości w 2014!! Dla ogonków wszelakich tyyyyyż;):) Oby nasz Pimpuś nie bał się pieprzonych, ups, wystrzałów... Quote
Mysza2 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:BIG::BIG: Quote
Marycha35 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Jejcik, na bank będzie udany z takimi dowodami na istnienie Boga:):):):);) Quote
_Tosia_ Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Piekne te 'dowody' :loveu: Wszystkiego naj naj na nowy rok! Oby znalazł się szczęśliwie dom dla kazdej bidy! ps. robimy stronę o Pimpusiu, ja kończę bazarek. Lada dzień podrzucę linki Quote
_Tosia_ Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Zapraszam na bazarek dla Pimpusia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249821-KUP-TERAZ-bi%C5%BCu-ksi%C4%85%C5%BCki-p%C5%82yty-ciuchy-dla-Pimpusia-do-31-stycznia-do-23-ej?p=21705799#post21705799 :)) Quote
_Tosia_ Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 a oto i strona Pimpusia ;) http://www.pimpek.obraz.com.pl/ Quote
Mysza2 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 _Tosia_ napisał(a):a oto i strona Pimpusia ;) http://www.pimpek.obraz.com.pl/ Brawo Tosiu, a historia łapie za serducho:) Quote
Marycha35 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Pycha Asieńko, rewelka pomysł z tą stroną!!!!! I jak cudownie widać zmianę wyglądu Pimpulka! Był smutny, zrezygnowany, bidul, teraz smoczuś kochany, jakby pewniejszy siebie, uspokojony:) Quote
Marycha35 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 _Tosia_ napisał(a):Zapraszam na bazarek dla Pimpusia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249821-KUP-TERAZ-biżu-książki-płyty-ciuchy-dla-Pimpusia-do-31-stycznia-do-23-ej?p=21705799#post21705799 :)) ASIK BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszamy...;) Quote
_Tosia_ Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 :oops: Byle coś to pomogło Pimpusiowi.. oby znalazł się w koncu ten jedyny wymarzony domek Quote
rita60 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Marycha35 napisał(a):Oby tak się stało:):):) Dokładnie...a stronka przepiękna. Quote
_Tosia_ Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Adrian nad nią pracował ;) Ciotki, poszalałam i zrobiłam jeszcze jeden bazarek. A, i tak po nocach nie śpię ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/249940-NOWE-KOSMETYKI-dla-dzieci-i-nie-tylko%21%21-Dla-Pimpusia-do-15-stycznia-do-23-ej?p=21721758#post21721758 chyba można mieć dwa? Szukałam w regulaminie, ale nie widzę informacji, że nie można.. Quote
_Tosia_ Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Ciotki, jeszcze jedna bardzo ważna informacja!! Zmienia się nr do kontaktu w sprawie adopcji Pimpusia! Bić w głupi pysk za gapiostwo i ciemnotę!! (oczywiście mnie). Doładowywaliśmy ten nr regularnie i wczoraj też próbowaliśmy, a tu klops! Nr już nieaktywny! Totalna skleroza, wydawało mi się, że powinna być jakaś informacja ze strony sieci, że nr będzie dezaktywowany a tu nic. Także do kontaktu jest nowy numer.. Poprosiliśmy już dziewczynę, która robi ogłoszenia o zmianę, na szczęście jest też podawany mail, więc myślę sobie, ze jak komuś bardzo zależy, a trafiłby na stare ogłoszenie, to do nas dotrze... Nowy nr do kontaktu: [FONT=Lato]739 092 424 [/FONT]:oops::oops: Quote
Recommended Posts