Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Pimpusia bez zmian, miałam jeszcze jeden telefon w sprawie adopcji, pani miała się zastanowić, ale straciłam już nadzieję, bo się nie odzywa i nie odpowiada na moje zapytania.. :(

Posted

[quote name='Marycha35']NO WŁAŚNIE!!! Domiszcza, w łeb????;)[/QUOTE]
chyba tak.. Pani brzmiała rozsądnie, a później zero odzewu.. Najpierw prośba o maile, zdjęcia itp, a później cisza..

Posted

[quote name='_Tosia_']chyba tak.. Pani brzmiała rozsądnie, a później zero odzewu.. Najpierw prośba o maile, zdjęcia itp, a później cisza..[/QUOTE]
Tosiu, mnie już chyba nic nie zdziwi, byłyśmy z AgusiąP dzisiaj (właściwie to już wczoraj ) na wizycie PA (50 km od nas) i pocałowałyśmy z szacunkiem klamkę:(

Posted (edited)

[quote name='Mysza2']Tosiu, mnie już chyba nic nie zdziwi, byłyśmy z AgusiąP dzisiaj (właściwie to już wczoraj ) na wizycie PA (50 km od nas) i pocałowałyśmy z szacunkiem klamkę:([/QUOTE]
Czasem myślę, ze nie ma nadziei dla gatunku ludzkiego...
a, i miałam jeszcze jeden telefon,pierwszy raz chyba nie nadążałam z odpowiedziami, tak byłam odpytywana (z reguły to ja zasypuję pytaniami...): a gdzie on jest, a ile ma lat, A MACIE JAKIEŚ INNE TERIEROWATE ?.. Byłam bliska rozłączenia się :watpliwy:

Edited by _Tosia_
Posted

[quote name='_Tosia_']Czasem myślę, ze nie ma nadziei dla gatunku ludzkiego...
a, i miałam jeszcze jeden telefon,pierwszy raz chyba nie nadążałam z odpowiedziami, tak byłam odpytywana (z reguły to ja zasypuję pytaniami...): a gdzie on jest, a ile ma lat, A MACIE JAKIEŚ INNE TERIEROWATE ?.. Byłam bliska rozłączenia się :watpliwy:[/QUOTE]

Niestety ludzie nie chcą słuchać, ważne jest to co oni mają do powiedzenia ...

Posted

[quote name='AgusiaP']Niestety ludzie nie chcą słuchać, ważne jest to co oni mają do powiedzenia ...[/QUOTE]
Patrz Agunia, to już prawie nasz stały tekst po wyjściu z wizyty:(

W przyszłym tygodniu trzeba z Pimpkiem jechać na czyszczenie gruczołów jak co miesiąc.
Zamelduję jak pojadę:)