Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Myszuś, BUZI, CMOK, ŚCISK:):):) Ale chiiba aż tyle to nie! On przybrał na wadze fakt, ale żeby aż 19!!!! Smok, fortepian i bizon w jednym;)[/QUOTE]
Marysiu, miałam problem z wstawieniem go na stół, lekki nie jest :evil_lol:, ale się nie będę upierać:)

Posted

Myszko ja nawet nie mam prawa piuknąć!!! To Ty go doglądasz, jeździsz, nosisz. Ty wiesz jak jest, ja jeno kląskam;) I zachodzę w głowę,gdzie on te kg mieści na takim małym ciałku!!!

Posted

Ja tak trochę na oko z tymi 15 kg,.. Moja wazy 17 Pimpek wydawał się mniejszy.. Ale pewne jest dobrze ubity:lol:
ciotki, miałam telefon w sprawie Pimpka, totalna załamka. Pani gdzies spod Bielska- do gospodarstwa psa chce, bo psy sasiada- kamieniarza 'wczoraj zagryźli ich psa' , a oni krowy i swinie mają. No i 'poszli do sąsiada i mowią, ze pies to pies, ale kiedyś te psy czlowieka zagryzą, bo są szkolone i rozszarpują wszystko, psy , koty i w ogóle'.
Jak dzwoni telefon 'Pimpkowy' to ja się juz czasem boję odebrac...:shake:

Posted

Czasami to mi się wydaje, że ci ludzie tak nie myślą, że to niemożliwe, ale wystarczy wyjść na ulicę... Dzisiaj widziałam jak baba tłusta odganiała psiaka chudzieńkiego od budki z pieczywem, nikt w kolejce nie zareagował...