Marycha35 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 (edited) Popieram Asię, rtg musi być i dalej zdecydujemy:) Dziś doszło do przekazania fantów i dyszki od mojego bratanka na ręce Adriana od Asi:) Asieńko jak będzie bazarrro daj znać, reklamować będziemy! Edit: Asiu mam ogromną prośbę. W schronie w Głownie są dwie bidy onkowate, psiaki chore na nużycę. Są bezpieczne już i leczone, ale kasiorka potrzebna. Czy zgodzisz się, by 1/3 ze sprzedaży fantów ode mnie podarować tym choruskom? Tam ostro działa Nika28, dziewczyna od Karpika:). Edited March 16, 2013 by Marycha35 Quote
_Tosia_ Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Marycha35 napisał(a):Popieram Asię, rtg musi być i dalej zdecydujemy:) Dziś doszło do przekazania fantów i dyszki od mojego bratanka na ręce Adriana od Asi:) Asieńko jak będzie bazarrro daj znać, reklamować będziemy! Edit: Asiu mam ogromną prośbę. W schronie w Głownie są dwie bidy onkowate, psiaki chore na nużycę. Są bezpieczne już i leczone, ale kasiorka potrzebna. Czy zgodzisz się, by 1/3 ze sprzedaży fantów ode mnie podarować tym choruskom? Tam ostro działa Nika28, dziewczyna od Karpika:). dzięki za przekazanie! :) jasne, będę zaznaczać te fanty na bazarku od razu Quote
Marycha35 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Bardzo Asiu dziękuję:) Pomożemy jeszcze tym bidakom:) Raz jeszcze dziękóweczka!!! Quote
rita60 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Asiu podaj linka do bazarku,będę podrzucać... Quote
_Tosia_ Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 jeszcze mi zostało kilka rzeczy do zdjęć, chciałam zrobić jutro przy świetle dziennym..no i opisy skończyć. linka już podaję, ale proszę jeszcze nie wpisywać postów :razz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241033-Dla-Pimpusia-w-trakcie-tworzenia Quote
Jaaga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Wczoraj mama musiała jechać znowu z Pimpkiem, bo gruczoł się ponownie otworzył i wylała się ropa z krwią. Dalej dostaje antybiotyk. Nogę trzeba prześwietlic, bo zauważyłam na spacerze, że jak ją podnosi, to ona mu drży, wiec chyba jednak coś tam jest nie tak. Quote
_Tosia_ Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 O boze, biedak! Nacierpi się. :-( W sprawie rtg poprosilam znow Myszę o pomoc w transporcie :oops:. Moze ta łapka mu drży od tego gruczołu, ale przeswietlic trzeba koniecznie Quote
rita60 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Mój terier ma 8 lat,od jakiegoś czasu zauważyłam takie drżenie łapek,ale to efekt wieku,bo poprzedni piesek też to miał. Quote
Marycha35 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 O cholerka, Pimpul, jak jest????? Coś szybkie mi się to leczenie wydawało, ja z Fifi jeździłam parę tygodni! Oby już teraz lepiej było z naszym Przyjacielem:) Quote
zachary Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 _Tosia_, przypominam się z kwestią pokrycia kosztów rtg i transportu Pimpuli do weta...Czekam na hasło, ile to kosztowało i przeleję pieniądze. Quote
Marycha35 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 SZACUN I BRAWA:):):):):):) Asiu, daj znać!!!!! Quote
Mysza2 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 _Tosia_ napisał(a):O boze, biedak! Nacierpi się. :-( W sprawie rtg poprosilam znow Myszę o pomoc w transporcie :oops:. Moze ta łapka mu drży od tego gruczołu, ale przeswietlic trzeba koniecznie Oczywiście pojadę, napiszcie tylko kiedy. Quote
_Tosia_ Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Zachary wielkie dzięki!! Zobaczymy po konsultacji, ile to bedzie kosztowalo Mysza, czy moglabym Cie prosic o tel. bezposrednio do pani Ani abyscie razem mogly jakis termin wybrac? WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC!!! Quote
Mysza2 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 _Tosia_ napisał(a):Mysza, czy moglabym Cie prosic o tel. bezposrednio do pani Ani abyscie razem mogly jakis termin wybrac? jutro zadzwonię :) Quote
_Tosia_ Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 cioteczki, skonczyłam bazarek, wczoraj jeszcze dostałam ostatnią porcję darów :)) zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241033-Dla-Pimpusia-do-10-kwietnia-ubrania-torby-buty-bi%C5%BCu-filmy-ksi%C4%85%C5%BCki Quote
Marycha35 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) Supero Asiu, to walimy reklamować, zapraszać, kupować:):):) I co tam u Pimpula naszego słychać? Jak pupka, zdrowa już? Edit: a tu jest wątek tych bidul onkowych ze schronu w Głownie, chorych na nużycę: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240578-Misiek-i-Szarik-w-typie-ONka-chore-niechciane-porzucone-proszą-o-wsparcie/page7 Edited March 24, 2013 by Marycha35 Quote
Figunia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Tez zagladam do Piesia Kochanego, Przemadrego, Wdziecznego, z nadzieja na dobre, coraz lepsze wrecz wiesci. Quote
rita60 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Nie było ani jednego zapytania o Pimpusia...poszło tyle ogłoszeń:shake: Quote
Marycha35 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Cholera, to źle! Może coś musimy wymyśleć sprytnego, zachęcającego;) On nie może tyle siedzieć, nawet w takim cudnym DT, będzie tragedia przy rozstaniu... Quote
Figunia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Gdybym byla mlodsza, chlopaku...:lol: Pimpusiu, gdybym tak miala ze 20 lat mniej, to bylbys ze mna. A jeszcze zrobilabym wszystko co w mej mocy, bys mogl odwiedzic swoja sunie, moze dzieciaczki tez...Wciaz o tym marze - dla Ciebie. Ale raczej w tej sferze marzen to juz pozostanie...:-( Quote
Marycha35 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Dziewczynki, a tu zapraszam do bidnej suni Gapy, która gaśnie ze smutku w schronie. Do zabrania na już;) Looknijcie proszę, mało ludzi tam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238336-Gapa-psia-staruszka-marznie-w-schronisku-szuka-pilnie-domku[/URL] Quote
Recommended Posts