Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Asiu fajocha, że już z nami jesteś:) Agusiu bardzo prosimy o info ile wisimy!!!!;)

Dziewczynki kochane Wy moje ;) Ja zapłaciłam za wizytę 10zł;) zapłacone i nie ma o czym mówić ;) Elunia dopiero wczoraj wróciła z urlopu, więc pewnie w tym tygodniu podjedzie do lecznicy po te tabletki na stawy ;) Nie rozmawiałam z nią jeszcze, bo kobitka pewnie musi odrobić zaległości w pracy :) a ja nie chciałam jej przeszkadzać, ale pewnie wszystko napisze :)

Posted

Agusiu przesyłamy Ci buziaki roku:):):) DZIĘKI SERDECZNE!!! Ela napisał do mnie na PW, odpowiadając na moje wypocinki;), że właśnie wróciła i podpyta o te preparaty u weta:)

Posted

Melduję się. Byłam w Lupusie, ale tych tabletek ArthroHA nie mieli.
Pani dr mi powiedziała że nie zna tego preparatu więc nie może się wypowiedzieć, jak chcemy to mogą zamówić ale nie wiedzą po ile będzie.
I nie wiem czy dobrze zrobiłam bo w końcu kupiłam jedno opakowanie Arthrofosu, bo dobrze byłoby, żeby Pimpek już coś brał na te stawy.
A teraz poczytałam w necie i komentarze są bardzo pozytywne na temat ArthroHA.
Fakturę na Arthofos wzięłam tak jak Marycha35 pisała na fundację, panie dały mi bez problemu na przelew.

Jak się zgodzicie to może niech Pimpek bierze przez 3 miesiące ten arthrofos (jutro go zawiozę do Pimpka), a potem poproszę o zamówienie ArtroHA.
W necie nie kupimy, bo nikt nam faktury na przelew nie wystawi.
A jak nie to może uda mi się zwrócić.

Posted (edited)

Myszko kochana bardzo dobrze zrobiłaś:):):) DZIĘKÓWECZKA:) Masz rację, niechaj Pimpulo już ten preparat łyka, może go boli łapinka. Myszko czy zawiadomiłaś fundację o transakcji, czy ja mam to zrobić, żeby Ci już głowy nie truć:)? A Arthro HA zamawiamy już!!! Edit: z Myszką gadałam, wiem wszystko, dziękuję Elu za telefon:)

Edited by Marycha35
Posted

Byłam, ukochałam, tabletki zostawiłam, fakturę wysłałam.
Pimpek mnie rozbraja bo merda i się cieszy jak mnie widzi,
a ja same nieprzyjemności mu zapewniam:):)

Dzisiejszy Pimpul

Posted

Marycha35 napisał(a):
Elu, a nóżka jak, bolała go, co mówił;)?

Marysiu, Pani Ania mówiła, że wyraźnie bardziej bolała go 3 dniu temu, były momenty że biegał na 3 łapkach wtedy, być może na zmianę pogody go bardziej boli.
Wczoraj trochę utykał, ale chodził na 4 łapkach.
Mam nadzieję że ten preparat coś pomoże.
jak pojedziemy znowu na czyszczenie gruczołów to poobserwuję czy mniej utyka

Posted (edited)

Eluchna pokłony walę na kolanach i już:):):):):):) Asiu gdybyś mogła potwierdź proszę na tym wątku, że dostałyśmy wsparcie od fundacji, czyli z tego bazarku;) Dwa preparaty mamy:):):):)

Edited by Marycha35
Posted

Oczywiście, obydwie faktury są wystawione na fundację KUNDEL BURY z Pabianic.
Za Arthrofos na kwotę 43 zł
Za ArthroHa na kwotę 68 zł.
Jak tylko się dowiem że pieniążki za nie wpłynęły to oczywiście napiszę.
A fundacji Kundel Bury bardzo dziękujemy za pomoc :loveu::loveu::loveu: i organizatorom bazarku również:)