Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysiu, to się chyba nigdy nie skonczy...

o Pimpusia nikt na razie nie pyta.. Martwi mnie ten jego wiek.. Każdy kto usłyszy, ile on ma lat, wycofuje się.. :(

cioteczki,,znacie kogoś poza Fochu kto robi banerki?

Posted

[quote name='_Tosia_']o Pimpusia nikt nie pyta. plakaty porozwieszane w zaprzyjaźnionych lokalach, ogłoszenia są, ale bardzo ucichły telefony...[/QUOTE]
Dla większości ludzi 3 letni psiak to już stary, a co dopiero Pimpek.
Dziewczynki w przyszłym tygodniu pojadę na czyszczenie gruczołów z Pimpkiem.
Strasznie szybko ten czas leci

Posted

Dziękujemy Myszko!!!

dzis tez dzwonił jakis pan z pytaniem o Pimpka, no ale oczywiscie to samo- aaaa, bo my szukamy pieska tak do 1,5 roku, bo później smutno się rozstawac tak szybko...:shake:

Posted

Dziewczynki byłam wczoraj z Pimpkiem na czyszczeniu gruczołów. Jak zwykle jeden ok drugi zapchany.
Pani wet mówiła że koniecznie co miesiąc trzeba to robić bo inaczej znowu się będzie paskudzić.
Pimpek spokojny i pogodzony z losem jak zwykle, ale przed wejściem do gabinetu się wzbrania:)
Już wie co go tam czeka.
Zapłaciłam 10 zł, proszę zapisać ode mnie dla Pimpka.
Zostawiłam Pani Ani ten preparat Arthro Ha, 90 tabletek na 3 miesiące.

Zdjęcia monotonne, albo w moim autku, albo u weta:)

w poczekalni wpakował się na kanapę i bardzo mu się tam podobało:)

Posted

Marysiu, jestes jak zwykle niezawodna, dzięki za info!

Yyy, ale ja widzę u Ciebie banerek...

Myszko stokrotne dzięki!! Pimpuś wie, gdzie najlepiej, znaczy się, wie, co to kanapa:loveu:

Posted

Myszko dziękóweczka serdeczna nieustająco za pomoc:):):) A nasz Przyjaciel śliczny i te uszka takie kochane:):):) I fajnie, że wcina nasz preparat, oby pomógł mu i nóżka nie bolała:)
Asieńko już też widzę banerek, dzięki:)

Posted

[quote name='zachary']Pimpulek jest przepiękny!:loveu: Piękniejszy od yorka:evil_lol:, napatrzeć się nie mogę...:eviltong:.[/QUOTE]
Naprawdę jest śliczny:)
Ale dla większości ludzi "za stary".
Jemu potrzebny byłby dom ze starszymi spokojnymi ludźmi.
Ja go tak odbieram, że jemu za wiele do szczęścia nie potrzeba, spokój, trochę spacerów, pełna micha, spokojne miejsce do poleżenia:)