Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pimpulo wie co robi;) Uspokoił się to i nóżka przestała boleć, kochane, mądre smoczysko:) Oj, DSie dzwon, bo będzie kiszka jak psiak się zasiedzi... I pięknie dziękuję za odzew u suni z 11 maluchami!!!:)

• 2 weeks later...
Posted

Teraz wakacje nadciągają, może być ciężko... Ale damy radę!!!!!!:) Dobrze, że Pimpulo bezpieczny, wróciłam z krótkiego wypadu, niestety widziałam dwa psie ciała na poboczu, zabite:( Smutny jest widok na trasach.

Posted

Asiu w Pabianicach działa o ile się nie mylę Piechcia15, może coś powie o suni, dopatrzy, zadba. Zaraz do rodziców jadę, tam zero netu, jak tylko wrócę, walę na wątas!!!

Posted

Tragedia z takimi ludźmi. Cóż ta sunia zawiniła, że dostała taki wyrok...?
Może u Pani jakaś choroba psychiczna się objawiła, to trudno to inaczej wytłumaczyć.
Tak czy siak, sunia bardzo biedna. Może to lepiej, że oddana do schronu, niżby miała mieć piekło odrzucenia i poniewieranie na codzień...
Trzymam kciuki, tylko tyle niestety mogę :shake:

Posted

dziękuję dziewczyny za wsparcie na wątku Kropki. suczka została odebrana ze schroniska przez właścicielkę, szczegóły na wątku...:shake:
--------------------------------------------------------------

PIMPUSIU kochany, czy dla Ciebie znajdzie się domek?...

Posted

Cioteczki , dzwoniłam do DT , u Pimpusia wszystko bardzo dobrze, upały mu nie przeszkadzają, przekochany i grzeczny :).
Boi się tylko bardzo burzy, ucieka do łóżka swej tymczasowej pani....

Marysiu, niestety nie znam nikogo, kto robiłby bazarki..

Posted

Asieńko odzew lekki był w sprawie bazarków, jakoś damy radę;):) Przy okazji dowiedziałam się, że koleżanka z Dogo ma mnóstwo fantów, które przekazałby na bazarro z prośbą o podział na pół przy rozliczeniu. Działa na rzecz schronu i na te psiaki byłyby pieniądze. Jak coś Asieńko daj mi znać :) I cieszą wieści od Pimpulka, serce rozwala ta jego miłość i zaufanie!!!

Posted

[quote name='_Tosia_']Marysiu, mail wysłany, DZIĘKUJĘ!!!!

A Pimpuś jak zwykle kochany , serce mi pęknie, jak on domku nie znajdzie...[/QUOTE]
Znajdzie...tylko ktoś musi go wypatrzyć i pokochać...