Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Popieram Asię, rtg musi być i dalej zdecydujemy:)
Dziś doszło do przekazania fantów i dyszki od mojego bratanka na ręce Adriana od Asi:) Asieńko jak będzie bazarrro daj znać, reklamować będziemy!
Edit:
Asiu mam ogromną prośbę. W schronie w Głownie są dwie bidy onkowate, psiaki chore na nużycę. Są bezpieczne już i leczone, ale kasiorka potrzebna. Czy zgodzisz się, by 1/3 ze sprzedaży fantów ode mnie podarować tym choruskom? Tam ostro działa Nika28, dziewczyna od Karpika:).

Edited by Marycha35
Posted

Marycha35 napisał(a):
Popieram Asię, rtg musi być i dalej zdecydujemy:)
Dziś doszło do przekazania fantów i dyszki od mojego bratanka na ręce Adriana od Asi:) Asieńko jak będzie bazarrro daj znać, reklamować będziemy!
Edit:
Asiu mam ogromną prośbę. W schronie w Głownie są dwie bidy onkowate, psiaki chore na nużycę. Są bezpieczne już i leczone, ale kasiorka potrzebna. Czy zgodzisz się, by 1/3 ze sprzedaży fantów ode mnie podarować tym choruskom? Tam ostro działa Nika28, dziewczyna od Karpika:).

dzięki za przekazanie! :)
jasne, będę zaznaczać te fanty na bazarku od razu

Posted

Wczoraj mama musiała jechać znowu z Pimpkiem, bo gruczoł się ponownie otworzył i wylała się ropa z krwią. Dalej dostaje antybiotyk.
Nogę trzeba prześwietlic, bo zauważyłam na spacerze, że jak ją podnosi, to ona mu drży, wiec chyba jednak coś tam jest nie tak.

Posted

O boze, biedak! Nacierpi się. :-(
W sprawie rtg poprosilam znow Myszę o pomoc w transporcie :oops:. Moze ta łapka mu drży od tego gruczołu, ale przeswietlic trzeba koniecznie

Posted

_Tosia_ napisał(a):
O boze, biedak! Nacierpi się. :-(
W sprawie rtg poprosilam znow Myszę o pomoc w transporcie :oops:. Moze ta łapka mu drży od tego gruczołu, ale przeswietlic trzeba koniecznie

Oczywiście pojadę, napiszcie tylko kiedy.

Posted

Zachary wielkie dzięki!! Zobaczymy po konsultacji, ile to bedzie kosztowalo
Mysza, czy moglabym Cie prosic o tel. bezposrednio do pani Ani abyscie razem mogly jakis termin wybrac?

WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!!!

Posted

Gdybym byla mlodsza, chlopaku...:lol:

Pimpusiu, gdybym tak miala ze 20 lat mniej, to bylbys ze mna. A jeszcze zrobilabym wszystko co w mej mocy, bys mogl odwiedzic swoja sunie, moze dzieciaczki tez...Wciaz o tym marze - dla Ciebie.
Ale raczej w tej sferze marzen to juz pozostanie...:-(

Posted

Dziewczynki, a tu zapraszam do bidnej suni Gapy, która gaśnie ze smutku w schronie. Do zabrania na już;) Looknijcie proszę, mało ludzi tam:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238336-Gapa-psia-staruszka-marznie-w-schronisku-szuka-pilnie-domku[/URL]