Mysza2 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Tak Agunia, sofę, a jak się wpasował w te podusie i jak mu tam ładnie:):) Quote
_Tosia_ Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Pamiętam, jak dzwonił w sprawie adopcji jakiś 'mózg', który chciał Pimpka do pilnowania zakładu kamieniarskiego :/// Quote
Figunia Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Kochana, cudna Mordeczka. Jakaś taka smutna...albo ja tylko tak widzę... Quote
AgusiaP Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Pamiętam, jak dzwonił w sprawie adopcji jakiś 'mózg', który chciał Pimpka do pilnowania zakładu kamieniarskiego :/// To rzeczywiście jakiś palant ! Pimpuś to psiak, który do pilnowania na pewno sie nie nadaje, zreszta niech sam sobie pilnuje.Kochana, cudna Mordeczka. Jakaś taka smutna...albo ja tylko tak widzę... Pewnie śpiący nasz Pimpulek był Figuniu. Quote
Mysza2 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Kochana, cudna Mordeczka. Jakaś taka smutna...albo ja tylko tak widzę... Chyba sobie smacznie spał, a tu ktoś przychodzi, budzi i zdjęcia robi:) Quote
Figunia Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 No przecież...jaka ja niedomyślna. Zresztą to w końcu dojrzały, świadom swej wartości, urody i wszystkich innych zalet Facet, to co się będzie nam przymilał i słodkie minki robił...i tak Go kochamy...:) Quote
AgusiaP Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Oj tak, on jest bardzo dojrzały i taki spokojny psiak z niego. Quote
Figunia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Wspaniale jest, że mamy wieści o Nim i do tego fotki. Kochana ta Pani Ania... Quote
rita60 Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 No przecież...jaka ja niedomyślna. Zresztą to w końcu dojrzały, świadom swej wartości, urody i wszystkich innych zalet Facet, to co się będzie nam przymilał i słodkie minki robił...i tak Go kochamy... :) Nic dodać,nic ująć Figunia :] Quote
Figunia Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Tak się cieszę Jego szczęściem i bezpieczną przystanią, że czasem takie głupotki piszę, że potem aż sama się temu dziwuję...;). Ale Wy, Ciocie Jesteście widzę bardzo wyrozumiałe i kochane :) Quote
Mysza2 Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Figuniu wszystko jest ok i żadnych głupotek nie piszesz:):) Pimpek nie jest typem wesołka, to stateczny starszy pan. Dzwoniła wczoraj Pani Ania. Jest zachwycona Pimpkiem, że taki mądry i zrównoważony, że bardzo ładny, że znajomi są nim zachwyceni:):) Ze się do niej już przywiązał, że przybiega na zawołanie (na długiej lince), że dużo rozumie. Że przychodzi do miziania, ale tylko do niej, do innych ma dystans (a co się będzie spoufalał z każdym). Byli wczoraj u weta utoczyć krwi na badania trzustkowe i wątrobowe. Quote
Marycha35 Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 No i się poryczałam trochę:) To się Pimpulowi wreszcie trafił JEGO DOMEK!!!! Quote
Figunia Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Figuniu wszystko jest ok i żadnych głupotek nie piszesz:) :) Pimpek nie jest typem wesołka, to stateczny starszy pan. Dzwoniła wczoraj Pani Ania. Jest zachwycona Pimpkiem, że taki mądry i zrównoważony, że bardzo ładny, że znajomi są nim zachwyceni:) :) Ze się do niej już przywiązał, że przybiega na zawołanie (na długiej lince), że dużo rozumie. Że przychodzi do miziania, ale tylko do niej, do innych ma dystans (a co się będzie spoufalał z każdym). Byli wczoraj u weta utoczyć krwi na badania trzustkowe i wątrobowe. Myszko, jak miło jest czuć czyjąś sympatię :) :) Też bardzo Cię lubię :) :):) Pani Ania wpadła w stan zakochania i zachwytu nad Swoim Piesiem i niechaj nigdy z niego już nie wyjdzie!!!:) My to wszystko wiemy od lat, jakie CUDO, Jej się trafiło...:) Za dobre wyniki Meksia wielkie, ogromne KCIUKI!!!!! Quote
AgusiaP Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Mocno trzymamy kciuki za wyniki Pimpula! Quote
_Tosia_ Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Że przychodzi do miziania, ale tylko do niej, do innych ma dystans (a co się będzie spoufalał z każdym). Meksik to pies jednego człowieka. Bierze jednego człowieka, a resztę trzyma na dystans. Kochana mądra psinka. Trzymam kciuki za wyniki badań! a pisała pani Ania jak zniósł toczenie krwi? :) Jak go znam, to pewnie był spokojny i niewzruszony :) Quote
Mysza2 Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 W wynikach nie ma niespodzianek, tzn tarczycowe w normie, więc będzie utrzymany euthyrox, wątrobowe nie za dobre. Pimpek będzie brał wątrobowe suplementy oprócz karmy hepatic. Pimpek toczenie krwi i czyszczenie gruczołów o/o zniósł jak zwykle z godnością, ale najlepiej i najszybciej wychodzi mu wychodzenie od weta:):) Więc w tym względzie nic się nie zmieniło. Za dwa miesiące mają powtórzyć wątrobowe i tarczycowe. Te tarczycowe badania i leki to już dożywotnio u Pimpka. 1 Quote
AgusiaP Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Oj tak raz byłam z nim u weterynarza i Pimpulek znacznie przyspiesza jak wychodzi z lecznicy. Quote
Marycha35 Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Cholerka, Pimpulo co z tą wątrobą twoją!!! Quote
Figunia Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Mogła by się ta wątróbka Meksiowa już zregenerować. Dobrze, że choć wyniki tarczycowe w normie. Trzymam kciuki za zdrowie Cudnego Kochanego Piecha :) Quote
Figunia Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Zaglądam do Meksia, głaski mu już raczej niepotrzebne, więc tylko pożyczę zdrowia i wszystkiego tego co się Pieskowym Szczęściem zwie :) Quote
AgusiaP Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 I ja dużooo zdrówka pięknemu chłopakowi życzę !!! Quote
Marycha35 Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Przyda się smoczkowi naszemu, ups, przepraszam smokowi Pani Ani;) Quote
Mysza2 Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Pimpek - Meksiu poznał atrakcyjną blondynkę:):) Ale ogólnie na wizycie się nie popisał, bo wyrugował ją z posłania, a kotom wyjadł chrupki:):) Zdjęcia ze spaceru z atrakcyjną blondiną 1 Quote
Recommended Posts