Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooo, jest i Małgosia, dziękuje za przybycie:):):) To czekamy na Tosię i wieści o ślicznej rodzince:) Ciekawe co z kastracją?????? Tatko jest bohaterem, ale chyba trzeba go skrócić;)

Posted

dziewczyny juz się melduję! dziekuję Wam strasznie za obecność na wątku i chęć pomocy!
ogłoszenia już wkleiłam do 3-go posta

Marycha- piesek jeszcze nie ma imienia, może jakieś wspólnie mu nadamy :)

Chcemy pojechać do nich w sobote lub niedziele, odwiedzić i może jakieś nowe fotki porobić.
Dziękuję Wam bardzo za udostępnianie wydarzenia na FB :)

Posted

Tosiu jak dobrze, że jesteś:) Pomysł z kastracją i umieszczeniem ich wspólnie pyszny:):):) TAK TAK TAK. Mnie się marzy wspólna adopcja rodziców... Piszę gdzie się da, ale cisza. Pomysł z wymyśleniem imienia supero:) Ja na początek pozwolę sobie zgłosić: TATKO;) lub KTOŚ:) Co na to pozostałe Dziewczynki?;) Dodam, że mama to Sonia, natomiast maluchy to Simba, Sezam i Sag.
Tosiu błagam wymiziaj smoczki od nas i zrób im proszę fot dużo, chcemy oko nacieszyć, a i do ogłoszeń będzie:):):) A powiedź proszę jak sytuacja finansowa tej, jakby nie patrzeć, 5-osobowej rodzinki? Czy jakieś wsparcie potrzebne?
Tosiu a czy dodatkowo ogłoszenia u Romki zamówić?
Ona, kochana Romeczko dzięki raz jeszcze:), oferowała pomoc w tej kwestii:)

Posted

:) Adrian go nazywa Pimpek :)
jeśli Romka zrobiłaby jeszcze ogłoszenia to byłoby super! ja już kilka zrobiłam, są w 3 poście.
na razie płacimy za pobyt Pimpusia , nie jest to duża kwota, jak nie bedziemy dawać rady, to pewnie się odezwiemy...
i chyba zmówimy banerek u którejś cioteczki :)
ja nie umiem zrobić..
Wymiziamy je na 100% :)

Posted (edited)

Banerek już zamawiam u cioteczki fochu:) Chyba, że ktoś z naszych wątkowiczów potrafi???:) Zaraz napiszę do Romki. Tosiu, a czy możesz wkleić tekst to poślę razem z fotkami jakimiś:), chyba, że przekleję z ogłoszeń zrobionych przez Ciebie, mogę?
EDIT:
banerek zamówiłam:)

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Marycha35']Banerek już zamawiam u cioteczki fochu:) Chyba, że ktoś z naszych wątkowiczów potrafi???:) Zaraz napiszę do Romki. Tosiu, a czy możesz wkleić tekst to poślę razem z fotkami jakimiś:), chyba, że przekleję z ogłoszeń zrobionych przez Ciebie, mogę?
EDIT:
banerek zamówiłam:)[/QUOTE]

no pewnie, bierz tekst z ogłoszeń,albo z FB, śmiało mozna go modyfikować :). na wielu portalach jest ograniczenie w ilości znaków i musiałam bardzo mocno skracać tekst.
czekamy zatem na banerek:loveu:
ps. i oczywiście korzystajcie ze zdjęć , na FB jest cała galeria :)

Posted

Tatko-Pimpuś jest niesamowity. Adrian opowiadał, że jak mu zawoził jedzenie, jadł sobie zawsze spokojnie, a to czego już nie mógł zanosił do jamki w ziemi. Jak zobaczył, że Adrian go obserwuje, to robił koło wokół pola z tym jedzeniem w pyszczku i dopiero po takiej 'zmyłce' szedł schować jedzenie na później. Jak dochodził do jezdni (bo tam przecież 'mieszkał'..) to siadał najpierw na skraju i rozglądał się.. serce mi pęknie, jak nikt go nie weźmie..żeby tylko super domek się trafił. aa i jeszcze jak pierwszy raz dostał usypiacza w jedzeniu to nie chciał później tego samego żarcia ruszyć. no i w ogóle nie chciał usnąć, dlatego Małgosia się na niego w końcu rzuciła. biedak wystraszył się i ją capnął, na szczęście nic się nie stało. no ale chyba nie ma się co dziwić, że tak zareagował.
no a sunia zna komendy.. musiała mieszkać w domu..

