_Tosia_ Posted November 20, 2015 Author Posted November 20, 2015 ja również!! i czekamy na zdjęcia :) :) Niedługo pewnie w zimowej szacie Quote
Marycha35 Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Pani Aniu serdeczności:) Dla smoczka Pimpula też. Quote
Figunia Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Pozdrowienia i uklony dla kochanej Pani Ani, glaski i wyrazy uwielbienia dla Najcudowniejszego Szorsciaczka :) Quote
Mysza2 Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Rozmawiałam długo wczoraj z Panią Anią. Wszystko u szorściaka dobrze. Pani Ania mówi, że Pimpek teraz wyluzowany, zaprzyjaźniony ze znajomymi Pani Ani. Wysypia się na piernatach. Spacery teraz krótsze, bo Pimpek woli piernaty niż zimnicę:):). O fotki się dopominałam. Jak tylko coś dostanę to wstawię:):) 1 Quote
zachary Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Serca nasze się radują,że Pimpulo ma tak super fajny domek. Fotki to miód na te serca.... Quote
_Tosia_ Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 dziękujemy za informacje!! uściski dla pani Ani i Meksia i dołączam do niecierpliwych fotożerców :)) Quote
Mysza2 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Zaglądam ja dzisiaj do skrzynki wracając z pracy, a tu śliczna kartka pocztowa z życzeniami świątecznymi, a na prawdziwej kartce świątecznej zobaczcie kto :):) (przepraszam za jakość zdjecia kartki, jutro przy dziennym świetle postaram się o lepsze może to będzie lepsze 1 Quote
AgusiaP Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Cudny Pimpuś, kochana pani Ania i super podpis Pimpunia. Quote
Marycha35 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ale piękny Mikołaj:) Ha, nie wierzyłam złym ludziom, co to twierdzą, że go nie ma!!!;) WESOŁYCH ŚWIĄT DLA PANI ANI, PIMPULA I DLA WAS DZIEWCZYNKI:) 1 Quote
Figunia Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Alez wielka frajde zrobila Pani Ania wszystkim fanom Pomeksia!!! :) Psiatko co prawda ma mine zadumana, jakby odcinal sie od takich zartow, jednak dla Swej Pani, zniesie to z godnoscia... Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Swiat dla Pani Ani, Pomeksia i dla wszystkich Pomeksiolubnych Istot!!! :) 1 Quote
Mysza2 Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Kochani Pani Ania prosiła mnie o przekazanie najserdeczniejszych świątecznych życzeń dla wszystkich zaangażowanych w pomoc Pimpkowi i kibicującym mu:):) A to już zdjęcie nie kartki tylko Pimpka przesłane przez Panią Anię 1 Quote
AgusiaP Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Pięknie dziękujemy!!! Ja rowniez zycze pani Ani i Wam dziewczynki Wesołych Świat !!! Quote
Marycha35 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Piękny ten nasz, ups, Pani Ani, smok:) Dziękóweczka za życzenia:) 1 Quote
Mysza2 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Póm meksykański w narodowym stroju górali andyjskich :) A to wcześniejsze zdjęcia ze Świąt a tu z wizytą u atrakcyjnej blondyny A tu kociaki Pani Ani w miłosnym uścisku Mam jeszcze filmiki ale się nie wgrywają na tym nowym dogo:( Quote
AgusiaP Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Zdjęcie kociaków obłędne! A nasz Pimpulek cudny! Quote
Marycha35 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Serducho się raduje, dzięki Myszko za info i foty:) 1 Quote
Figunia Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Troszke spoznione, ale najlepsze zyczenia dobrego i szczesliwego Nowego Roku, dla wszystkich wielbicieli/lek Cudownego Szorsciaczka, dla Jego wspanialej Opiekunki i oczywiscie samego Psiapsiucha kochanego! 1 Quote
rita60 Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Przez te zmiany na Dogo coraz mniej ludzi wchodzi na wątki...mizianko dla naszego sierściuszka :] Quote
Recommended Posts