Posted

Kochany Pimpko!!!!! Mądry, dobry, przystojny;) Dla Małgosi całusa w ugryzienie ślemy;) I nieustające BRAWO dla Adriana, jak dobrze, że to właśnie On przejeżdżał koło tej rodzinki!!!!! Inni też jeździli, no ale....

Posted

pozwolę sobie

Zamieszczone przez mariamc
Wspólny kandydat Dogo i Miau przegrywa na KV.

GŁ0SUJCIE NA BIAŁĄ PODLASKĄ - TAM CZEKA PONAD 350 PSÓW.

Znajdźcie chwilkę czasu i zagłosujcie w ankiecie, która może pomóc Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Białej Podlaskiej zdobyć karmę na zimę. Wystarczy parę minut, a ponad 350 psich ogonów zamerda w podziękowaniu :smile:
Wystarczy się zarejestrować i oddać swój głos. Jest to zupełnie bezpłatne.
Nie bądźmy obojętni...

INSTRUKCJA JAK GŁOSOWAĆ W KV
1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum

2. wciskasz link Rejestracja

3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję

4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji
i wciskasz"wyślij"

5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link

6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło

7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"

8.wybierasz wątek "Poznajmy się"
:arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 51ee6e7637
i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie

9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2012”
:arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15746

10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 3 (trzecią) - schronisko "Azyl" w Białej Podlaskiej , klikasz pod ankietą „wyślij”.

11. Podajesz nr telefonu komórkowego ( dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu..SMS jest darmowy!

Posted

Jeśli chcecie odwiedzić szczeniaki i mamusię to zapraszam jutro :) Mamy akurat w przytulisku Spacerową Sobotę i poza pracownikami będzie sporo nas wolontariuszy :)

Posted

Dwa maluchy już są w nowych domkach z tego co wiem :) Został jeden czarnuszek, dla którego może też coś się szykuje, ale nie zapeszamy :)

Sonia za to jest cudowna, delikatna, kochana, zero agresji. Na początku trochę bała się wyjść z boksu, ale na spacerze widać jaka to cudowna sunia - tylko się tulić i miziać... I jest śliczna. Musi szybko znaleźć domek, bo nie zasługuje na to, żeby mieszkać w boksie!

A! Sonia ładnie chodzi na smyczy i potrafi dawać łapkę.

Posted

[quote name='Marycha35']Nika28, kopę lat, witaj:):):) Dzięki za foty!!! Fajocha, że masz dostęp do suniaczka. A te domki to ok były???? Sprawdzone?[/QUOTE]

Witaj, Maryś :)

Nie wiem niestety co to za domki, jak byłam dzisiaj w przytulisku to został jeden maluch, pracownica mnie poinformowała, że pozostałe dwa już poszły, tylko tyle wiem :(

Ja ogłaszałam całą rodzinkę kilka dni temu (Sonię i maluchy), ale myślę że można też zrobić ogłoszenia samej Soni ? Tak mi jej szkoda, ona powinna spać w łóżku a nie w budzie :(

Posted

Miło Cię przeczytać:) Dzięki za info, może coś będzie wiedziała Tosia:) A pomysł z ogłoszeniami dla samej suni bardzo fajny!!! Ja poprosiłam Romkę o ogłoszenia, na pewno wkrótce będziemy je mieć:) Dzięki też ogromne za Twoje ogłoszenia:):):)
Cieszę się, że już dwa maluszki grzeją ogonki u siebie w domkach!! Oby tylko to były dobre domki, ale emailowalam z Adrianem i wiem, że chciał dla psiaków jak najlepiej! To czekamy na wieści od Tosi.
A sunia zdecydowanie do przytulania i jak piszesz, na łóżeczko;)